hamileyken saçını kestiren varmıı ??
saçlarım çok uzadı .:bbo: doğumdan sonra kestiririm diyordum . netten baktım çoğu kişi kestirmiş . ablama sordum o da kestirmiş . kestirsem mi ki ? doğuma kadar duramam heralde. yazın rahat ederim hem. çok kararsız kaldım bilmiyorumkismile
valla canım ya o kadar para bi kreme vericeme bebişime bişeyler alırımmvalla aynen katılıyorum canım sana. ben hiiiiçççç veremem o kadar para -tatlicadiarzu- ayda 130 bi krem için ciddi para benim için
aynen canım aynen bebe gelince masraf çok olacak.. gelmeden bile odasıdır şusudur busudur derkennn :bbo:bijo çok pahalıymış öle ayda 2 tüp kafamçokkarıştı
zaten bebe için para biriktirmeye calışıyos :bbo:
ben bi sağlık ocağına gidip kaydımı yaptıramadım ya benneyaptımki
bi sor bakalım genelde ped önermezler
valla bence de catlak olmasın kıyarım paraya da sasırdım yanı fıyatını görunce :kedi:
ama ilacın tadı gelmiyo ki ağıza neden mideni bulandırıyo benneyaptımki
iç be iyi yapmıyosun :1hug:
iloş resim mi var
ben göremim de benneyaptımki
sonuclardan anlamıyorum da bhcg sonucundan cınsıyet tahmını yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3
saçlarım çok uzadı .:bbo: doğumdan sonra kestiririm diyordum . netten baktım çoğu kişi kestirmiş . ablama sordum o da kestirmiş . kestirsem mi ki ? doğuma kadar duramam heralde. yazın rahat ederim hem. çok kararsız kaldım bilmiyorumkismile
sağlık ocağına gidin kızlar ihmal etmeyin. ben tetanoz aşısı olmicam ama yine de her ay gidip kontrolümü oluyorum. ebe de çok tatlı bir kız.
kızlar bebişlere bişey aldınızmı?(kıyafet)
kızlar bebişlere bişey aldınızmı?(kıyafet)
sen bilirsin canım ama benim dr um gerek görmüyorum dedi. yine de dr una sor bir istersen..bende yaptırmayım o aşıyı yaa. ebe doğurtmıcak ya sonuçta kaydirigubbakcemile
sen bilirsin canım ama benim dr um gerek görmüyorum dedi. yine de dr una sor bir istersen..
yasemin canım msjını geç gördüm. yazdım ama çıktın galiba. gelince okursun artık. senin kokusuz renksizse korkma. gerçi benimde kokusuzdu ama sarıya döndü işte sonra yara oldu
Canım benden bildiğin su geliyor yaklaşık 1 aydır. doktoruma telefonla sordum olabilir demişti geçmeyince endişelendim internette kese yırtıldığında suyun sızmaya başladığı yazıyordu. Anlayacağın çok endişelendim hayatım boyunca dönem dönem akıntım oldu ama su gibi birşeyi ilk defa görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?