2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende başlicam kizlar haftasonu kakao yağina.
şimdiye kadar bephantolle idare ettim

kakao yağı filan kötü kokmaz mı sen bir dene bizimle paylaş olurmu canım.
kokulara karşı hassasım her kokuyu kaldıramıyorum.

kokmaz bnce . çarşıya gıdınce alırım deneyınce paylaşırım cnm.

ben 3-4 gundur sürüyorum gunde 2 kere:CüvCüv:

sen ne sürüyosun canım . ben geç kaldım galibaa bilmiyorumkismile

kızlar ben kaçıyorum.
etkinliğimiz var ona katılacağım.
yarın görüşürüz.

benim tam su gibi değildi canım. koyu kıvamlı. endişelenme o şekilde de gelebiliyormuş. ama bi görün istersen doktoruna. için rahatlar hemde emin olursun

ben sadece bir tulum takımı aldım bir de arkadaşım bir takım almış o kadar. başka hiçbirşey almıyorum almicam 6 ay bitene kadar. annem bişeyler yapıyor da uzak olduğumuz için haberim yok..

aslında bende düşünmüyıorum almayı. ama doktor kız deyince duramıcam pembe bişi almak istiyorummmm hihoyyyt

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/kasim-...-basliyor.html (2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor)

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html[/QUOTE]
hihoyyyt

ayyyyyyyyyy bu ilkokul birinci sınıfa giderken okumayı sökenlerin elmaları kızarırdı aynı onun gibi oldu yaaaaa:dance:çok güzelllllhihoyyyt

bafocum sana özel mesaj attım 2 kere ama güncellememişsin :çok üzgünüm:

ooo epey olmuş valla.bende 3lü zıbın aldım çok beğendim eşimde alalım dedi.annem bişeyler ördürmeye başlamış cinsiyet belli olmadığı için bişey alamıyoruz.yoksa ben bebişime patikler örecem:hulya:

ben chicconun bebek bakım setinden başka hiçbişey almadım.. 5. aydan sonra başlarım sanırım :))

lady canım benim btcg sonucma göre cinsiyet tahminin nedir ? :)

sagol canim evet benim kizim büyük 13yasinda valla ben aksama kadar misir yesem doymam heralde cok seviyorumcokacimcoook
Ay evet ben de mısırı çok severim.kaynamış falancokacimcoook
lierac a baktım şimdi 65 tl olarak görünüyor. birisi de ayda 2 tüp gidiyor demiş. yani ayda 130 tl.. valla ben o kadar para veremem daha doğrusu vermem bir kreme.. bakalım kendi yöntemim inşallah işe yarar..
Sanırım benim duyduğum da bu kremdi.Ama çok pahalıymış.Ben de aktardan bitkisel yağlardan alacağım.karıştırıp uyguluycam,bir de nemlendirici
benim 3 hafta sonra tetanoz aşısı randevum var.Doktoruma sorucam önce bakalım...

hurafe bunlar başka hiçbişey değil.:dilcikar:Ben de kestireceğim.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim malum başağrılarım ve dönmelerinden dolayı siz nasılsınız
ben de en kısa zamanda saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum uçları çok incelmiş

Kızlar ben de 2 li test sonucumu aldım,yarın doktoruma göstereceğim.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM
trsomy 21 trisomy 13/18
background risk: 1:816 1:1502
ultrasound risk: 1:16324 1:9636
adjusted risk: 1:16324 1:9636

diğer bebeişimin değerleri de hemen hemen aynı

dilemma cım ben henüz yaptırmadığım için bilmiyorum değerleri
neyse ben yemek yapmaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…