benim kuzenim kocasına yaptırmaya kalkmıştı ağdayı hamiş kaldığında, ya diyodu adam ağdayı öle bi çektiki şeyim kopacaktı nerdeyse o kadarda göstermiştim bi yapamadı ağda orda kaldı yıkayarak çıkardım demişti çok gülmüştüm ona...
bu kese gibi ağdalar çıkmış eline takıp kese yapar gibi yapıyosun kıllar dökülüyo kullanan varmı onlardan acaba...
evet cnm bu akşam gidicem kısmetse zemuszemus
Benim doktorum bayan gittiğimde sorarım
Ama ağdanın ne gibi zararı olabilirki hiç zannetmiyorum:umursamaz:
Ben kremleri zararlı diye duymuştum uzun süreli kullanımlarda
Valla gider ağdamı yaptırırım mis gibi tertemiz doktorlar da abartıyorlar artık :umursamaz:
net yok mu orda hafta sonu girmiosun hiç gidince
ha ha kociş ne anlarki ağdadan anlasa bile ben açamam onun karşısında yap diye alsanaalsanasmile kese gibi olanlar nasıl acaba?
aman diyim kızlar. bilmeyene ağda yaptırmayın. arkadaşım rahim agzı yarasını yaktıracaktı ameliyattan önce başka bir arkadaşından yardım istemiş gelip bana agda yapar mısın diye. bir çekmiş kız agdayı kan gelmiş sonra acıdan dogru düzgün oturamamış bile arkadaşım.
ameliyattan sonra dr demiş ki ne yaptın sen iyiki de yara ameliyatına gelmişsin 3 cm yırtılmış rahim ağzı mı neresiyse artık orayı da diktik diye akannehir
ohh canım valla bizimkiler daha açmadılar yazlık sezonunu. açsınlar ben de gidicem hafta sonları inşallah. okulların tatil olmasını bekliyolar yoksa sitede kimse olmuyo havuz boş oluyo falan..
valla dr um ağda yaptırmayın diyorsa yaptırmam ona çok güveniyorum. bir süre idare ederiz artık ne yapalım.
temizliğe son 10 dk
benim kuzenim kocasına yaptırmaya kalkmıştı ağdayı hamiş kaldığında, ya diyodu adam ağdayı öle bi çektiki şeyim kopacaktı nerdeyse o kadarda göstermiştim bi yapamadı ağda orda kaldı yıkayarak çıkardım demişti çok gülmüştüm ona...
bu kese gibi ağdalar çıkmış eline takıp kese yapar gibi yapıyosun kıllar dökülüyo kullanan varmı onlardan acaba...
ha ha kociş ne anlarki ağdadan anlasa bile ben açamam onun karşısında yap diye alsanaalsanasmile kese gibi olanlar nasıl acaba?
günaydın cici anneler
tamam canım öyle yapıcam opuyorumnanaktan burası da açık olur ara sıra dinlenmeye gelince bakarım kaydirigubbakcemile5kendini çok yormadan dinlene dinlene yap belin ağrır yoksa...opuyorumnanaktan
aynı fikirdeyim vereliniortakkızlar agda rahmi aşagı cekiyor diye bılıyorum tecrübeli insanlarda bana böyle dedi elinde sonunda jilet kullanıcan dedıler ilerkı zamanlarda o zamanda orman gibi olacak ben şimdi çevresini bikini bölgesini makinayla alıyorum gerisini 2 dk jıletle cok diplerine vurmuyorum cokta farketmedi bebeklerımızden önemli mi kızlar boşverin riske atmayın
tamam canım öyle yapıcam opuyorumnanaktan burası da açık olur ara sıra dinlenmeye gelince bakarım kaydirigubbakcemile5
aynı fikirdeyim vereliniortak
tamam canım öyle yapıcam opuyorumnanaktan burası da açık olur ara sıra dinlenmeye gelince bakarım kaydirigubbakcemile5
aynı fikirdeyim vereliniortak
ev işimi yapıcan kolay gelsin cnmm
ev işimi yapıcan kolay gelsin cnmm
yok cnmm nette yok ev telefonuda yazdan yaza gittiğimiz için tel. bağlatmadı annemler
aman diyim kızlar. bilmeyene ağda yaptırmayın. arkadaşım rahim agzı yarasını yaktıracaktı ameliyattan önce başka bir arkadaşından yardım istemiş gelip bana agda yapar mısın diye. bir çekmiş kız agdayı kan gelmiş sonra acıdan dogru düzgün oturamamış bile arkadaşım.
ameliyattan sonra dr demiş ki ne yaptın sen iyiki de yara ameliyatına gelmişsin 3 cm yırtılmış rahim ağzı mı neresiyse artık orayı da diktik diye akannehir
günaydın cici anneler
ağda yapan kişide katliam işlemiş resmen ayy ne kötüü ohaoldumsmile
sezen sizin ordada yağmur yağdımı dün akşam burda baya gök gürledi ve sonunda şakır şakır yağdı ben biraz serinler dedim ama yok yine sıcak bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?