aslında hamiş kaldığımızda hemen kullanmaya başlamak lazımdı ama bu aralar mutlaka başlamak lazım göbüşler çıkmaya başladı çünki
bebe yağı hiç etki etmiyor demişler, bazıları kullanmış ve hiç etki etmemiş..ama sen bilirsin tabi...
aaaaaaaaaa doğruuuuuuu badem yağı kılları arttırıyo benim göbek zaten maşallah kıllı bide onu kullansam artık ultrasonda doktor kıllardan göbeğimi bulamazdı heralde iyi dedin
tavsiyelerin için çook teşekkürler
Evet kakao yağı çok etkiliyöiş.Ben de aldım.
Kızlar hepinize iyi geceler
Evet kakao yağı çok etkiliyöiş.Ben de aldım.
Kızlar hepinize iyi geceler
alemsin valla...:roflol: ni demek cnm sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, fikir alışverişi yapabilmek çok güzel burayı onun için seviyorum...
bende alıyım alıyımda size sorarım nasıl kullanılıyo filan benim göbek çıktı çünkü baya zaten kiloluyum iyce gerildi bide ikinci bebek hissediyorum alt taraf kaşınmaya başladı
iyi geceler canım kaydirigubbakcemile3
bendeeeea.s.
bu arada ben bikaç gündür hafif hafif bebeği hissetmeye başladım çok az ama belki ikinci bebek olduğu için bu kadar erkendir ama özellikle sabah bal yiyorum kahvaltı bitince biraz sonra minik minik kıpırtılar esip geçiyo sizde durum nasıl varmı hisseden bebişleri
bendeeeea.s.
bu arada ben bikaç gündür hafif hafif bebeği hissetmeye başladım çok az ama belki ikinci bebek olduğu için bu kadar erkendir ama özellikle sabah bal yiyorum kahvaltı bitince biraz sonra minik minik kıpırtılar esip geçiyo sizde durum nasıl varmı hisseden bebişleri
valla benimki babasının sesine tepki veriyo çok ilginç, babanın sesini duyunca çok dönüyo herhalde karnımdan sanki bi zonklama gibi bi his oluyo ve geçiyo, babacı olcez biraz herhalde, bende sadece banamı oluyo diyodum...
sen kaç haftalık oldun şimdi cnm, nie ticker yapmadın daha rahat olurdu..
senin ikinci bebişmi olacak, ilki kaç yaşında...
allah allah ne güzel ya kızmı olcak acaba seninki cinsiyeti bellimiydi bide ilk bebişinmi
doğru ya üşengeçliğimden yapamadım
ilk bebişimi kaybettim canım 6 aylık erken doğdu yaklaşık 1 yıl önce bunu allah bağışlasın hepimizinkini inşallah
2 gün sonra 15 haftalık olucaz canım kısmetse
aaa haftalarımız aynı cnm.. Allah bi daha yaşatmasın sanada cnm...inşallah bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?