Bence riske atma tüy dökücü daha kimyasal sonuçta.Yap ağdanı canım. Ben he ryerime yaptırıyorum bikini bölgesi de dahil olmak üzere.Bir sakıncası yok diye biliyorum.Göbeğimde çıkan tüyleri bile alıyorum düşün yani :))) ama tüy dökücüden emin değilim onu doktora sor bencekızlar aklıma takılana şeyleri size soruyorum, umarım sıkmıyorumdur sizi!
ben bıyıklarımı almak için lapiden tüy dökücü kullanıyordum. ne zamandır yapamadım.
bir sorun olurmu acaba?
üst bacaklarıma da yapmam lazım!
doktora sormayı unuttum.
birde bikini bölgesi için ağdaya başlayacaktım hamile kaldım.
uyuşturucu krem emla kullanacaktım.
sanırım onu da kullanmamam lazım. of ne yapıcam ben?
canım inşallah hiç bi sorun çıkmayacak.amniyosentez yaptırıp bebeği sapasağlam çıkan çok tanıdığım var.kendini yıpratma boşu boşuna.
o kist dediğin beyinde su kabarcıkları gibi bi şeymi canım.benim oğlumda da doktor var demişti ama normal olduğunu söylemişti.bi çok gebelikte olduğunu ve zamanla gebelik ilerledikçe ortadan kaybolduğunu söyledi.protein eksikliğinden olabilir dedi et ve baklagiller yememi önermişti.söyledikten iki hafta sonra kaybolmuştu.bana ileri haftalarda söylemişti.28.hafta gibi azalmaya başladı sonrada kayboldu.acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama oğlumda böyle bi şey söylemişti ve hiç bi sorun çıkmadı oğlumda
meybiecim dualarım seninle. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.
allah bebişlerimizi korusun yarabbim.
onları sağlıkla kavuştursun bize inşallah.
meybie canım rabbim kızlarını sana bağışlar inş. tatlımmm:Saruboceq:
ikiz cimcimelerle güzel günler geçirirsin imş. arkadaşım
cnm lütfen kendini çok üzmemeye çalış, ben eminim bebeğinde hiç bi sorun çıkmayacak, peki ultrason incelemesinden sonra ne dedi yani burun, parmaklar, ayaklar nasıl gelişmiş bi şi söledimi, bide fish denilen bi ön netice varmış onu yaptırcanmı, 3-5 gün içinde netice veriyormuş...
Meybiecim dualarım seninle inşallah güzel haberlerle döneceksin
Hiç bir problem çıkmayacak inşallah Allahın izniyle.:Saruboceq:
Birde nolur kızlar kötü şeyler düşünüp kötülükleri üzerinize çekmeyin
Herzaman en güzelini düşünün ki bütün güzellikler hep sizinle olsun :Saruboceq:
günaydın kızlar...
dün profta randevumuz vardı..yaklaşık olarak bir saate kadar ultrasonda iki bebeğimi incelemeye aldı..biliyorsunuz ikili testimin sonucu trizonomi 18 1/83 çıkmıştı..ve dünkü konturolde problemlemli görünen bebeğimde iki adet choroid plexus kist çıktı.bu kist normal gebeliklerdede görünürmüş ve 26.haftasına kendiliğinden kaybolabilirmiş ve beyinde her hangi bir hasar bırakmazmış..fakat trizonomi 18 de çok sıkça görülebilinen bir durummuş..yarın amniosentez yapılacak her iki bebeğimede...üzgünüm ...umarım rabbim sağlıkla sıhatle iki kızımıda bana bağışlar.bu arada ikiside kızmış..ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
valla canım tırnağına kadar herşeyi ölçtü..gebelik haftasına göre gelişimleri normal dedi..fish nedir bilmiyorum canım ama sonuç 3 hafta içinde çıkarmış..
Günaydın canım,hoşgeldin nasılsıngünaydın kızlarr
günaydın nalancım nasılsın??günaydın sezencim...a.s.
Günaydın canım,hoşgeldin nasılsın
günaydın eren-sezencim.
bugün ütü yapıcam ooooffffff sinir oluyorum hiç bitmiyo bu işler ya, sabah son makine çamaşırı yıkayıp astım, yıka yıka bitmiyo, topla, ütüle bitmiyo, ne o iki kişiyiz güya..akannehir
Günaydın ... Maybie çok üzüldüm işalla hıcbısı cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?