2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de dün akşam aklıma takıldı
sabah arkadaş hatırlatınca araştırıp buldum aklinialirimsmile
evet canım adresleri de yollamama az kalmış. bir kontrol edeyim ben de yanlışlık olmasın kaydirigubbakcemile5

naber kızlar, bu haftalarda en çok baş ağrısı oluyormuş sanırım. inşallah çok fazla olmaz. daha hediye almadım gidip bir vucüt losyonu alayım diyorum ben de.. sezen nerde acaba?
3 gündür çok ağrıyor başım. ben de az önce okudum normalmiş..sezen yazlığa gitmişti anca gelmiştir.

Canım malesef bazen böyle insanlar çıkabiliyor karşımıza, boşver hiç tınlama, hiçbir şey yapamazlar sana tatlım

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun canım verilmiş sadakanız varmış.

geçmiş olsun canım.bebeğinin iyi olmasına sevindim.

gözünaydın canım.güzel haberlere seviniyoruz

Teşekkür ederim canım darısı tüm iyi haber bekleyenlerin başına

Günaydınlar opuyorumnanaktan
Geçmişi okuyamayacağım başım feci ağrıyor bugün
Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.:1hug:
Mutlu, huzurlu güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle..:asigim:

Bende 3 gündür başağrısı çekiyorum hemde ne ağrı parol kullandım 3-4 saat yii gelio sonra gene başlıyor. Allah yardımcımız olsun.

bijoux doktora yarın mı gideceksin?

evet canım. aslında özel dr randevum 4 haziranda ama ben yarın 10,30 da burdaki tıp fakültesine gidicem. çok rahat burası..ultrasona gireyim dedim 20 gün oldu.. ekstra yani..

zeyn çok geçmiş olsun canım.. çok korkmuşsundur herhalde..
bijoux,
git gör oğluşunu bakalım sana ne artislikler yapacak. yerim onu ben. ben ultrasondayken doktor bak eline parmaklarına dedi ben kaçırdım tabi, görüntüyü geri aldı durdurdu çok tatlıydı çok.

günaydın herkezeeee nasılsınız zeyn77 arkadaşım geçmiş olsunnn doktora gidecek arkadaşlar iyi haberlerle gelin inşallah hepinize güsel bir gün diliyorumm..

ye teyzesi. tarayıcım olsa da size fotosunu göstersem. bana da dr geçen gittiğimde elinin ve bileğinin fotosunu verdi çook hoşuma gidiyor ona bakmak kaydirigubbakcemile3 bakalım cinsiyeti heralde artık iyice belli olmuştur. hem büyük ihtimal sözü kalkar ortadan

sen bir daha kaç haftalıkken gideceksin?

BEGÜMCÜK
ne kadar anlayışsız biriymiş karşındaki insan
hayır bu senin yasal hakkın ne demek sorun oluyor manyak mı yaa
çok sinir bir tipmiş Allah yardımcın olsun walla

birisi bijoux baş ağrısı bende de var
bir de dün gece uyuyamadım
bu da belirtiler için de var uykusuzluk sorunu
ultrasona göre bugün 15+6 tam dört aylık olduk

aldın mı bijoux rendevuyu nadi beye gidecen dimii hadi bakalım gör bebişini cinsiytinide gösterir artıkkk kesin belli olurr :)

birisi bijoux baş ağrısı bende de var
bir de dün gece uyuyamadım
bu da belirtiler için de var uykusuzluk sorunu
ultrasona göre bugün 15+6 tam dört aylık olduk
hadi maşallah diyelim inşallah buraya beş olduk altı olduk en sonunda da doğrurdummmmmmmmmm diye yazıcaz opuyorumnanaktan

aldın mı bijoux rendevuyu nadi beye gidecen dimii hadi bakalım gör bebişini cinsiytinide gösterir artıkkk kesin belli olurr :)
aldım canım az önce, yarın saat 10.30 a nadi beye..

tünaydın herkese, nabersiniz kızlar, geçmişe bi bakıp gelim...

ben evi şöle bi silip süpüreyim dedim, bi yandanda çamaşır yıkıyorum, hava bugün rüzgarlı çabuk kurur bari, şimdi ara verdim size bi bakim dedim...

Ben bir daha 18 haftalıkken gidecem o zamana hissetmeye başlarız herhalde bebeklerimizi, zaman su gibi aktı geçti di mi??

Ben bir daha 18 haftalıkken gidecem o zamana hissetmeye başlarız herhalde bebeklerimizi, zaman su gibi aktı geçti di mi??
evet canım hissederiz muhtemelen. hakatten de hızlı geçiyor zaman ya daha geçen gün kalp atışı duymaya gitmiştik :1shok: ohoo o zamana kocaman olur bebiş

hamarat nalan naber?cokacimcoook
:roflol: benim de nalanı görünce yemek aklıma geliyor

ikinizde hamaratmissiniz masallah kizlar alkisalkisalkis
afiyet olsun bebislerinize de sizlerede yarasin yerimseniben

saol cnm, teşekkür ederim...)

ellerine sağlık canım cokacimcoook

teşekkür ederim cnm...)

geçmiş olsun cnm, endişelenme kırmızı renge dönmediği sürece sorun yok, kırmızıya dönerse hemen dr.a git, hamilelikte ara ara oluyomuş...Allah bebeğini ve seni korusun cnm..

doktora gidecekler güzel haberle gelirler inşallah.
kızlar bişey soracağım. çamaşırları çamaşır askında kurutuyorum ama hava düzeldi artık.
balkona asmak istiyorum. benim çamaşır ipim yukarda kollarımı kaldırınca rahat asıyorum.
uzun zamandır asmadım tehlikeli olur diye.
artık asmaya başlasam birşey olurmu?

geçmiş olsun cnm Allah bi daha göstermesin, bebeğini sağlıkla kucağına al...

hamarat nalan naber?cokacimcoook

ii nolsun koşuşturuyorum yine, şimdi kardeşim aradı akşam üstü çaya gelecekmiş onla konuştum, iyiki balkonu temizlemişim sabahtan orda otururuz bari, sen nasılsın uykucu arkadaşım benim, sen birazdan kaçar uyursun kesin...

:roflol: benim de nalanı görünce yemek aklıma geliyor

aa neden ki acaba ne pişirdiğimi sölüyorum ondan mı,cokacimcoook

fikir olsun die sölüyorum kızlar, valla canınızı çektirmek için değil, ama istediğiniz zaman yemeğe beklerim, elimden geldiğince ii ağırlarım, bana gelen aç kalkmaz kesinlikle...aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…