canım ben iki türlü de içiyorum hangisi işime gelirse kaydirigubbakcemile3 iki türlü de işe yarıyor..bijouxcum limonlu sodayı önermişsin sağol.
sade sodanın içine limon mu atıyoruz.
yoksa limonlu soda mı alayım.
bak buna sevindim :lepi:helin hoşgeldin.
limonlu soda mı içtim. gerçekten çok iyi geldi.
mide bulantım geçti. kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım vereliniortakSelam Arkadaşlar bende hamileyim...SAT 8 şubat kasım 15'te anne olmayı bekliyorum. çok zor bir 13 hafta geçirdim. 7 defa hastahaneye yattım ve serumla beslendim...2li test normal çıktı.31 mayısta cinsiyetini söyleyebilirim dedi doktorum...heyecanla bekliyorum içimde hep erkekmiş gibi bir his var ama ...hayırlısı bakalım...hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucaklarız inşallah...
cok gecmis olsun...,hosgeldin hayırlı olsunSelam Arkadaşlar bende hamileyim...SAT 8 şubat kasım 15'te anne olmayı bekliyorum. çok zor bir 13 hafta geçirdim. 7 defa hastahaneye yattım ve serumla beslendim...2li test normal çıktı.31 mayısta cinsiyetini söyleyebilirim dedi doktorum...heyecanla bekliyorum içimde hep erkekmiş gibi bir his var ama ...hayırlısı bakalım...hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucaklarız inşallah...
Çok çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine,ballı bitki çayı fln iç iyi gelir.selam kızlar nasılsınız ben grip oldum yao kadar kış geçti grip olmadım şimdi oldum ilaçta içemem nasıl atlatacam bilmiyorum.
Selam Arkadaşlar bende hamileyim...SAT 8 şubat kasım 15'te anne olmayı bekliyorum. çok zor bir 13 hafta geçirdim. 7 defa hastahaneye yattım ve serumla beslendim...2li test normal çıktı.31 mayısta cinsiyetini söyleyebilirim dedi doktorum...heyecanla bekliyorum içimde hep erkekmiş gibi bir his var ama ...hayırlısı bakalım...hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucaklarız inşallah...
selam kızlar nasılsınız ben grip oldum yao kadar kış geçti grip olmadım şimdi oldum ilaçta içemem nasıl atlatacam bilmiyorum.
Selam kızlar. Dün de bi selam verip kaçmış gibi oldum ama lanet olası telefonumuz internetimiz bir aydır bağlanmadığı için ancak telden girebildim nete 1 aydır o da bıkac kereBugun tel baglandı pzts de net bağlanıcak işalla ondan snr rutin düzenime dönebilcem.
Şimdi son haberler: Bebeğim %95 erkek. İki kere gittim muayene oldum ikisinde de erkekti.
2li testim çok güzel çıktı 1:68000 gibi komık sayılar fln var, ense kalınlığımız da 1.1 mm o nedenle 3lü test fln yapılmıcak ama bi AFP testı olcak galıba o da 8 hazıran.
Şimdilik baska bısı yok, pzts gorusmek dılegıyle dıyorum hepınıze ıyı geceler dılıorum, hoşçakalın annecikleeerrr
Selam kızlar. Dün de bi selam verip kaçmış gibi oldum ama lanet olası telefonumuz internetimiz bir aydır bağlanmadığı için ancak telden girebildim nete 1 aydır o da bıkac kereBugun tel baglandı pzts de net bağlanıcak işalla ondan snr rutin düzenime dönebilcem.
Şimdi son haberler: Bebeğim %95 erkek. İki kere gittim muayene oldum ikisinde de erkekti.
2li testim çok güzel çıktı 1:68000 gibi komık sayılar fln var, ense kalınlığımız da 1.1 mm o nedenle 3lü test fln yapılmıcak ama bi AFP testı olcak galıba o da 8 hazıran.
Şimdilik baska bısı yok, pzts gorusmek dılegıyle dıyorum hepınıze ıyı geceler dılıorum, hoşçakalın annecikleeerrr
kızlar doktora gittim bugün.bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı.sat tarihime göre 14+2 günlük ama ultrasonda 5 gün önde gidiyor.bayağı büyümüş bebeğim.doktorum tam 15 haftalık dedi.çok uğraştık ama cinsiyetini göremedik.bacaklarını sıkı sıkı kapamıştı.ne yaptıysa doktor açmadı.haftaya cuma tekrar gideceğim.inşallah o zaman gösterecek
Çok çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine,ballı bitki çayı fln iç iyi gelir.
ben de ekinezya çayını tavsiye edicem hem de lezzetli... çok geçmiş olsun.
ıhlamur yada papatya çayının içine elma kabuğu ve portakal kabuğu koyup kaynat içerkende içine biraz bal ve limon ilave et eminim ii gelecektir ama ilk 2-3 günün ağır geçer herhalde, geçmiş olsun....
selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
selam kızlar
14. haftaya girdim.bu haftadan sonra bulantı ve halsizlik geçer diyor herkes ama ben de bi değişiklik yok.sizin durumlarınız nasıl.acaba ben fazla mı abartıyorum bu hamileliiği yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?