2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heralde canım ondandır kaydirigubbakcemile3 yaz yaz fikir oluyor hakatten. ben de az önce hazırlığımı yaptım az sonra kalkıp yapıcam yemeğimi..

adresin de elimde kalkıp gelsem mi acaba

gözünüz aydın kızlar, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, hep ii haberlerle gelin...

heralde canım ondandır kaydirigubbakcemile3 yaz yaz fikir oluyor hakatten. ben de az önce hazırlığımı yaptım az sonra kalkıp yapıcam yemeğimi..

adresin de elimde kalkıp gelsem mi acaba

valla keşke yakın olsanda gelsen, istanbula gelince vaktin olursa beklerim ama...

Günaydın kızlar! bugün canım çok sıkkın. Kızlar tahlillerimi yaptırdım ama değerler çok yüksek çıktı. Gerçi daha doktoruma göstermedim tahlil sonuçlarını ama yakın arkadaşımın akrabası doktor ve ona telefon açıp tahlillerimi söyledi. O da toxoplazma ve rubella değerlerimi çok yüksek buldu. Bugün hemen doktoruma gitmeye karar verdim. Ama moralim sıfırr:çok üzgünüm:

bozma moralini hemen, peki onların yüksek olması ne anlama geliyormuş onu sordunmu? kendi dr. unla bi görüş önce bakalım o ne diecek...

selam kızlar nasilsiniz benim bügün biraz başım agrıyor..onun dışında yarin 2li testim var sonucunu burdan paylaşıcam umarım cinseyetinideögrenebiliriz..
margesimpson arkadaşım kafana çok takma ama hamileliginde biraz salam sucuk v.s çok tükettiysen eger toxoplazma ondan dolayı yüksek çıkabiliyor..birde dışarda yemek yemeyin çok tehlikeli mümkün olduguncaevde yemeye gayret edin..sen canını fzla sıkma canım bi kendi dr görsün bakalım sonucu..
mıutlaka bir ilaç tedavisi vardir canim

canımcım kendi dr un bilir en dogrusunu hamilelikle diğer dönemlerde degerler cok farkılılasıyor bosuna stres yapma hem kendıne hem bebeğine... elbet caresi vardır sıkma canını caım

aman boşver uzanma bence

melodicim bende asmıyorum benimkilerde biraz yukarda ama hala askılıga asıyorum..boşver asma bence tehlikeli olabilir..emzikten falan düşer diyorlar..allah korusun

saol canim sen nasilsin?
Teşekkür ederim Esincim iyiyim çok sağol.Bu mevsim benim kabus mevsimim alerjilerim en fena durumda bir de baş ağrısı eklenince allahhhh diyorum sempatiksalakcinni delirdiğimin resmidir :))))sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik seninle ilk kez karşılaştım ben bu arada memnun oldum çok

opuyorumnanaktan

anaaa ne güzel onlar öle, yenimi aldın? Allah giydirmeyi nasip etsin...:Saruboceq:

evet canım lcw dan aldık. fiyatı da çok uygun. 9,90 gibi bişeydi..
15-20 gün oldu.. gözden uzak bir yerde duruyodu.. aldım tv nin üzerine koydum :) çok büyük moral oluyor siz de yapın böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…