sinirden çatlıcam gebercem resmen mafoldumben testlerim ii çıkmayınca tekrar randevu aldım ya. işyerine söyledim. yarın doktora gitmem gerektiğini. geçen konuşma aynen şu kızlar :
__ testlerimde sorun çıkmış yarına randevu aldım gecikmeden gelirim
__ bak işte bu sorun oluyor gülşen hanım
__ neden kontrol olmam gerekiyor öylesine izin almıyorum
__ hamilesin sen doktora gitmen gerek sürekli neden işten çıkmıyorsun?
__ ( dondum kaldım burda ). bunlar rutin kontroller zaten ayda bir gidiyorum. ayrıca işveren kontrol için işçiye izin vermek zorunda. benim çalışmam gerekiyor. sizin söylediğiniz yasalarada aykırı dedim.
__ senin izinlerin bize sorun oluyor. bu işe bi çözüm getirmen gerek.
__ çözüm derken napaım hiç doktora mı gitmeyim ???
__ orası senin bileceğin iş
__ yarın patronla görüşücem ben direk dedim ve çıktım...
nasıl bir insanlıktır bu anlamıyorum. doktora gitsem bile koştur koştur 2 saatte geri dönüyorum işe. çok canımı acıttılar. Rabbim de onlara bana yaptıklarını göstersin. o çaresizliği onlarda yaşaşın
uzun oldu ama çok doluyum kızlar. size yazdım bende mafoldumbenmafoldumben
canım bizi bırakmadığna cok sevındım bebeklerın ıyı olmasına daha cok sevındım elbettehemen ekliyorum tatlımbugün itibariyle 15+2 olduk üçüzlerimizle yola devam ediyoruz rabbime emanetler
bugün dr kontrolümüz vardı biri erkek dedi dr %99 muş diğerleri göstermedi sanırım kız diğerleri allah hayırlısını versin çok zor günler geçirdim bulantı açısından bundan sonrada daha zor olacak sanırım rabbim kolaylık versinnnn...
bafo bu arada beni tekrar eklersen çok sevinirim cnm
Günaydınnn, bugün akşam üstü taşınıyorum. iş çıkışı direk kendi evime geçeceğim Allah nasip ederse...
5-6 günlük bulanmayan midem son 3-4 gündür bulanıyor. Sabahları çıkarıyorum.. sabır sabır..
arkadaşlar size bir sorumm varr
listenizin başında ilk tahminler yazıyoooo
bu ilk tahminlerii doktorlarınız kaçıncı haftanızda yaptııııı
banaa 10 ncu haftamdaa yani dün erkeğe benziyoo 2 haftaa sonra kesinn derimm dediiii
size kaçıncı haftada dedilerr ve 2ncii haftadaa değişiklik oldumuuuuu
yanii doğru tahmin yapabilidilermiii
tatlım harıka haberlerle doneceksınnn:Saruboceq:günaydın hanımlar ben dr a gidiyorum
inş hayırlı güzel haberlerle gelicem hoşcakalın
dua edin nolur
oraysaa canımm bakk bugün sende göreceksinnnngünaydın hanımlar ben dr a gidiyorum
dua edin nolur
günaydın,
karabiber ben 14 haftalıkken gittim kesin erkek dedi bilmiyorum bazı arkadaşlarımıza 12 haftalıkken doktorları tahminde bulunuyor çoğunlukla da erkek. daha net anlaşılıyor herhalde.
orayscıım, hadi hayırlısı! senin bebiş küçükmüş 10 haftalık cinsiyet gözükmeyebilir artık bir ay daha sabredeceksin. güzel haberlerle dön inşallah.
bafonunki tüp bebek canım
birde bafo yumurtlamaa zamanındamıı hamile kalmıştınn
yada sık sık birlikteliklemiii
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım biz atlattık çok şükür.Salı günü yaptırdık.Darısı sanagünaydın arkadaşlar bende çalıştığım için çok sık gidemiyorum doktora haftaya nasipse gideceğim herhalde ikili test yapılır. şu izin vermeyen patronlara sinir oluyorumklava:
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım biz atlattık çok şükür.Salı günü yaptırdık.Darısı sana
inşallah canım içini ferah tut her şey güzel olacak.Ben de çok stres yapmıştım ama hiç gereği yok kendimizi strese sokup stresli bebekler doğurmayalım :)sağol canım ya ne güzel atlatmışsın sen,ben biraz daha sabredeceğim şu test olayıda hayırlısıyla sonuçlansın içim rahat edecek :Saruboceq:
hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma opuyorumnanaktangünaydın hanımlar ben dr a gidiyorum
dua edin nolur
geçmiş olsun canım ya hamilelik migreni tetikliyormuş sanırım başına geldi.. Allah yardımcın olsun ben de dün bir Parol içtim de dinlenerek kendime geldim çok yorulmuşum :bbo:Günaydın kızlar,2 gündür şiddetli baş ağrım oluyor yaa oof nerden çıktıysa Migrenim başlıyor sanırım 2 yıldan sonra yeniden :S
burda da öyle canım. limonlu sodayı tavsiye ederim bir dene bak..kızlar bugün midem bulanıyor. hava çok sıkıcı ve kapalı.
erik yiyorum bana mısın demiyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?