2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onuda düşündüm canım ama mantar oluna hatırladığıım kaşıntı falan olur bende hiçbir şikayet yok sinirlerim dışında doktorada 24 mayısta gidicem önemi çekmemi önerirsin

çatlaklar için bi arkadaşım hamileliğinde fındık-susam-kakao yağını kullanmış . hiç çatlamadı diye söylemişti . geçen arayıp sordum neydi diye bunları karıştırıp sürceksin. ellerini limonlayıpta dedi. sürmediği yerler çatlamış . heryerine sür dedi.
çarşıya çıkınca alcam yağları. inşallah faydası olur. -tatlicadiarzu-

onuda düşündüm canım ama mantar oluna hatırladığıım kaşıntı falan olur bende hiçbir şikayet yok sinirlerim dışında doktorada 24 mayısta gidicem önemi çekmemi önerirsin

onun da kaşıntısı yoktu o zaman canım. ödü patlamıştı kese yırtıldı diye hatta. gidebildiğin kadar erken git endişe etmekten iyidir. hem mantarsan da önlemini almış olursun.

benim bu yağlar konusunda kafam karışıyor.
bebekyağı
badem yağı
kakao, susam,fındık yağı
önerilerinden hangisini kullanacağız?

bende bebişime 2 tane tulum aldım . bide mendil 3 tane .
annem battanıye seti almış yastığı falan var
teyzemde 2 tane polar battanıye almış .
hepsi bazanın altında duruyor. arada çıkarıp bakıyorum kaydirigubbakcemile3

cinsiyeti belli olsa alacağım birsürü şey ama bekliyoruz bakalımm :hulya:

benim bu yağlar konusunda kafam karışıyor.
bebekyağı
badem yağı
kakao, susam,fındık yağı
önerilerinden hangisini kullanacağız?

aynen canım . benimde göbeğim kaşınmaya başladı . bir an önce birşeyler sürsem ii olacak .
arkadaşımın dediklerini kullanacağım ben. o baya araştırmış çünkü. böyle şeyleride ii biliyor. bide hiç çatlamadı diyince aklımda kalmıştı hemen sordum ona.

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/kasim-...-basliyor.html (2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor)

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html[/QUOTE]

son durummm:CüvCüv:

ben 3-4 gundur sürüyorum gunde 2 kere:CüvCüv:

kakao yağı filan kötü kokmaz mı sen bir dene bizimle paylaş olurmu canım.
kokulara karşı hassasım her kokuyu kaldıramıyorum.

kakao yağı filan kötü kokmaz mı sen bir dene bizimle paylaş olurmu canım.
kokulara karşı hassasım her kokuyu kaldıramıyorum.

tam tersine süper ötesi bir kokusu var. hem kreminin hem de yağ şeklinde olanın opuyorumnanaktan

bafocum benimkine 4 lü test 15 haziran yazar mısın?
hem kontrol hem test olacak.

bafocum bana da 3 haziran yazar mısın 3 lü testi. zamanı biraz ileri attım..

banada gelmişti daha önce. baktım ama şu an kendi bebeğim olacağı için masraf çok haliyle.
keşke elimden bir şeyler gelse.

ama ya gerçekten ihtiyaçı varsa

canım orayı zaten yardım etmek isteyenler okuyorlar ki. her konu açan böyle teker teker mesaj atsa ne yaparız o zaman biz. Allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin ben de üzüldüm tabi ki senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…