evet canım adresleri de yollamama az kalmış. bir kontrol edeyim ben de yanlışlık olmasın kaydirigubbakcemile5benim de dün akşam aklıma takıldı
sabah arkadaş hatırlatınca araştırıp buldum aklinialirimsmile
3 gündür çok ağrıyor başım. ben de az önce okudum normalmiş..sezen yazlığa gitmişti anca gelmiştir.naber kızlar, bu haftalarda en çok baş ağrısı oluyormuş sanırım. inşallah çok fazla olmaz. daha hediye almadım gidip bir vucüt losyonu alayım diyorum ben de.. sezen nerde acaba?
sinirden çatlıcam gebercem resmen mafoldumben testlerim ii çıkmayınca tekrar randevu aldım ya. işyerine söyledim. yarın doktora gitmem gerektiğini. geçen konuşma aynen şu kızlar :
__ testlerimde sorun çıkmış yarına randevu aldım gecikmeden gelirim
__ bak işte bu sorun oluyor gülşen hanım
__ neden kontrol olmam gerekiyor öylesine izin almıyorum
__ hamilesin sen doktora gitmen gerek sürekli neden işten çıkmıyorsun?
__ ( dondum kaldım burda ). bunlar rutin kontroller zaten ayda bir gidiyorum. ayrıca işveren kontrol için işçiye izin vermek zorunda. benim çalışmam gerekiyor. sizin söylediğiniz yasalarada aykırı dedim.
__ senin izinlerin bize sorun oluyor. bu işe bi çözüm getirmen gerek.
__ çözüm derken napaım hiç doktora mı gitmeyim ???
__ orası senin bileceğin iş
__ yarın patronla görüşücem ben direk dedim ve çıktım...
nasıl bir insanlıktır bu anlamıyorum. doktora gitsem bile koştur koştur 2 saatte geri dönüyorum işe. çok canımı acıttılar. Rabbim de onlara bana yaptıklarını göstersin. o çaresizliği onlarda yaşaşın
uzun oldu ama çok doluyum kızlar. size yazdım bende mafoldumbenmafoldumben
selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
geçmiş olsun canım.bebeğinin iyi olmasına sevindim.
gözünaydın canım.güzel haberlere seviniyoruz
Günaydınlar opuyorumnanaktan
Geçmişi okuyamayacağım başım feci ağrıyor bugün
Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.:1hug:
Mutlu, huzurlu güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle..:asigim:
bijoux doktora yarın mı gideceksin?
zeyn çok geçmiş olsun canım.. çok korkmuşsundur herhalde..
bijoux,
git gör oğluşunu bakalım sana ne artislikler yapacak. yerim onu ben. ben ultrasondayken doktor bak eline parmaklarına dedi ben kaçırdım tabi, görüntüyü geri aldı durdurdu çok tatlıydı çok.
hadi maşallah diyelim inşallah buraya beş olduk altı olduk en sonunda da doğrurdummmmmmmmmm diye yazıcaz opuyorumnanaktanbirisi bijoux baş ağrısı bende de var
bir de dün gece uyuyamadım
bu da belirtiler için de var uykusuzluk sorunu
ultrasona göre bugün 15+6 tam dört aylık olduk
aldım canım az önce, yarın saat 10.30 a nadi beye..aldın mı bijoux rendevuyu nadi beye gidecen dimii hadi bakalım gör bebişini cinsiytinide gösterir artıkkk kesin belli olurr :)
evet canım hissederiz muhtemelen. hakatten de hızlı geçiyor zaman ya daha geçen gün kalp atışı duymaya gitmiştik :1shok: ohoo o zamana kocaman olur bebişBen bir daha 18 haftalıkken gidecemo zamana hissetmeye başlarız herhalde bebeklerimizi, zaman su gibi aktı geçti di mi??
:roflol: benim de nalanı görünce yemek aklıma geliyorhamarat nalan naber?cokacimcoook
ikinizde hamaratmissiniz masallah kizlar alkisalkisalkis
afiyet olsun bebislerinize de sizlerede yarasin yerimseniben
ellerine sağlık canım cokacimcoook
anladim canim bende oyle yapiyim ozaman kaydirigubbakcemile2
yine lekelenmem oldu canim :a015:moralim inanilmaz bozuldu ara ara girip baktim sizlere sadece :çok üzgünüm: lekelenmeler olunca aklim gidiyo resmen odum kopuyo bebegime birsey olcak diye Allahtan bugun birsey yok surekli wcye kontrole gidiyorum eyvahedigeldismile takinti haline geldi artik Rabbim hepimizin bebislerini korusun sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:
Gunydın kızlarr 1 aydır yoktumm istiraat edıordum hafıf kanama gecırdım ama su anda maşallah bebegım cok ıyııııı
ben yokken neler yaptınızzz cınsıyetı bellı olanlar olmusss ayyy ne guzelll
hamarat nalan naber?cokacimcoook
:roflol: benim de nalanı görünce yemek aklıma geliyor
nalan balkon keyfine bende geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?