2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen sizin ordada yağmur yağdımı dün akşam burda baya gök gürledi ve sonunda şakır şakır yağdı ben biraz serinler dedim ama yok yine sıcak bugün...
gece yağdı canım burda...

hadi bana kolay gelsin, size iyi sohbetlerrr kaydirigubbakcemile2

evet çok fazla değil ama. süpürücem silicem toz alıcam banyoları yıkicam o kadar bilmiyorumkismile

Allah yardımcın olsun ben çarşamba günü yaptım ama acayip yoruldum, o arada yemekte yaptım mecburen evde yemek kalmamıştı, öle olunca çok yorucu oluyo...

ya niye oluyoki acaba ?

bilmiyorum ki bende annamadım, 2 kere idrar kültürü yaptırdım ikiside temiz çıktı, günde 3-5 litre arası suda içiyorum yani normalde iltihap olmaması lazım bu durumda ama neden oldu annamadım bende, bi de dün akşam günlük pedimin üstünde böle yuvarlak sümüksü bi madde buldum ama yuvarlak olarak düşmüş ve öle kalmış o da ilginçti...

benimkide o sümüksü dediğinden tuvalete girince peçeteye geliyo dünden beri doktora girmemede daha var inş. devam etmez kadın olmak ne zor ya-tatlicadiarzu-

canım ağda derken dışarda yaptırma kendin yap dedi ben dışarı yaptırıyordum :) yoksa kendimiz evde yaptırabiliriz..

doktorada açıp soramıyorum her şeyi, geçen gittiğimizde ben içerideki odadayken eşime beni şikayet etmiş, eşiniz biraz fazla evhamlı, çok endişeli, sakin olsun bu kadar endişeye gerek yok her şey yolunda gibi laflar etmiş, eşimde onun üstüne hocam o aslında sakin ben ondan daha tedirginim demiş adam kalmış öle, çattık valla demiştir adamcağız, kesin bizden hemen kurtulmak istiyordur, doğursada kurtulsam die dua ediyordur kesin...:roflol::roflol:

canim gözün aydinopuyorumnanaktan
yazın giremiycem maleseff beni özleyin anacımopuyorumnanaktan

öyle olurmu canim özleriz seni sen bir yolunu bulda arada sirada yokla bizlerikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…