aa neden ki acaba ne pişirdiğimi sölüyorum ondan mı,cokacimcoook
fikir olsun die sölüyorum kızlar, valla canınızı çektirmek için değil, ama istediğiniz zaman yemeğe beklerim, elimden geldiğince ii ağırlarım, bana gelen aç kalkmaz kesinlikle...aklinialirimsmile
cuma günü doktora gittim 11+4 görünüyordu ultrasonda çok şükür herşey yolunda 1,08 çıktı ense kalınlığı kan testlerim perşembe çıkacak
bir sürü fotoğraf verdi renklileri kızıma verdi bunlar ablasına hediye dedi :)
Cinsiyet için bişey demedi bence anladı ama her ihtimale karşı söylemedi bu hafta söyler artık umarım
Neyse ben biraz geçmişi okuyup geleyim arkadaşlar
günaydın anneler nasılısnız.ben işlerin yoğunluğundan giremiyorum iki gündür.cumrtesi doktoro giitm.herşey yolunda çok şükür bebeğim oynuyodu.ilk defa uyanık yakaladım.o sevnçle doktordan çıakr çıkmaz ilk elbisesini aldım kuzumun.yeşil renkli.babsıda görüne çok duygulandı.inşş giydirmekte nasip olur
heralde canım ondandır kaydirigubbakcemile3 yaz yaz fikir oluyor hakatten. ben de az önce hazırlığımı yaptım az sonra kalkıp yapıcam yemeğimi..
adresin de elimde kalkıp gelsem mi acaba
Günaydın kızlar! bugün canım çok sıkkın. Kızlar tahlillerimi yaptırdım ama değerler çok yüksek çıktı. Gerçi daha doktoruma göstermedim tahlil sonuçlarını ama yakın arkadaşımın akrabası doktor ve ona telefon açıp tahlillerimi söyledi. O da toxoplazma ve rubella değerlerimi çok yüksek buldu. Bugün hemen doktoruma gitmeye karar verdim. Ama moralim sıfırr:çok üzgünüm:
gözünüz aydın kızlar, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, hep ii haberlerle gelin...
Günaydın kızlar! bugün canım çok sıkkın. Kızlar tahlillerimi yaptırdım ama değerler çok yüksek çıktı. Gerçi daha doktoruma göstermedim tahlil sonuçlarını ama yakın arkadaşımın akrabası doktor ve ona telefon açıp tahlillerimi söyledi. O da toxoplazma ve rubella değerlerimi çok yüksek buldu. Bugün hemen doktoruma gitmeye karar verdim. Ama moralim sıfırr:çok üzgünüm:
doktora gidecekler güzel haberle gelirler inşallah.
kızlar bişey soracağım. çamaşırları çamaşır askında kurutuyorum ama hava düzeldi artık.
balkona asmak istiyorum. benim çamaşır ipim yukarda kollarımı kaldırınca rahat asıyorum.
uzun zamandır asmadım tehlikeli olur diye.
artık asmaya başlasam birşey olurmu?
sağolasın nalancığım bende senin ve tüm anne adaylarının iyi haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla
Selamlar güzel annişler :) nasılsınız?
Teşekkür ederim Esincim iyiyim çok sağol.Bu mevsim benim kabus mevsimim alerjilerim en fena durumda bir de baş ağrısı eklenince allahhhh diyorum sempatiksalakcinni delirdiğimin resmidir :))))sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik seninle ilk kez karşılaştım ben bu arada memnun oldum çoksaol canim sen nasilsin?
inşallah canım ben de çok isterim opuyorumnanaktanvalla keşke yakın olsanda gelsen, istanbula gelince vaktin olursa beklerim ama...
ahhhhhh nasıl güzel bir şey bu böyle minicik ayaklı güzel melek sağlıkla gel inşallllaaahhhinşallah canım ben de çok isterim opuyorumnanaktan
bakınn
inşallah canım ben de çok isterim opuyorumnanaktan
bakınn
opuyorumnanaktan
anaaa ne güzel onlar öle, yenimi aldın? Allah giydirmeyi nasip etsin...:Saruboceq:
Ben döndüm, internetim bağlandı, hoşgeldim :)) Nasılsınız kızlar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?