2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet yakaladıkca sohbet ediyoruz napalım, inşallah cnm ya, bizde beklemedeyiz bakalım ne çıkacak sonuç...

ben bu sitede okadar çok kişinin sonuçlarına baktımki hep iyi çıktı aminiyo sonuçları yada kötü denmesine rağmen sağlıklı bebekleri oldu geçen sene bi arkadaşımın kendisi yaklaşık 39 yaşında birsürü sorun çıkarttılar hep son verelim gebeliğe dediler kaç doktor gezdi en sonunda kalbinde sorun var ölü doğar doğsada 1 ay yaşar dediler doğunca birsürü tetkikler yapıldı bebek çok sağlıklı çıktı maşallah şimdide çok iyi içini rahat tut
ne zaman belli olucak

ya hanı dedın ya 1:262 ye doktorun bıse derse der dıye onu anlamadım yanı sunu bı acıklarmısınız yanı 1:262 demek ne demek

Bak canım 262 de 1 demek .

Risk olasılığı ama bu değer yaşla ilgili olabilir.Doktoruma ben de sordum 1:810 gibi bir değerdi benim.Diğerlerine göre azdı.Doktor da o yaşla ilgili yüksek çıkabilir dedi çok önemli değil ,diğerleri çok iyi risk çok düşük ,dedi. Ayrıca benim değerim seni yanıltmasın ikiz gebelik ya benimkisi..

Valla kafanı karıştırdıysam kusura bakma.Ama iyidir sonuçların tatlım.kuruntu yapma

yas faktorumu ben 24 yasındayım kızlar korktum sımdı ya nedemek yanı anlayamıyorum

korkma güzelim korkulacak bi şi yok o değerin alt limiti galiba 270 olması gerekiyor seninki azcık daha altında çıkmış yani çokta önemli değil yani, kafana takmaya değmez yani cnm, sakın üzme kendini tamammı, valla kendimi kötü hissederim sonra, sonuçta önemli olan dr.un sölicekleri...

çok sevindim arkadaşın adına, ne kadar sevinmişlerdir kimbilir ama gebeliğinin tadını çıkaramamıştır garibim, valla benim amniyo 28 mayısta, sonuçta 3 hafta sonra çıkacakmış yani 5 hafta daha var...

Ben bugün aktardan bitkisel yağlardan aldım.Kayısı çekirdeği,jojoba,buğday ve kakao yağı.Tümünü karıştırp göbeğime,kalçama ,göğsüme uyguluycam.Bir de yeni bir yoğun nemlendirici vücut losyonu alacam.Göbeğim gün be gün büyüyor çünkü

ya kızlar size bi sorum olucak
benim büyük abdestim kaç gündür siyah demir hapına başlamadan 2 gün önce siyah oldu demir hapına başladım hala siyah elevitte içiyorum corasprinde onlar yaparmı acep

benim büyük abdestim kaç gündür siyah demir hapına başlamadan 2 gün önce siyah oldu demir hapına başladım hala siyah elevitte içiyorum corasprinde onlar yaparmı acep

Valla canım demir hapı içmiyorum ama elevit yapıyor.Demir hapı daha çok etkiliyor sanırım.Nalan bilir,o kullanıyordu

ya hanı dedın ya 1:262 ye doktorun bıse derse der dıye onu anlamadım yanı sunu bı acıklarmısınız yanı 1:262 demek ne demek

kafanı karıştırdık dimi, kısaca şöle anlatayım cnm, senin yaşında ve kan değerine sahip 262 kişiden sadece birinin bebeğinde down sendromu riski çıkma "ihtimali" var, tamam mı....ooohhhh inşallah anlatabilmişimdir...yani o değer ne kadar yüksek olursa o kadar ii oluyo... ama bu 2li 3lü kan testlerini çok ciddiye alma cnm yanıltabiliyorda

yani kan testi ii çıkıp çocuğu sakat olanda var ama kan testi kötü çıkıp çocuğu sapasağlam olanda var, Allaha kalmış her şey yani...

evet ya hepimiz üzüldük sonra sevindik aman sonu iyi olsunda nelere katlanır insan gelip geçer hepsi
sen şimdi o günü hiç düşünme daha çok var zehir etme kendine tadını çıkar hep olumlu düşün
bana doktor ilk tahlilimde enfeksiyon dedi yıkıldım çünkü erken doğumun en büyük sebeplerinden ve acı tecrübem vardı çok üzüldüm ama kendimi bırakmadım bol su içtim kendime çok iyi baktım tertemiz tuttum atlattım inşallah bidaha yaşamam şimdi azcık mantarım var travogen kullanıcam bi kaçgün bakarız dedi doktor işte gebelik böyle herkez illa bi sorun yaşıyo dediğim gibi allah sağlıkla tamamına erdirip kucağımıza almayı nasib etsin

ben ferrum ve elevit kullanıyorum ve simsiyah geliyo, ıııgggghhh çok kötü...

Valla canım demir hapı içmiyorum ama elevit yapıyor.Demir hapı daha çok etkiliyor sanırım.Nalan bilir,o kullanıyordu

yok canım ya zaaten demirden şüpelenmiyorum oda yapıyor ama başlamadan 2 gün önce siyah yapmaya başladım ozaman sadece elevit ve coraspirin kullanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…