ohh canim sen maşşallah baya büyütmüşsün:)ömürleri çok olsun
bende huggs den hiç memnun kalmadim ya çok kalın bir bez..yinede en güzeli prima
şu pişik sorunuda hep oluyor zaten onun önüne geçmekte çok zor..ama hep yıkamak temiz tutmak gerekiyor
canim ben bir gecelik birde pijama takımı almiştim..inanin gecelik okadar rahat oluyorki sürekli alttan muayene ediyorlar iğne yapıyorlar sonda falan takılı oluyor zaetn..yani en kullanışlı olanı gecelik lohusa geceligi yani..emzirmek için yerleri falan da var göğüs de
canim ben bir gecelik birde pijama takımı almiştim..inanin gecelik okadar rahat oluyorki sürekli alttan muayene ediyorlar iğne yapıyorlar sonda falan takılı oluyor zaetn..yani en kullanışlı olanı gecelik lohusa geceligi yani..emzirmek için yerleri falan da var göğüs de
ilk çıktığında çok güzeldi şimdi bozulmuş demek ama en iyisi prima tabi onu tek geçerim
aslında tecrübeli annelrimiz var. onlar bize liste oluştursa yararlı olur.
liste tam oluşunca sık sık sayfalarda yer veririz!
ilk çıktığında çok güzeldi şimdi bozulmuş demek ama en iyisi prima tabi onu tek geçerim
eren sezencim ben orda 3 tane bebiş gördüm başka bişi göremedim:sm_confused:
enz az 3 takım koymak gerekiyomuş.. bunlardan bitanesi etekli olanlardan olursa daha rahat ederiz.. çünkü sık sık açılmalara bakıcaklar.. diğerlerinide olası kan lekesi olma ihtimaline karşı yedek alıcam..
e bide göhüs pedi koyarım.. çantaya.. gerçi bunlar benim düşüncelerim.. aslında çantaya ne konur tam bilmiyorum
pirimanın yenisi çıkmış.. hani reklamları yeni yeni dönüyo.. sıvı kakayı bile emer diyorlar.. onlar nasıl acaba onlardan mı alsak
bidenem bişey sorucam.. önce msjlarında karına kakao yağı deniycem demişsin.. ben hiç bilmiyorum o nasıl bişiy.. koyu renk bişiy mi.. kokusu kötümü (koku duyarlılığım devam ediyoda..)
sağol cnm onlardan alayım bari...
bişiy daha sorucam.. şu sonda olayı çok felaket diyorlar.. gözümü korkutuyorlar.. takması berbatmı hakettende.. lamaayı duydum.. o çok fena mafoldumben sabunlu su tarzında bişiymiş
bişiy daha sorucam.. şu sonda olayı çok felaket diyorlar.. gözümü korkutuyorlar.. takması berbatmı hakettende.. lamaayı duydum.. o çok fena mafoldumben sabunlu su tarzında bişiymiş
kokusunu bende bilmiyorum canım. kızlar güzel demişler ama benimde koku hassasiyetim devam ediyor.
ancak hafif kokuları kaldırabiliyorum. en iyisi kokusuna kendim bakaıcam.
bebe yağı bile bazen kötü kokuyor.
sondadan bende korkuyorum canım.
lavman sabunlu su. hemen akmazmı acaba?
tuvalete nasıl yetişeceğiz?
aslında tecrübeli annelrimiz var. onlar bize liste oluştursa yararlı olur.
liste tam oluşunca sık sık sayfalarda yer veririz!
propcum atılabilir külot nasıl hiç duymadım ben. eczanelerde mi oluyor?
banyo süngeri duş almak için sanırım.
normal doğum olursa ne kadar süre tutuyorlar acaba hastanede?
http://www.premaman.com.tr/dogum.htm
kendıne gore ekleme cıkarmalar yaparsın ama bunlar en gereklılerı zorunlu olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?