tanidiğim hiç bir arkadaşim normal doğum yapmadi..
bu çok garip we korkutucu değilmi..
tanidiğim hiç bir arkadaşim normal doğum yapmadi..
bu çok garip we korkutucu değilmi..
valla isterse son 2 gün olsun
bu tavırda bi doktoru dakika düşünmem değiştiririm
sanane kardeşim benim çekiceğim acıdan ben çekicem senmi çekicen:mymeka:
hayati bi durum olmadığı sürece ben kesinlikle karşıyım sezeryana
kızlar tosti den haberiniz var mı
bende ilk doğumumu sezeryan yaptımm ama benim çok rahattı ne ağrı ne sızı halada sorunum yok
kızlar burda okudum geçen hafta kaybetmiş bu cici anne bebeğini okuduğumdan beri hüngür hüngür ağlıyorumm allah sabır versinn yaaa
bende ilk doğumumu sezeryan yaptımm ama benim çok rahattı ne ağrı ne sızı halada sorunum yok
kızlar tosti den haberiniz var mı
ben hem sezeryan hem normal doğum yapabilmiş kadinlarla konuşuyorum.
başta annem we kuaförüm olmak üzere hepsi aman diyo..
bi arkadaşimda senin gibi çok memnun sezeryanla doum yaptiği için..
ya var ya işyerindeyim ve kendimi tutamadım çok ağladım. Allah herkesin evladını bağışlasın ve kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde. Çok acı verici bir durum yaşamış arkadaşımız gerçekten çok zorr..
Benimde kızım sezeryan ile dünyaya geldi ve ben çok memnunum. Gerçi mecburen sezeryan oldu çatı dardı 8 saat sancıyı çektim ve sonra sezeryana girdim. Her ikisininde ağrı ve acısını yaşadım yani anlayacağınız.
Normalinde, sezeryanında kendine göre zorlukları var tabiki de. Dayanabilirim ağrılara diyorsanız normali tercih edin tabikide
evet bizim ikincide mecburi sezeryan olucak
evet kişiden kişiye değişiyo kiminin sezeryan sonrası ağrısı kanaması oluyomuş bende olmadı kimide normal doğumdan şikayetçi benim sancım başladı akşam 5 te ben sabah 5 e kadar sancı çektim ama 12 saat sancıya 2 cm açılma olmuştu bebekte dönmemişti doğsa ters gelicektii o sancıyı çekerken nasıl olursa olsun yeterki kurtulayım diyodumm hem acı hem korku hem heyecann ayy çok kötüydüü
bende normal istiyorum o acıyı iliklerime kadar yaşamak istiyorum.mucizeme kendim şahit olmak istiyorum .sonra yavrumu kucağıma alıp seni ne acılarla dünyaya getirdim diyip sımsıkı koklamak istyorum.çokmu şey istiyorum anacım :)))))
bende normal istiyorum o acıyı iliklerime kadar yaşamak istiyorum.mucizeme kendim şahit olmak istiyorum .sonra yavrumu kucağıma alıp seni ne acılarla dünyaya getirdim diyip sımsıkı koklamak istyorum.çokmu şey istiyorum anacım :)))))
evet kişiden kişiye değişiyo kiminin sezeryan sonrası ağrısı kanaması oluyomuş bende olmadı kimide normal doğumdan şikayetçi benim sancım başladı akşam 5 te ben sabah 5 e kadar sancı çektim ama 12 saat sancıya 2 cm açılma olmuştu bebekte dönmemişti doğsa ters gelicektii o sancıyı çekerken nasıl olursa olsun yeterki kurtulayım diyodumm hem acı hem korku hem heyecann ayy çok kötüydüü
selam kızlar geçmişi okuyamadim ama sizin yazdiklariniza şöyle bir baktim..bende doktordan geliyorum şimdi 2 li test yaptirdim..allaha şükür ense kalınligi normal çıktı..ve bir kızdan sonra erkek geliyor bana..allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..sanirimerkek kervanına bende katıldım:))
bu arada bende sezeryan oldum ilk dogumumu ama mecburioldum bende..ama inanin ne agrine sızı hiç bir şikayetim olmadiallaha şükür..tabi en güzeli normal dogum herşey yolundaysa yapılabilecek tek şey normalini tercih etmek..herşeyin hayırlısı olur umarim..siznasilisinz kızlar bir yaramazlik yoktur umarim
ayy çok heyecanli... Allah bizede göstersin o anlari yaaa :Saruboceq:
hayiiirrrr çok şey istemiossuuunnnn...hatta benimle ayni istekleri paylaşiosuuunnn opuyorumnanaktan
selam kızlar geçmişi okuyamadim ama sizin yazdiklariniza şöyle bir baktim..bende doktordan geliyorum şimdi 2 li test yaptirdim..allaha şükür ense kalınligi normal çıktı..ve bir kızdan sonra erkek geliyor bana..allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..sanirimerkek kervanına bende katıldım:))
bu arada bende sezeryan oldum ilk dogumumu ama mecburioldum bende..ama inanin ne agrine sızı hiç bir şikayetim olmadiallaha şükür..tabi en güzeli normal dogum herşey yolundaysa yapılabilecek tek şey normalini tercih etmek..herşeyin hayırlısı olur umarim..siznasilisinz kızlar bir yaramazlik yoktur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?