2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya yok canım ya ne felaketi..çok az idrarın yanar gibi olurya öyle olyor..sen onlara baakma..hiç korkulacak bişey yok canım
ben lavman olmadım canım şansa..hemen sezeryana almak zorunda kaldı drum

propcum atılabilir külot nasıl hiç duymadım ben. eczanelerde mi oluyor?
banyo süngeri duş almak için sanırım.
normal doğum olursa ne kadar süre tutuyorlar acaba hastanede?

ya işte dandırık 3-5 tl lık bı ıkı don alınca atılabılır don bence olur onlar yanı :) bı ozellıgı olmak zorunda degıl pamuk ve ucuzsa atılabılırdır bence zemuszemusheueheuehue
evet duş için. 24 saat mutlaka kalıosun doğum sonrası bebek ve anne saglıgı acısından aslında 3 saate cıkıp gıdebılırsın ama ben cık deselerde cıkmıcam yanı bunun sarılıgı var kanaması var vs vs ben ısımı garantıye alırım

ya sorma fınfık biz doğumu aştık hastanede yanımıza ne alıcaz hangi bez oralara geldik doğum konusu stres yaptı bu daha zevkli kus bacım boşver ilerde istesende kusamazsın:roflol:

bencede kalmak daha iyi ben 3 gün kaldım çok rahattı bebişle hemşireler ilgilendi sen hanım hanımcık gelen ziyaretçileri karşılıyosunbayanssulusmile

hahahahahah hay allahım dusundugunuz seye bakın. akmıyo hemen ben hastaneye yapamamıstım eve kdr gıtmıstık arabyala 20 dk yol gıttım tıngır mıngır bısı olmadı yanı oyle soylıım hahahahahah

allah iyiliğini senin.
benim anneme de yapılmıştı
ama 2-3 sefer yapıldı ve içerde durmadı. ne yapacağımızı şaşırdık.
o yüzden soruyorum.

süper fikir..

bide bi topik açksak buranın devamı gibi.. bebişlerimize aldığımız cicişleri koysak.. birbirimizede fikir olur..
2010 kasım annişlerinini bebişlerinin cicilieri felan gibi bişiy

aslında iyi olur.
konunu başında hasteye alınacak listesi olur.
bebek için en gerekli ihtiyaçlar listesi yapılabilir.

ben daha önce lavman yaptirmiştim hiçte bişey yok.hatta hiç ama hiç bişey yok..

lavman olunca tuvaletin gelene kadar bekliyorsun sanırım.

ya yok canım ya ne felaketi..çok az idrarın yanar gibi olurya öyle olyor..sen onlara baakma..hiç korkulacak bişey yok canım
ben lavman olmadım canım şansa..hemen sezeryana almak zorunda kaldı drum

kizlar daha önce lavman ya yaptirdim sonda da taktirdim.
ikisindede bişii yok inaninki.
boş yere korkutmayin kendinizi.kan aldirmak bile daha aci verio yani o kadar.

bişiy sorcam.. doğumdan önce ılık duş almak kasları gevşetiyomuş. doğum kolylaşıyormuş bunu duydumda..
doğum sonrası duş almak yasak değilmi ki..

10-15 dk da gelio zaten.

evet ya kimi yer uçmuş resmen bende 155 bayıldımm ama üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi doktorum
bu ne ki ben 2 li test+ biyometri testine ( organlarına bakması ensesini ölçmesi fln filan) hepsine indirimli olarak 380 ödedim normali 800müş de sağlık sigortam olduğundan indirimliymiş. :S

benım cıkmam lazım aksam yıcek lokma yemek yok canım yemek de yapmak ıstemıyo aslında ama mecburen yapacaz değil mi poffff neyse kactım ben kızlar hadı sız kafa patlatın hangı bezı alıyım dıye :)))

bende kalıcam o zaman. inşallah tabi.
evlenirken hiçbirşey istediğim gibi olmadı bari bebişimin gelişini güzel karşılayım.
süslü bir oda, hemşireler, ziyaretçiler...
ay heyecan yaptım.

fınfık hallediverseydin canım.
hamile bir bayanı üzmek neymiş görsünler.

bende yemek yapıcam birazdan sana kolay gelsin hadi byyy

sezeryanda hemen alamıyosun ama normalde aynı gün alıyosun
canım sezeryanda da alınıyor artık. Geçen ay arkadaşım doğum yaptı sezeryanle doğurdu aynı gün duşa girdi.su geçirmeyen bant gibi bir şey yapıştırılıyormuş dikiş iğneleri için zaten o şey de suyu geçirmiyormuş

aa bak bunu bilmiyodum ben 5 gün sonra yapmıştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…