2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asocum gideceğim kız arkadaşım zaten.
acıtırsa ne yapacağımı biliyor.
kendimi biraz daha toplayıp gideyim.

sana sezeryan yolları taştan o zaman melodi ağdadan korkanın çocuğu olmazmış huehue :)

iyi işte bak bu yaşına kadar ağdaya gitmemiş bir arkadaşın oldu.
sezeryan düşünmüyorum canım.
normal doğum istiyorum hemde epiduralsiz. laelaelaelaelae

nevresim olsa sadece sorun değil en gıcık olduğum gömlekler ve kumaş pantolonlar, uzun kollu gömleğin kol çizgisini tutturacam die canım çıkıyo valla, eşime her gün gömlek değiştirmesini ben sölüyorum o açıdan şikayet edemem tabi ama keşke şunları daha az buruşan kumaştan yapsalar...

O zaman sana şöyle bi anımı anlatayım şekerim :) Ben lise sona kadar hep jiletle aldım simsiyah ve inanılmaz kalındı korkunçtu desem yeridir :) Bir gün cesaretlendim yazları zor oluyordu çünkü yazlıkta.Bir yere gittim yattım ben bir güzel kadın komple ağdayı sürdü ve bezi d ekomple yapıştırdı oranın halini düşünebiliyor musun ne oldu??? Mosmor ve kan içindeydim yıktım orayı.hastaneye gittim hemen ağrı kesici uyuşturucu iğneler yapıldı.tam 2 hafta sünnetli çocuklar gibi gezdim.otururken kalkarken canım yanıyordu iç çamaşırı bile giyemedim nerdeyse. bu olayın üstünde yazlık dönüşü güvendiğim bir güzellik merkezine gittim ağdaya korkularımı yenmek için ve sonu süper oldu :) Acayip memnundum ordan keşke Bursa'da oturuyor olsaydım da hala oraya gidebilseydim.Yapanın elleir çok hafif 5 dakikada acısız misler gibisin :)
Bu korkunun üstüne ben bile gittiysem herkes gider diye düşünüyorum

kıss niye be bende sezeryan oldumm ama orası gene gözüküyoo sezeryandada sonda takıyolar kanama oluyo onu temizlemeye geliyolar ıyyyy midem bulandıı gene
kız görünüo diye demiyorum canı tatlıymış ağdaya gidemiomuş korkudan nası normal doğurcan diorum:)
iyi işte bak bu yaşına kadar ağdaya gitmemiş bir arkadaşın oldu.
sezeryan düşünmüyorum canım.
normal doğum istiyorum hemde epiduralsiz. laelaelaelaelae

Sana cnm burdan başarı dileklerimi gönderiorum hem ağdadan korkuorum dıosun hem epiduralsiz normal doğum diosun valla bence sen yapamazsın normal. senı tanıdıgımdan degıl agda acısı sınek ısırıgı gıbı olurken ondan korkuosun normal dıosun hayırlısı olsun :)))

iyi cesaret ben gidemezdim :S ben hamıle kalmadan once lazere gıdıodum 5 ay fln hep jılet olmustu agdaya gıtmemıstım hamıle kalınca mecbur agdaya dondum acayıp tırsıodum kadın kucucuk kucucuk aldı ve hıc acıtmadı ona ragmen tırstım durdum senın yerınde olsam benı töbe sokamazlardı oraya :umursamaz:

valla o hafta 1 makina açanlara bende şaşıyorum nasıl beceriyorlarsa bunu, üstlerini haftada bir iki kere değiştiriyorlar herhalde...

bende iyiyim banyo yaptım az önce off gece çok terliyorum ateş basıyo menapoza girmiş gibi oldum -tatlicadiarzu-

:roflol: çatlaksın valla, sıhhatler olsun cnm güle güle kirlen...

çok saol canım.insan alışıyor zamanla her türlü tempoya.çok sık rahatsızlanan bi oğlum var üstelik.bu kış ve bahar ayında kabus gibi günler geceler geçirdik.tam hamile olduğum zamanlarda alerjik rahatsızlıkları başladı.sabaha kadar saat 5-6 gibi uykuya zorla dalıyordu.zaten bende 8 gibi kalkıp okula geliyordum.sonra eve git yemek ev işleri ve hasta ilgi isteyen bi bebek ve hamilelik.başlarda çok yorgun sürekli başı ağruyan ruh gibi dolaşan midesi sürekli bulanan bi insandım.gece 2-3 saat zor yatan bi insandım.insanın çocuğu hasta olunca evde hayat duruyor her şey zehir oluyor.uyanmasa bile o zor nefes alıyor hırıltılı hışıltılı nefeslari için bile gözüme uyku girmiyordu başında beklemekten.anne olmayı hamileyken değil doğduktan sonra anladım ne zor bi şey olduğunu.vicdani ve ağır duygularda yaşıyor insan bazen.şimdi bu tempoya alıştım.yine deliksiz uykum yok.gece geç yatar 5-6 kez kalkar.ama çok şükür eskiye göre daha iyi uykusu.bide oğlum çok zor bi bebkti.aslan burcu nede olsa.doğduğu andan itibaren ne gece ne gündüz uyurdu.mide bulantılarım bitti yorgunluğum başağrılarım azaldı sanırım alıştımda bu tempoya.tabi dinlenmek canın istediği zxaman uzanmak uyumak hatta ağız tadıyla canının çektiği bi şeyi yemek yok.popomun üstüne oturduğum anlar çok az.çok şükür eşim çok yardımcı oluyor doğduğundan beri.çocuk bakımında ev işlerinde beni yalnız bırakmıyor.yoksa çıldırabilirdim inanın.ama allaha şükrediyorum yinede.bebeklerime ai,leme sağlık versin allah ben yorulsamda olur diyorum

hımm anadım normalde çok zormuş ya geçen hafta görümcem ilk doğumunu yaptı kızın arkaya kadar kesmişler çok dikişi vardı tuvalete gitmeye korkuyodu

erencim prop ağdadan korkuyorum ya normal doğuramazsın diyor.
ama ben allah nasip ederse normal düşünüyorum.
belden iğne olmak istemiyorum.
ya bayılarak sezeryan ya normal doğum.

normalden de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.

var ya yazlıktaki tüm arkadaşlarım halime acımıştı babam da sorup duruyor anneme ne oldu bu kıza diye. nasıl diyim babama baba şeyimi parçaladılar diye
ben de deli cesareti var canım bir anda gözümü kapar yaparım ne yapcaksam.sonra düşündüğümde nasıl yaptım ya ohaa dediğim zamanlar da oluyor ama deliyim galiba Ben de evlenmeden önce lazere başladım tam 9 seans gittim hem de isim yapmış bir yere!!!!!! ama hiçbir faydasını göremedim hemde beyaz lekeler oldu sadece genital için seans başı 250 x 9 verdim. sonuç elde var sıfır :bbo: doğumdan sonraki 3.4 aylarda kıl kökleri tam lazerlik oluyormuş burada bir komşum güzellik merkezi açtı ona gitcem bakalım son sanş lazere. tabi bu kez bacak için gitcem orası için pek emin değilim.

evet korkunun ecele faydası yok o sancı başladığı anda tek düşünce bir an önce kurtulmak olduğu için mecbur çekiyoruz her acıyı

propcum ağdaya gittiğimde ve nasip olursa normal doğum yaptığımda sana anlatırım.
korkunun yanında utangaçlıkta vardı.
23 nisan tatilinde gidecektim çünkü zamanım yok 6 gün çalışıyorum.
ama hamile kaldığımı öğrendim.
çok halsizdim o günlerde.
hem cesaretlenmeye başladım.

hımm anadım normalde çok zormuş ya geçen hafta görümcem ilk doğumunu yaptı kızın arkaya kadar kesmişler çok dikişi vardı tuvalete gitmeye korkuyodu

geçen hafta eşimin bi yakını doğurdu hem de normal doğum hem de asıl konu kız şeker hastası yani gü nde bilmem kaç kere iğne fln yapıo kendıne ben ayrıntısını anlamıorum o seker hastalıgının da allah kımseye gostermesın kız o halıyle yanı gıttım dedı 10 saat sancı cekmıs snr 3 dkda doguruvermıs yıne olsun yıne normal dıyo e benım anam 28 saat sancı cekmıs benı dogururken e hala der kı normal yapardım yıne de der zorunlu kalmadıkları surece korkuorum dıyıp sezeryan olanları anlayamıorum bu dunyada tek dogum yapan bız mıyız o fıller zurafalar da aynı acıyı cekmıo mu onların da canı yanmıo mu ama nası cat dıye doguruolar alıolar yavrularını yanına saglık problemı olmadıgı surece sonuna kadar sezeryana hayır allah allahhhh coştum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…