gerçek tercümesi biokimyasal risk ama burda belki yaş riski anlamına geliyo olabilir cnm...
Orası öyle.Herkes ne zaman uygunsa o zaman gelir topiğe
A bak olabilir.Benim de 800 lü bişeydi.Yaş faktörü daha yüksek çıkabiliyormuş doktorum söyledi.Diğerleri daha önemli sanırım
evet yakaladıkca sohbet ediyoruz napalım, inşallah cnm ya, bizde beklemedeyiz bakalım ne çıkacak sonuç...
Ben iyi anlamda söyledim canım.merak etme yolundadır herşey
ya hanı dedın ya 1:262 ye doktorun bıse derse der dıye onu anlamadım yanı sunu bı acıklarmısınız yanı 1:262 demek ne demek
yas faktorumu ben 24 yasındayım kızlar korktum sımdı ya nedemek yanı anlayamıyorum
iyi akşamlar güzel anneler
ben bu sitede okadar çok kişinin sonuçlarına baktımki hep iyi çıktı aminiyo sonuçları yada kötü denmesine rağmen sağlıklı bebekleri oldu geçen sene bi arkadaşımın kendisi yaklaşık 39 yaşında birsürü sorun çıkarttılar hep son verelim gebeliğe dediler kaç doktor gezdi en sonunda kalbinde sorun var ölü doğar doğsada 1 ay yaşar dediler doğunca birsürü tetkikler yapıldı bebek çok sağlıklı çıktı maşallah şimdide çok iyi içini rahat tut
ne zaman belli olucak
ya kızlar size bi sorum olucak
benim büyük abdestim kaç gündür siyah demir hapına başlamadan 2 gün önce siyah oldu demir hapına başladım hala siyah elevitte içiyorum corasprinde onlar yaparmı acep
ya hanı dedın ya 1:262 ye doktorun bıse derse der dıye onu anlamadım yanı sunu bı acıklarmısınız yanı 1:262 demek ne demek
çok sevindim arkadaşın adına, ne kadar sevinmişlerdir kimbilir ama gebeliğinin tadını çıkaramamıştır garibim, valla benim amniyo 28 mayısta, sonuçta 3 hafta sonra çıkacakmış yani 5 hafta daha var...
ya kızlar size bi sorum olucak
benim büyük abdestim kaç gündür siyah demir hapına başlamadan 2 gün önce siyah oldu demir hapına başladım hala siyah elevitte içiyorum corasprinde onlar yaparmı acep
Valla canım demir hapı içmiyorum ama elevit yapıyor.Demir hapı daha çok etkiliyor sanırım.Nalan bilir,o kullanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?