2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aminnnnnnn canım çok sagol
inşallah haıylısıyla saglıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ohh tüm hemşolar burda desene :) İstanbul buluşması ayarlasak aslında bir ara ne güzel olur var ya. Amaaan işler hiç bitmez bitmiyor da.Biz de ütüler facia eşim kotunu bile bir kere giydikten sonra bir daha giymiyor hemen yıkanıp ütülenmesi lazım kumaş pantolonlar da aynı şekilde.kumaşlar direk kuru temizlemeye,gömleklerin ütüsü bana tabi :S sanki anasının evinde böyleydi :))))))))))))))))))))))))))999

benim kocamda ilk evlendiğimiz yıllarda 78 kg dan 99 kg çıktı, 2 sene önce 25 kilo verdi 74 kg düştü, şimdi bana kızıyo çok yemek yapınca bende mecburen daha az yapıyorum napim...
aaaa nasıl verdi bizimki veremiyor bir türlü gerçi çaba da göstermiyor ama neyse :=)alışverişe gidince de morali bozuluyor

aaaa nasıl verdi bizimki veremiyor bir türlü gerçi çaba da göstermiyor ama neyse :=)alışverişe gidince de morali bozuluyor

şekeri ve ekmeği tamamen kesti cnm günde 3 litre su içti, eve bi koşu bandı aldık haftanın 5-6 günü koşu bandında 45 dakika tempolu yürüyüş yaptı akşam yemeğinden sonra su ve meyve hariç hiç bi şi yemedi ve 2.5 ayda 25 kilo verdi ve 2 senedir kilosu aynı, benim eşim çok çabuk kilo veriyo sorma... ben aynı kiloyu 1.5 senede verebildim...

ne güzel ya istemek de lazım.bizimki istiyor da başlayamıyor.:))))))) metabolizması da hızlıymış ya o kadar sürede o kadar kg vermesi maşallah doğrusu helal olsun.benim eşimin göbeği de çok fena hiç erimez gibi ama hadi hayırlısı bakalım :)

çok güzel bijoux cumm süper minicik güzel günlerde giydir bebişine canım benim

aman da aman pabucunu yesinner onun insanın içini ısıtıo küçücük şey opuyorumnanaktan
teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan

Aaaaa ne hediyesi ne çekilişi Yaaaa ama ben de hediye istiyodum kocama yalvardım bi anneler günü hediyesi al bak sana oğlan doğuruyorum diye de cicek bıle almadı :lepi:

bi kişi daha yokmu katılmak isteyen prop ta katılsın. bijoux bulur birini daha olumunekankayizsmile
bakalım ayarlamaya çalışıcam bişeyler CADIARZU

kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak
canım inşallah böyle birşey yoktur çok üzülürüm mafoldumben

eskişehirde turgay beyi öneriyorum. burda da bir arkadaşa aynı şey oldu, turgay bey çok yardımcı olmuştu ona..

aynen öle dahada vardırda böle zamanla öğrenio insan işte, evet buluşma ayarlayıp biz evde olanlar hafta içi bi günde buluşuruz nolcek aslında...benimkide her gün gömlek değiştiriyo ama ben öle alıştırdım valla onun için şikayet etmiyorum kumaşlarıda iki günde bir ben kendim ütülüyorum ayda birde kuru temizlemeye götürüyorum kumaş pantolonları...onun haricinde yıkandıktan sonra kullandığımız havluydu, nevresimlerdi zaten her hafta değiştiriyorum onun için bende ütü hiç bitmiyor maalesef..

evet cnm hakkaten metabolizması çok ii çakışıyo, mesela bi kilo aldı diyelim 2 gün üst üste 45 dakika yürüyo hemen veriyo o kiloyu çok ilginç ben o 1 kilo için 1 hafta 10 gün yürümek zorunda kalıyorum valla...

Böylelikle de ev işleri bitmiyor maalesef napalım artık yavaş yavaş yapıyorum ben de artık.
Evet canım ayarlayalım valla. sen nerde oturuyorsun hangi yaka hangi semtttesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…