2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar ben dr a gidiyorum
inş hayırlı güzel haberlerle gelicem hoşcakalın
dua edin nolur

günaydın,
karabiber ben 14 haftalıkken gittim kesin erkek dedi bilmiyorum bazı arkadaşlarımıza 12 haftalıkken doktorları tahminde bulunuyor çoğunlukla da erkek. daha net anlaşılıyor herhalde.

orayscıım, hadi hayırlısı! senin bebiş küçükmüş 10 haftalık cinsiyet gözükmeyebilir artık bir ay daha sabredeceksin. güzel haberlerle dön inşallah.

ayy hiç canını sıkma bişey yapamazlar. ya ne ahlaksız insanlar varyaakötükedihüso

canım bizi bırakmadığna cok sevındım bebeklerın ıyı olmasına daha cok sevındım elbettehemen ekliyorum tatlım

canım kolay gelsin

bana 12.haftada %80 erkek dedi 16.haftada kız laelaelaelaelae

10.hafta cok yanıltıcı olur dıye dusunuyorum yanı en azından bejım gıbı mavı tulumlar elinizde patlayabilri kafamçokkarıştı
dua edin nolur
tatlım harıka haberlerle doneceksınnn:Saruboceq:

günaydınnnnnnn herkezin aksine banim cumartesi günleri işlerimö yoğun oluyor müşteriler cumartesi günü daha çok oluyor benim haftalık kasa devrim oluyor çok iş oluyorr hepinize iyi hafdta sonlarıııııııı bol bol dinlenmelerrr bulantısız bir gün diliyorum :)

dua edin nolur
oraysaa canımm bakk bugün sende göreceksinnnn
10 ncu haftadaa maşallah nekadar büyümüşş oluyooooo
kıpır kıpırdıı dünn benimkiiii

günaydın,
karabiber ben 14 haftalıkken gittim kesin erkek dedi bilmiyorum bazı arkadaşlarımıza 12 haftalıkken doktorları tahminde bulunuyor çoğunlukla da erkek. daha net anlaşılıyor herhalde.

aslındaa 11 haftalıkken demişş oluyoooo benim doktor
sadecee benzetti
2 kızımm olduğu içinn gönlüm erkektenn yanaaa
keşkee bukadar erkenn tahmin yapmasaydıııı

orayscıım, hadi hayırlısı! senin bebiş küçükmüş 10 haftalık cinsiyet gözükmeyebilir artık bir ay daha sabredeceksin. güzel haberlerle dön inşallah.

benimkide 10 hafta 4 günlükken tahminde bulunduu keşkee demeseydiiiii

yapmaa bafoo yaa demekkk öyle olduuuuu
ay bu doktoraa sinir oldumm şimdii
kendimii çokk kaptırmakkk istemiyorumm ne olur kızlarr benii yanlıış anlamayınn

birde bafo yumurtlamaa zamanındamıı hamile kalmıştınn
yada sık sık birlikteliklemiii

Günaydın kızlar,2 gündür şiddetli baş ağrım oluyor yaa oof nerden çıktıysa Migrenim başlıyor sanırım 2 yıldan sonra yeniden :S

günaydın arkadaşlar bende çalıştığım için çok sık gidemiyorum doktora haftaya nasipse gideceğim herhalde ikili test yapılır. şu izin vermeyen patronlara sinir oluyorum klava:

günaydın arkadaşlar bende çalıştığım için çok sık gidemiyorum doktora haftaya nasipse gideceğim herhalde ikili test yapılır. şu izin vermeyen patronlara sinir oluyorum klava:
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım biz atlattık çok şükür.Salı günü yaptırdık.Darısı sana

sağol canım ya ne güzel atlatmışsın sen,ben biraz daha sabredeceğim şu test olayıda hayırlısıyla sonuçlansın içim rahat edecek :Saruboceq:
inşallah canım içini ferah tut her şey güzel olacak.Ben de çok stres yapmıştım ama hiç gereği yok kendimizi strese sokup stresli bebekler doğurmayalım :)

kızlar bugün midem bulanıyor. hava çok sıkıcı ve kapalı.
erik yiyorum bana mısın demiyor!

dua edin nolur
hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,2 gündür şiddetli baş ağrım oluyor yaa oof nerden çıktıysa Migrenim başlıyor sanırım 2 yıldan sonra yeniden :S
geçmiş olsun canım ya hamilelik migreni tetikliyormuş sanırım başına geldi.. Allah yardımcın olsun ben de dün bir Parol içtim de dinlenerek kendime geldim çok yorulmuşum :bbo:

kızlar bugün midem bulanıyor. hava çok sıkıcı ve kapalı.
erik yiyorum bana mısın demiyor!
burda da öyle canım. limonlu sodayı tavsiye ederim bir dene bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…