2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asocum ben ağdaya yeni başlayacaktım emla kremle uyuşturarak. korkuyorum çünkü.
jiletle alıyorum çok acır diye yaptıramamıştım.

figenkcim bizim yanımızda çalışan manikürcü bir kız vardı. ağda da yapıyor.
hijyeni çok iyi. maniküre ona gidiyorum.
ağdaya gidecektim 23 nisan tatilinde ama hamile kalınca gidememdim.
şimdi başlayım diyorum ama acısı korkutuyor.

Canım eŞım resmı bıryerdemı ÇalıŞıyor gÖmlek ÜtÜlemesını hıÇ sevmem ben meselaaa benım eŞımde sÜreklı terler sÜreklı ÇamaŞır sepetı dolu ÜtÜyÜde kendısı yapıyorrr ÇarŞaflar falanda ÜtÜlenırdı benım Şımdı elımle dÜzeltıyorum kaldırıyorumm ama ÜtÜleyıncede dÜzgÜn duruyor dolapta aman napımmm :)

erencim iyi olmaya çalışıyorum şükür. bugün uykum var açılamadım daha.
sen nasılsın?

nalancım ütü ve çamaşır olayından bende dertliyim. banyo dağ gibi çamaşır dolu. yıka yıkabitmiyor.
ütü dersen oda yığınla.
yarın tatilde halledicem inşallah. hergün makina çalışıyor gene de bitmiyor. bizde 2 kişiyiz.
haftada bir makina açanlara şaşıyorum valla.

bende iyiyim banyo yaptım az önce off gece çok terliyorum ateş basıyo menapoza girmiş gibi oldum -tatlicadiarzu-

nalan ben nevresimleri ütülemiyorum, nemliyken katlıyorum düzeliyor belki kumaşlarından aşırı kışırmıyor ama bir tanesi var misafir nevresimi onu mutlaka ütülüyorum biraz da işte kumaşa bağlı.. yoksa ütü hiç bitmez nevresim ütülemekten. ben de hep gömlek t-shirt, pantalon.. yapmam lazım

sir ağda pek acıtmaz cnm, ama ii yapan biri olmalı yoksa çok fazla batık olur..

bende uykusuzum şu abuk sabuk rüyalar daha geçmedi dün geceki son abuk rüyamı anlatayım kızlar gülün futbolcu arda turan varya dün gece onunla evleniyodum düğünümüz vardı:roflol::roflol:

Çok sağol canım ya sorma valla dün ağrıdan gözlerim bile diüzgün görmüyordu ayağım kaydı biranda.Çok şükür bugün iyiyim serum biraz iyi geldi.sabah dahemen ağrı kesici içtim şuan iyiyim canım çok sağol

benimde eşim gömlek giyiyor. resmi değil ama seviyor gömlek giymeyi. en zor gömlek ütülemek.
sağolsun son zamanlarda kendi kıyafetlerini ütülüyor.
yarın bol çamaşır ve ütülü bir gün olacak.
yemekte yaparım inşallah.

Melodi yuh yani kaç yaşındasın sen daha hiç ağdaya gitmedin şok oldum burda :S
Nalan ütüden ben de resmen tiksiniyorum nevresim ütülemeyi ben de bıraktım çok düzgün görünmüo ama napim belim çok ağrıyo yaparsam..

nalancım yapan kız iyi yapıyor, inşallah gidicem yakında.

eren allah iyiliğini. ama güzel rüya görmüşsün.
ben ne gördüm hatırlamıyorum.

Aslında acımıyor canım ya yapana da bağlı tabi.Yaptırcağın kişiye gidenlere sor nasıl yapıyor memnun musun diye.Benim burda bir ağdacım var hiç acıtmıyor 5 dakikada bitiyor hemde
Figenk24 tabiki hijyen olan yerler önemli. Kimsenin tutup da pis bakımsız bir yere gitceğini sanmıyorum.Özellikle de gebelik döneminde.

:kedi: ay napayım korkudan gidemedim.
arkadaşım cesaretlendirdi beni yapacak bakalım.
canım çok tatlı ama başka çarem yok. :kedi:

cnm sen acımıo dıosun ama sen 15 senedır agdaya gıdıosundur hayatında bı defa bıle gıtmemıs hep jılet kullanmıs sence acımaz mı oyle oluncaaklinialirimsmileyanlış umut vermeyelim bencezemuszemushahahahha hala şoktayım hayatımda hıc agdaya gıtmemıs bırını tanımamıstım ilahi

Ben de sevmiyorum ütü yapmayı.Temizlikçinin gelmesine yakın biriktiriyorum bir güzel gelince hepsini misler gibi ütülüyordu bakalım eski temizlikçimi bir daha almıcam beni çok sinir etti allahın ukraynalısı. haftaya yeni kadın başlayacak umarım ütüsü de güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…