2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok yok kullanmam dediklerini deniycem bakalım

alemsin valla...:roflol: ni demek cnm sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, fikir alışverişi yapabilmek çok güzel burayı onun için seviyorum...

Evet kakao yağı çok etkiliyöiş.Ben de aldım.
Kızlar hepinize iyi geceler

bende alıyım alıyımda size sorarım nasıl kullanılıyo filan benim göbek çıktı çünkü baya zaten kiloluyum iyce gerildi bide ikinci bebek hissediyorum alt taraf kaşınmaya başladı
iyi geceler canım kaydirigubbakcemile3

alemsin valla...:roflol: ni demek cnm sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, fikir alışverişi yapabilmek çok güzel burayı onun için seviyorum...

bendeeee a.s.
bu arada ben bikaç gündür hafif hafif bebeği hissetmeye başladım çok az ama belki ikinci bebek olduğu için bu kadar erkendir ama özellikle sabah bal yiyorum kahvaltı bitince biraz sonra minik minik kıpırtılar esip geçiyo sizde durum nasıl varmı hisseden bebişleri

valla benimki babasının sesine tepki veriyo çok ilginç, babanın sesini duyunca çok dönüyo herhalde karnımdan sanki bi zonklama gibi bi his oluyo ve geçiyo, babacı olcez biraz herhalde, bende sadece banamı oluyo diyodum...

sen kaç haftalık oldun şimdi cnm, nie ticker yapmadın daha rahat olurdu..

senin ikinci bebişmi olacak, ilki kaç yaşında...

allah allah ne güzel ya kızmı olcak acaba seninki cinsiyeti bellimiydi bide ilk bebişinmi

sen kaç haftalık oldun şimdi cnm, nie ticker yapmadın daha rahat olurdu..

senin ikinci bebişmi olacak, ilki kaç yaşında...

doğru ya üşengeçliğimden yapamadım
ilk bebişimi kaybettim canım 6 aylık erken doğdu yaklaşık 1 yıl önce bunu allah bağışlasın hepimizinkini inşallah
2 gün sonra 15 haftalık olucaz canım kısmetse

allah allah ne güzel ya kızmı olcak acaba seninki cinsiyeti bellimiydi bide ilk bebişinmi

cinsiyeti belli değil cnm dr. sölemedi 12+6 haftalıkken gitmiştik, bi dahaki sefere belli olur dedi, Allah kısmet ederse ilk olacak, bi önceki bebişimi 9 haftalıkken kaybetmiştim maalesef, inşallah bunu kucağımıza almayı nasip eder Allahım...

aaa haftalarımız aynı cnm.. Allah bi daha yaşatmasın sanada cnm...inşallah bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın...

bugün itibariyle 15+2 olduk üçüzlerimizle yola devam ediyoruz rabbime emanetler

bugün dr kontrolümüz vardı biri erkek dedi dr %99 muş diğerleri göstermedi sanırım kız diğerleri allah hayırlısını versin çok zor günler geçirdim bulantı açısından bundan sonrada daha zor olacak sanırım rabbim kolaylık versinnnn...

bafo bu arada beni tekrar eklersen çok sevinirim cnm

Günaydınnn, bugün akşam üstü taşınıyorum. iş çıkışı direk kendi evime geçeceğim Allah nasip ederse...
5-6 günlük bulanmayan midem son 3-4 gündür bulanıyor. Sabahları çıkarıyorum.. sabır sabır..

günaydınn,
erkenden kalktım her zamanki gibi ama eşim de benimle kalktı öğlenlere kadar uyuyan adam kaydirigubbakcemile3
hava burda serin bugün, bu hafta da böyle gidicekmiş oh rahatız..

arkadaşlar size bir sorumm varr
listenizin başında ilk tahminler yazıyoooo
bu ilk tahminlerii doktorlarınız kaçıncı haftanızda yaptııııı
banaa 10 ncu haftamdaa yani dün erkeğe benziyoo 2 haftaa sonra kesinn derimm dediiii
size kaçıncı haftada dedilerr ve 2ncii haftadaa değişiklik oldumuuuuu
yanii doğru tahmin yapabilidilermiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…