2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma canım valla herşey yasak..

dr erkek olduğu için bir yöntem söylediğini sanmıyorum. dr umuz aynı çünkü kaydirigubbakcemile3

benim bebişin ense ölçümü 1.2 mm çıkmıştı ama kan testim çok kötü çıktı, şimdi amniyosentez yaptırcam, yani ense kalınlığı ile kan testi arasında nasıl bi bağlantı var bende tam annamış değilim, ama 3 mm altında olunca ii oluyormuş...

sorma canım valla herşey yasak..

dr erkek olduğu için bir yöntem söylediğini sanmıyorum. dr umuz aynı çünkü kaydirigubbakcemile3

benim dr. umda erkek onun için soramam ona, adam koca prof. olmuş git ona kıllarımı neyle alim die sor çok komik olur adam beni kesin kovar ordan, şu kremlerlemi alsam o da yasakmı acaba, jiletle batık olur ya of jilet iğrenç orman gibi yapıyo sevmiyorum... napcez biz...

benim eltim ve görümcem doğuma giderken tüy dökücü krem kullandı onu bile zor yaptılar son aylarda göbişten aşağısı gözükmüyo maleseff:roflol:

Günaydın Kızlar,

Geçmişi tam okuyup bitiremeden yenileri geliyor pes ettim okumuyorum.
Umarım bebişler ve annişler iyidir.
Cinsiyetlerde artık belli olmaya başladı ne güzel.
Güzel bir cuma günü geçirmeniz dileklerimle..opuyorumnanaktan

haha hakatten ha adamın yüzünün alacağı şekli tahmin edemiyorum kaydirigubbakcemile3
benim eltim ve görümcem doğuma giderken tüy dökücü krem kullandı onu bile zor yaptılar son aylarda göbişten aşağısı gözükmüyo maleseff:roflol:
21.haftadaki arkadaşım bile zorlanıyorrr :CüvCüv:

maşallah hersey yolunda. cinsiyeti söylemedi sanırım

ahhh aynennn sempatiksalakcinni ben de sabah bir suç işledim. kötü olacağımı bile bile aklinialirimsmile
iyi hatırlattun bi gaviscon içeyim bakayım pek umudum yok amaaaaa :bbo:
benımde kotu yaa süt mü dokunuyor anlamadım

hakkeaten ağda yapmayacaksa ne yapacakmışız acaba, anam hamileykende herşey yasak ya...
ağda rahimi aşağı cekıyor dıye duymustum

evet yaa ben ağdaya da alıştım iice. jilet iğrenç. bi de ben soraım doktoruma ne dicek bakalım ağdaya

günaydın kızlar

günaydın canımm. bu haftada gidiomusun yazlığa

bende 5 kasım da anne olucam inş eklrseniz sevinrim
sat 29 ocak ,yaş 26 ,kilo 75 , 24 mayıs 3 lü test pıt pıt atıyor kalbi

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, hoşgeldin aramıza...a.s.

gözünaydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

sen geç geliyosun ondan yakalayamıyorsun sabah gelsen herkes burda...

Allah bi daha öle bi acı yaşatmasın, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, bu arada bi şi sorcam çok su içmek zararlımıymış, bende 4-5 litre içiyorum her gün bazen arada 3-3.5 oluyo ama çok susuyorum napim, zararlıysa daha az içeyim bari...

Benim doktorum bayan gittiğimde sorarım
Ama ağdanın ne gibi zararı olabilirki hiç zannetmiyorum:umursamaz:
Ben kremleri zararlı diye duymuştum uzun süreli kullanımlarda
Valla gider ağdamı yaptırırım mis gibi tertemiz doktorlar da abartıyorlar artık :umursamaz:

Günaydın fınfık...a.s.

valla ha dimi. ağda olmadan duramam bende. jilet krem v.s. yok bana göre diil :sinifsinif:

evet cnm bu akşam gidicem kısmetse zemuszemus
ohh canım valla bizimkiler daha açmadılar yazlık sezonunu. açsınlar ben de gidicem hafta sonları inşallah. okulların tatil olmasını bekliyolar yoksa sitede kimse olmuyo havuz boş oluyo falan..

valla dr um ağda yaptırmayın diyorsa yaptırmam ona çok güveniyorum. bir süre idare ederiz artık ne yapalım.

temizliğe son 10 dk

benim kuzenim kocasına yaptırmaya kalkmıştı ağdayı hamiş kaldığında, ya diyodu adam ağdayı öle bi çektiki şeyim kopacaktı nerdeyse o kadarda göstermiştim bi yapamadı ağda orda kaldı yıkayarak çıkardım demişti çok gülmüştüm ona...

bu kese gibi ağdalar çıkmış eline takıp kese yapar gibi yapıyosun kıllar dökülüyo kullanan varmı onlardan acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…