2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ha ha kociş ne anlarki ağdadan anlasa bile ben açamam onun karşısında yap diye alsanaalsanasmile kese gibi olanlar nasıl acaba?

valla sorup bize yazarsan ii olur herkes bi şi sölüyo ne yapacağımızı şaşırdık, ben soramam çünki, ne o öle 2 günde bir jiletmi vurcaz, doğumada orman gibi gireriz sonra, iğrenç...

ha ha kociş ne anlarki ağdadan anlasa bile ben açamam onun karşısında yap diye alsanaalsanasmile kese gibi olanlar nasıl acaba?

aman diyim kızlar. bilmeyene ağda yaptırmayın. arkadaşım rahim agzı yarasını yaktıracaktı ameliyattan önce başka bir arkadaşından yardım istemiş gelip bana agda yapar mısın diye. bir çekmiş kız agdayı kan gelmiş sonra acıdan dogru düzgün oturamamış bile arkadaşım.
ameliyattan sonra dr demiş ki ne yaptın sen iyiki de yara ameliyatına gelmişsin 3 cm yırtılmış rahim ağzı mı neresiyse artık orayı da diktik diye akannehir

ağda yapan kişide katliam işlemiş resmen ayy ne kötüü ohaoldumsmile

kendini çok yormadan dinlene dinlene yap belin ağrır yoksa...opuyorumnanaktan

kızlar agda rahmi aşagı cekiyor diye bılıyorum tecrübeli insanlarda bana böyle dedi elinde sonunda jilet kullanıcan dedıler ilerkı zamanlarda o zamanda orman gibi olacak ben şimdi çevresini bikini bölgesini makinayla alıyorum gerisini 2 dk jıletle cok diplerine vurmuyorum cokta farketmedi bebeklerımızden önemli mi kızlar boşverin riske atmayın

ayy çok güldüm :roflol::roflol: benim kocişte karnın şişince ben yapacam diyip duruyor. aynı hesap olmasın kaydirigubbakcemile3

valla hiç duymadım. bende merak ettim şimdi o keseleri CADIARZU

kendini çok yormadan dinlene dinlene yap belin ağrır yoksa...opuyorumnanaktan
tamam canım öyle yapıcam opuyorumnanaktan burası da açık olur ara sıra dinlenmeye gelince bakarım kaydirigubbakcemile5
aynı fikirdeyim vereliniortak

ya kızlar hamileykende yumurtlama olurmu?bende iki gündür uzayanından akıntı var rengide sarımsı adet olurken yumurtlama günlerim bu zamanlardaydı merak ettim

yok cnmm nette yok ev telefonuda yazdan yaza gittiğimiz için tel. bağlatmadı annemler

okullar tatil olunca yazlığa gidicektin. hiç giremicen mi

offf ne yapmış öyle :1shok: nasıl çekti çok merak ediyorum süprizzzzz

günaydın cici anneler

günaydın canım a.s.

ağda yapan kişide katliam işlemiş resmen ayy ne kötüü ohaoldumsmile

dimi yaa 3 cm yırtık nasıl becerdiki lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…