2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah hepimiz için hayirlisini wersin inşallah.
Eşim sezeryana karşi diil ama ben hastanede koridorda doğururum yine girmem ameliyata diorum gülüşüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende ilk doğumumu sezeryan yaptımm ama benim çok rahattı ne ağrı ne sızı halada sorunum yok

ben hem sezeryan hem normal doğum yapabilmiş kadinlarla konuşuyorum.
başta annem we kuaförüm olmak üzere hepsi aman diyo..
bi arkadaşimda senin gibi çok memnun sezeryanla doum yaptiği için..

kızlar burda okudum geçen hafta kaybetmiş bu cici anne bebeğini okuduğumdan beri hüngür hüngür ağlıyorumm allah sabır versinn yaaa

ya var ya işyerindeyim ve kendimi tutamadım çok ağladım. Allah herkesin evladını bağışlasın ve kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde. Çok acı verici bir durum yaşamış arkadaşımız gerçekten çok zorr..

bende ilk doğumumu sezeryan yaptımm ama benim çok rahattı ne ağrı ne sızı halada sorunum yok

Benimde kızım sezeryan ile dünyaya geldi ve ben çok memnunum. Gerçi mecburen sezeryan oldu çatı dardı 8 saat sancıyı çektim ve sonra sezeryana girdim. Her ikisininde ağrı ve acısını yaşadım yani anlayacağınız.

Normalinde, sezeryanında kendine göre zorlukları var tabiki de. Dayanabilirim ağrılara diyorsanız normali tercih edin tabikide

ben hem sezeryan hem normal doğum yapabilmiş kadinlarla konuşuyorum.
başta annem we kuaförüm olmak üzere hepsi aman diyo..
bi arkadaşimda senin gibi çok memnun sezeryanla doum yaptiği için..

evet kişiden kişiye değişiyo kiminin sezeryan sonrası ağrısı kanaması oluyomuş bende olmadı kimide normal doğumdan şikayetçi benim sancım başladı akşam 5 te ben sabah 5 e kadar sancı çektim ama 12 saat sancıya 2 cm açılma olmuştu bebekte dönmemişti doğsa ters gelicektii o sancıyı çekerken nasıl olursa olsun yeterki kurtulayım diyodumm hem acı hem korku hem heyecann ayy çok kötüydüü

bende normal istiyorum o acıyı iliklerime kadar yaşamak istiyorum.mucizeme kendim şahit olmak istiyorum .sonra yavrumu kucağıma alıp seni ne acılarla dünyaya getirdim diyip sımsıkı koklamak istyorum.çokmu şey istiyorum anacım :)))))

evet bizim ikincide mecburi sezeryan olucak

selam kızlar geçmişi okuyamadim ama sizin yazdiklariniza şöyle bir baktim..bende doktordan geliyorum şimdi 2 li test yaptirdim..allaha şükür ense kalınligi normal çıktı..ve bir kızdan sonra erkek geliyor bana..allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..sanirimerkek kervanına bende katıldım:))
bu arada bende sezeryan oldum ilk dogumumu ama mecburioldum bende..ama inanin ne agrine sızı hiç bir şikayetim olmadiallaha şükür..tabi en güzeli normal dogum herşey yolundaysa yapılabilecek tek şey normalini tercih etmek..herşeyin hayırlısı olur umarim..siznasilisinz kızlar bir yaramazlik yoktur umarim

ayy çok heyecanli... Allah bizede göstersin o anlari yaaa :Saruboceq:

hayiiirrrr çok şey istemiossuuunnnn...hatta benimle ayni istekleri paylaşiosuuunnn opuyorumnanaktan

başak cım ben o acıyı yaşamak istemiyorum acıkcası şimdiden tahmin edebiliyorum ama ilerisini düşündüğüm zaman bir iki saat cekeyim diyorum artık
daha sağlıklı oldugunu düşünüyorum normal doğumun

OOVV ÇOK FENA
seninki gibi olursa yapıcak bişi yok tabiki canım 3 gün sancı çekersin normali beklesen =)
aman yarebbim düşünemiyorum 12 saat bile çok eyvahedigeldismile
benim çok yakın bi arkadaşım normal doğum yaptı sabah 10dan öğlen 3.5 a kadar sancı çekti 3.5 da epidural yapıp doğum haneye aldılar 4 te doğurdu
2-3 tane dikişi vardı bi problem yaşamadı
birebir şahit oldum ve bende kesinlikle normal istiyorum inşallah tabi

agrı sızı olmasa bile bi sezaryen göbeği kalır diyorlar ya doğru mu

bu arada kadın ölçene kadar akla karayı seçti..alttan bile bakti ama yok ölçemedi bakti olacak gibi degil git bişeyler ye öyle gel dedi..neyse sonunda ölçtü allaha şükür..sıpanın keyfi yerindeydi uyuyordu sanriimkaydirigubbakcemile3

ayy çok heyecanli... Allah bizede göstersin o anlari yaaa :Saruboceq:

hayiiirrrr çok şey istemiossuuunnnn...hatta benimle ayni istekleri paylaşiosuuunnn opuyorumnanaktan

şimdiki doğumuma heyecanla gidicem tecrübeliyim artık hatta hastanede odamı bile süsliycem sonra giyinip doğuma ama o zaman tecrübesizdim bide sancılar çok kötü ya yürüyemiyodum sancı olunca o derece yani

gözün aydın esincimm iyi haberle geldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…