geçmiş olsun canım.bebeğinin iyi olmasına sevindim.Gunydın kızlarr 1 aydır yoktumm istiraat edıordum hafıf kanama gecırdım ama su anda maşallah bebegım cok ıyııııı
ben yokken neler yaptınızzz cınsıyetı bellı olanlar olmusss ayyy ne guzelll
gözünaydın canım.güzel haberlere seviniyoruzcuma günü doktora gittim 11+4 görünüyordu ultrasonda çok şükür herşey yolunda 1,08 çıktı ense kalınlığı kan testlerim perşembe çıkacak
bir sürü fotoğraf verdi renklileri kızıma verdi bunlar ablasına hediye dedi :)
Cinsiyet için bişey demedi bence anladı ama her ihtimale karşı söylemedi bu hafta söyler artık umarım
Neyse ben biraz geçmişi okuyup geleyim arkadaşlar
selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
Gunydın kızlarr 1 aydır yoktumm istiraat edıordum hafıf kanama gecırdım ama su anda maşallah bebegım cok ıyııııı
ben yokken neler yaptınızzz cınsıyetı bellı olanlar olmusss ayyy ne guzelll
günaydın anneler nasılısnız.ben işlerin yoğunluğundan giremiyorum iki gündür.cumrtesi doktoro giitm.herşey yolunda çok şükür bebeğim oynuyodu.ilk defa uyanık yakaladım.o sevnçle doktordan çıakr çıkmaz ilk elbisesini aldım kuzumun.yeşil renkli.babsıda görüne çok duygulandı.inşş giydirmekte nasip olur
bugün haftabaşı ondandır.
kızlar bebiş için bir akrabamız kıyafet örmüştü daha önce. annemde duruyordu.
cumartesi annem verdi bana. ay çok minik çok şekerdi.
hırka+ kısa kollu kazak+süeter+pantolon
pantolon çok minik olmuş. biraz daha büyük ördüreyim.
annemde dalinden 2 tane sabun almış.
krem+şampuan filan henüz almıyoruz. erken olur değil mi?
bende sabırsızlanıyorum birşeyler alınsın diye.
ama çnce bana alınacak elbise+ ayakkabı+çamaşır filan.
elbiseler dar 36 beden. göğüs altından bol elbiseler rahat oluyor.
inşallah bulurum.
canım burdaki lcw da hamile kıyafeti yok getirmiyorlamış buraya ne alakaysa :bbo: olsa süper olacaktı.. 2 pantolon yeter diyorum, annem de elbise dikecekmiş birkaç tane..
maşallah canım bebişinehayırlısıyla giymek nasip olur inşallah
Hediye yollama tarihleri ne zamandı yaaCADIARZU Topiği bulamadım
Hediye yollama tarihleri ne zamandı yaaCADIARZU Topiği bulamadım
barays getirmişsin canım bilgileri sağolasın opuyorumnanaktan
İyi günlerde giysin bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?