2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilk çıktığında çok güzeldi şimdi bozulmuş demek ama en iyisi prima tabi onu tek geçerim

evet en iyisi gecelik sabahlık bende 2 takım almayı düşünüyorum 3 gün kalıcam hastanede

sağol cnm onlardan alayım bari...
bişiy daha sorucam.. şu sonda olayı çok felaket diyorlar.. gözümü korkutuyorlar.. takması berbatmı hakettende.. lamaayı duydum.. o çok fena mafoldumben sabunlu su tarzında bişiymiş

aslında tecrübeli annelrimiz var. onlar bize liste oluştursa yararlı olur.
liste tam oluşunca sık sık sayfalarda yer veririz!

evet melodicim iyi fikir bir başlık acalim bu konu hakkinda..detayli şekilde ihtiya listemizi yapalim..
sanirim ordan bilgi alişveriişi daha iyi olur

ilk çıktığında çok güzeldi şimdi bozulmuş demek ama en iyisi prima tabi onu tek geçerim

pirimanın yenisi çıkmış.. hani reklamları yeni yeni dönüyo.. sıvı kakayı bile emer diyorlar.. onlar nasıl acaba onlardan mı alsak

http://www.premaman.com.tr/dogum.htm
kendıne gore ekleme cıkarmalar yaparsın ama bunlar en gereklılerı zorunlu olanlar

bidenem bişey sorucam.. önce msjlarında karına kakao yağı deniycem demişsin.. ben hiç bilmiyorum o nasıl bişiy.. koyu renk bişiy mi.. kokusu kötümü (koku duyarlılığım devam ediyoda..)

kokusunu bende bilmiyorum canım. kızlar güzel demişler ama benimde koku hassasiyetim devam ediyor.
ancak hafif kokuları kaldırabiliyorum. en iyisi kokusuna kendim bakaıcam.
bebe yağı bile bazen kötü kokuyor.
sondadan bende korkuyorum canım.
lavman sabunlu su. hemen akmazmı acaba?
tuvalete nasıl yetişeceğiz?

sondayı ben hiç hissetmedim cnmm sinek ısırığı kadar bi acıı korkma hiç

hahahahahah hay allahım dusundugunuz seye bakın. akmıyo hemen ben hastaneye yapamamıstım eve kdr gıtmıstık arabyala 20 dk yol gıttım tıngır mıngır bısı olmadı yanı oyle soylıım hahahahahah

süper fikir..

bide bi topik açksak buranın devamı gibi.. bebişlerimize aldığımız cicişleri koysak.. birbirimizede fikir olur..
2010 kasım annişlerinini bebişlerinin cicilieri felan gibi bişiy

ben daha önce lavman yaptirmiştim hiçte bişey yok.hatta hiç ama hiç bişey yok..

propcum atılabilir külot nasıl hiç duymadım ben. eczanelerde mi oluyor?
banyo süngeri duş almak için sanırım.
normal doğum olursa ne kadar süre tutuyorlar acaba hastanede?

Ooo kaç sayfa olmuş oku oku bitmedi.
Ben en son doğuma karar verememiştim siz hangi bezi kullanacağınızı konuşuyorsunuzkaydirigubbakcemile3
Bir müşteri beni zıvanadan çıkardı bir saattir.
Biraz daha konuşsaydı üstüne kusacaktım nasıl olsa hamileyim gayet normal bunlar kaydirigubbakcemile3
Cezai ehliyetim yok benimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…