2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijouxcum limonlu sodayı önermişsin sağol.
sade sodanın içine limon mu atıyoruz.
yoksa limonlu soda mı alayım.
canım ben iki türlü de içiyorum hangisi işime gelirse kaydirigubbakcemile3 iki türlü de işe yarıyor..

helin hoşgeldin.
limonlu soda mı içtim. gerçekten çok iyi geldi.
mide bulantım geçti. kaydirigubbakcemile2
bak buna sevindim :lepi:

hoşgeldin canım vereliniortak

cok gecmis olsun...,hosgeldin hayırlı olsun

selam kızlar nasılsınız ben grip oldum ya
o kadar kış geçti grip olmadım şimdi oldum ilaçta içemem nasıl atlatacam bilmiyorum.

ben de ekinezya çayını tavsiye edicem hem de lezzetli... çok geçmiş olsun.

hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hoşgeldin aramıza...

Selam kızlar. Dün de bi selam verip kaçmış gibi oldum ama lanet olası telefonumuz internetimiz bir aydır bağlanmadığı için ancak telden girebildim nete 1 aydır o da bıkac kere Bugun tel baglandı pzts de net bağlanıcak işalla ondan snr rutin düzenime dönebilcem.
Şimdi son haberler: Bebeğim %95 erkek. ıki kere gittim muayene oldum ikisinde de erkekti.
2li testim çok güzel çıktı 1:68000 gibi komık sayılar fln var, ense kalınlığımız da 1.1 mm o nedenle 3lü test fln yapılmıcak ama bi AFP testı olcak galıba o da 8 hazıran.
Şimdilik baska bısı yok, pzts gorusmek dılegıyle dıyorum hepınıze ıyı geceler dılıorum, hoşçakalın annecikleeerrr

selam kızlar nasılsınız ben grip oldum ya
o kadar kış geçti grip olmadım şimdi oldum ilaçta içemem nasıl atlatacam bilmiyorum.

ıhlamur yada papatya çayının içine elma kabuğu ve portakal kabuğu koyup kaynat içerkende içine biraz bal ve limon ilave et eminim ii gelecektir ama ilk 2-3 günün ağır geçer herhalde, geçmiş olsun....

hoşçakal prop çabuk gel çok özlettin kendini...

bu arada prensinde hayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin...opuyorumnanaktan

yerim ben onu namusuna düşkün çocuk işte öle herkese göstermiyo demek...inşallah haftaya gösterir ama göstermesede bebişini görmüş olursun boşver...

günaydın herkese,
dün hep dışarlardaydık. bir tane adam gibi hamile kıyafeti bulamadım burda şaka gibi..

arkadaşımın dediği sebamed çatlak önleyiciyi aldım. yanında da yine söylediği gibi kakao yağı+badem yağı+çörekotu yağı karışımı kullanıcam o kadar. başka bir ürün kullanmayı düşünmüyorum. sonuçta arkadaşım denemiş ve hiç çatlamamış. neyse ürünün fotosu bu ben 12 tl ye aldım..

gfünaydın bijoux. ben de burda bişey bulamıyorum. bebeğe kıyafet alayım dedim ilk kez. uzun kollu bişey bulamadım hiç bi yerde. ist ank şanslı bu konuda.

Çok çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine,ballı bitki çayı fln iç iyi gelir.

ben de ekinezya çayını tavsiye edicem hem de lezzetli... çok geçmiş olsun.

ıhlamur yada papatya çayının içine elma kabuğu ve portakal kabuğu koyup kaynat içerkende içine biraz bal ve limon ilave et eminim ii gelecektir ama ilk 2-3 günün ağır geçer herhalde, geçmiş olsun....

çok teşekür ederim kızlar hepinize.opuyorumnanaktan

selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:

ay canım ya allah korumuş çok geçmiş olsun :gitme: allah bi daha yaşatmasın böyle bişeyi:Saruboceq:

selam kızlar
14. haftaya girdim.bu haftadan sonra bulantı ve halsizlik geçer diyor herkes ama ben de bi değişiklik yok.sizin durumlarınız nasıl.acaba ben fazla mı abartıyorum bu hamileliiği yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…