Selam kızlar,
Dünkü bahsettiğim ağrı beni gece acile götürmeye yetti :S Dün gecemizi acilde geçirdik maalesefO nasıl bir ağrıydı ya anlatamam.Hastaneye giderken bir de evin otoparkının merdivenlerinden düştüm.O an aklıma tek gelen bebeğimdi ona bir şey olmasın diye kolumun üstüne oturdum şeklim kaydı neyse ki bir problem yok :) Benim başımın belası alerjim sebep olmuş sürekli burnum boğazım tıkalı olduğu için sinüslerim kapanmış ve şiddetli sinüzit ağrıları çektim.Şu anda hafiften ağrı var kahvaltı yaptım hemen bir ağrı kesici içcem.Yağmur yağıyor çok şükür tüm polenler tozlar hepsi defolsun gitsin artık canımdan bezdirdiler
Çok sağol canım benim.Alerji kabus benim iğnelerim var normalde ama hamileyken izin vermedi doktorumçok geçmiş olsun canım. birde düşmüşsün hay allah. kendine çok dikkat et olur mu? yavaş yavaş in merdivenden.
iyiki birşey olmamaış allah korumuş. alerji bende de var ölüyorum. ilaçta kullanamıyoruz.
burayada yağmur yağdı. birde bizim doğalgaz çalışmaları var. her yer toz içinde. yağmur yağdı çamur oldu heryer. işe gelene kadar aklım çıktı. yokuştan iniyorum her yer çamur. nasıl yürüyeceğimi şaşırdım.
doktor sana okyanus suyu kullan demedimi? bana verdi. sigorta karşılamıyor. 28 tl. eskiye göre daha iyiyim.
Ah ben onun boncuk gözyaşlarına kıyamam.kaç yaşında canım?Anaokulu,kreş vs birine gitse günü dolu geçer sever belki okulunu.günaydın kızlar
moralim bozuk.sabah evden zor çıktım.oğlum arkamdan çok ağladı.kaç defa kapıya gidip geri geldim.en son ağlarken bırakıp çıkmak zorunda kaldım.içim acıyor inanın.gözlerinden boncuk boncuk dökerek ağladı.artık büyüdü.sabah olunca hemen anlıyor babasına bana yapışıyor her an kaçacağız diye.çalışan anne olmak çok zor.üstelik babaannesi bakıyor.buna rağman çok ağlıyor bazı günler.içim sızladı sabah sabah.
günaydın kızlar
moralim bozuk.sabah evden zor çıktım.oğlum arkamdan çok ağladı.kaç defa kapıya gidip geri geldim.en son ağlarken bırakıp çıkmak zorunda kaldım.içim acıyor inanın.gözlerinden boncuk boncuk dökerek ağladı.artık büyüdü.sabah olunca hemen anlıyor babasına bana yapışıyor her an kaçacağız diye.çalışan anne olmak çok zor.üstelik babaannesi bakıyor.buna rağman çok ağlıyor bazı günler.içim sızladı sabah sabah.
ay nasıl yani.çok üzüldüm canım.ama bi başka doktorada görün derim.inşallah bugün bize mutlu haberler verirsin.kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak
annaem antepli benimde.bende yarı antepli sayılırım.annem helede anneannem çok güzel yemek yaparlar.hadi ya demek senlede hemşeri çıktık, sezende antepli bu arada, inşallah cnm her zaman yemeğe beklerim valla...istediğiniz zaman alo deyip gelin valla...
bu ayın 23'ünde tam 10 aylık olacak.şimdiki hamileleğim sürpriz oldu.Ah ben onun boncuk gözyaşlarına kıyamam.kaç yaşında canım?Anaokulu,kreş vs birine gitse günü dolu geçer sever belki okulunu.
((
ay küçücükmüş daha kıyamam yavrum benim ya.Bu size tam süpriz bebek olmuş deseneNeyse ikisi bir anda büyür en azından.Allah bağışlasın canımbu ayın 23'ünde tam 10 aylık olacak.şimdiki hamileleğim sürpriz oldu.
Güzel haberlerle gel :))))doktora gidiyorum kızlar.. baş baş.
alerji ne berbat bi şey oğlumdan biliyorum.henüz 10 aylık ama alerjik bi yapıya sahip.okyanus suyu boş.astım ilşaçları alıyor.daha doğrusu buhar veriyoruz.alerjik bi damla veriyoruz.yemeklerine karıştırıp bi ilaç veriyoruz ama yinede ciğerleri sıkışıyor.şu an yine buhar veriyoruz bronşlar açılsın diye yine sıkışmış.o öksürük nöbetleri yüzünden gecelerimiz kabus oldu.zytrec bi ara bizede verdi.dediğimö gibi yinede koruyamıyoruz oğlumu.doktor 3-4 yaşından sonra geçer dedi.inşallah kalıcı olmaz.yaşamı felç ed.yor alerji.bağışıklığınıda çökertiyor bu sefer başka hastalıklarada kolay yakalanıyor.neler çekiyoruz ailece bi allah bi biz biliyoruz.öksürük krizlerinde nefes alamıyor dakakikalarca kesmiyor morarıyor korkudan ölüyoruz.gece uykularımız yok.dayanacağız artıkÇok sağol canım benim.Alerji kabus benim iğnelerim var normalde ama hamileyken izin vermedi doktorumo kadar şiddetli ki bir insanın alerji yüzünden burnu kanar mı ya burnumdan bile kan geliyor.Astım ilacı veriyolardı hamilelik öncesine kadar .okyanus suyu bana fayda etmiyor ki canım ya neler kullanmadım ben.Zyrtec kullanıyorum pek işe yaramasa da hafifletiyor işte.
Düşmem de fenaydı yaeşim de bayıldım da düştüm sandı bir telaş bir telaş :)
Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
doktora gidiyorum kızlar.. baş baş.
Ben bu yaşımda bu eziyete katlanamıyorum ah kıyamam o nasıl katlansın yaalerji ne berbat bi şey oğlumdan biliyorum.henüz 10 aylık ama alerjik bi yapıya sahip.okyanus suyu boş.astım ilşaçları alıyor.daha doğrusu buhar veriyoruz.alerjik bi damla veriyoruz.yemeklerine karıştırıp bi ilaç veriyoruz ama yinede ciğerleri sıkışıyor.şu an yine buhar veriyoruz bronşlar açılsın diye yine sıkışmış.o öksürük nöbetleri yüzünden gecelerimiz kabus oldu.zytrec bi ara bizede verdi.dediğimö gibi yinede koruyamıyoruz oğlumu.doktor 3-4 yaşından sonra geçer dedi.inşallah kalıcı olmaz.yaşamı felç ed.yor alerji.bağışıklığınıda çökertiyor bu sefer başka hastalıklarada kolay yakalanıyor.neler çekiyoruz ailece bi allah bi biz biliyoruz.öksürük krizlerinde nefes alamıyor dakakikalarca kesmiyor morarıyor korkudan ölüyoruz.gece uykularımız yok.dayanacağız artık
Bafo cum benim ikili a.s. testimin sonuçları iyi çıktı.Listeye eklersen sevinirim canım
gözünaydın canım.beklemek çok zor.ben haftada bir ara sıra iki haftada bi gittiğim halde dayanamıyorum bazen.artık doktorun hemşiresi bile bi hafta sonra beni görünce gülmeye başlıyor.iyi geceler kızlar ben bugun dr.a gıttım ıkılı test sonuclarını gosterdım hersey yolunda guzel dedı.arada karnımda kasılmalar oluyo dedım onun ıcın magnezyum yazdı sadece kasılmalar oldugunda ıcıcekmısım.bı dahakı randevum onumuzde kı ay bugune nasıl dayancam yaaaa.cok ozluyorum bebısımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?