ya kızlar hamileykende yumurtlama olurmu?bende iki gündür uzayanından akıntı var rengide sarımsı adet olurken yumurtlama günlerim bu zamanlardaydı merak ettim
gece yağdı canım burda...sezen sizin ordada yağmur yağdımı dün akşam burda baya gök gürledi ve sonunda şakır şakır yağdı ben biraz serinler dedim ama yok yine sıcak bugün...
bendede var 3-4 gündür sanki idrarımı kaçırmışım gibi bi görüntü oluyo hep...
okullar tatil olunca yazlığa gidicektin. hiç giremicen mi
offf ne yapmış öyle :1shok: nasıl çekti çok merak ediyorum süprizzzzz
günaydın canım a.s.
dimi yaa 3 cm yırtık nasıl becerdikilmaz:
evet çok fazla değil ama. süpürücem silicem toz alıcam banyoları yıkicam o kadar bilmiyorumkismile
ya niye oluyoki acaba ?
bilmiyorum ki bende annamadım, 2 kere idrar kültürü yaptırdım ikiside temiz çıktı, günde 3-5 litre arası suda içiyorum yani normalde iltihap olmaması lazım bu durumda ama neden oldu annamadım bende, bi de dün akşam günlük pedimin üstünde böle yuvarlak sümüksü bi madde buldum ama yuvarlak olarak düşmüş ve öle kalmış o da ilginçti...
günaydın herkese benimde bugün öğleden sonra kontrolüm var arkadaşlar umarım herşey yolundadır
canim gözün aydinopuyorumnanaktangünaydın arkadaşlarrrr dün kontrolüm vardı 12+3 olmuşuz miniciğim bize el bile salladı nasıl hareketliydi eli kolu oynuyordu canım benim yaa burnu oluşmuş başı yüzü eller ense kalınlığıda 1.7 çıktı çok sağlıklı bir bebek dedi ikili testi yaptırmayalım üçlüyü yaptırırız dedi gene siz bilirsiniz özele gönderirim dedi bizde tamam dedik herkonuda doktorumuza güveniyoruz bir kaç şiklayetim vardı onları konuştuk hamile önceside mide problemim olduğu için biras sıkıntılı olucak ama geçicek dedi vermiş olduğu ilaçları değiştirmedi günlük ped kullanımı için önermiyorum dedi ben ağdayıda sordum yaptırma dedi folik asidi kesmedi progestrolede devam dedi sabah hstanede kan verdim sonuca göre tekrar konuşcaz hepinize bulantısız güsel bir gün diliyorum
yazın giremiycem maleseff beni özleyin anacımopuyorumnanaktan
benimkide o sümüksü dediğinden tuvalete girince peçeteye geliyo dünden beri doktora girmemede daha var inş. devam etmez kadın olmak ne zor ya-tatlicadiarzu-
günaydın herkese benimde bugün öğleden sonra kontrolüm var arkadaşlar umarım herşey yolundadır
kizlar günaydin hayirli cumalaropuyorumnanaktan
ya bi sorun olmasında ben o akıntıyada razıyım yeterki iltihap falan olmasın sezencim...
kizlar günaydin hayirli cumalaropuyorumnanaktan
yazın giremiycem maleseff beni özleyin anacımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?