2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yazmışın prima diye görmedim kusura bakma

ben bebe yağını kullanmaya başladım.
sadece karnıma değil kalçalarıma dize kadar üst bacağıma ve göğüslerme sürüyorum sabah akşam. arkadaşlar kakao yağı önermişlerdi sonrada onu kullanırım.

hasta bezi iyi fikir. aklıma gelmemişti.
bende çantamı erken hazırlarım.
ama geceliği nasıl alacağız kaç kilo oluruz bilmiyoruz ki?

valla insan diyorki sen bir dog senin ayaklarını ısırıcam diyor ama ısıramıyosun kıyamıyosunki..
birde insan ilk aldiklarini ugur sayıryor bende öyle olmuştu..
ayy hayırlısıyla bir gelselerde yesek:))

ben doğsun poposunu ısırıcam.
ham yapar yerim ben onu.

ay yok canim ne kusuru..sen ne kullanıyosun

benim oğlum büyüdü anaokuluna gidiyo prima yada molfix kullandım pişik sorunumuz yoktu bizim oğlumu bezden açmaya yakın huggies yeni çıkmıştı onuda denedim oda güzel ama yenidoğan bebekler ilk primayla başlamalı bence pişik sorunu olmazsa benim gibi değişik kullanılır

ohh canim sen maşşallah baya büyütmüşsün:)ömürleri çok olsun
bende huggs den hiç memnun kalmadim ya çok kalın bir bez..yinede en güzeli prima
şu pişik sorunuda hep oluyor zaten onun önüne geçmekte çok zor..ama hep yıkamak temiz tutmak gerekiyor

lohusa pijaması veya geceliği doğuma yakın alki dener bakarsın hangisi oluyo diye göğüs kısmı açılanlardan al emzirmen kolay olur

esincim bende profil resmin sandım. biblo gibi 41 kere maşallah!

kızlar tecrübenize dayanarak soruyorum.
yeni doğan bezini nasıl alıcaz?
bebişlerin kaç kilo doğacağını bilmiyoruz.
boyları da farklı oluyor.

saol melodicim..teşekkür ederim canim
bu arada zaten bez konusunda yenidogan diye yaziyor cnaim primanın falan digerlerininde üstünde ordan anliyorsun..3 6 kilodan başlıyor galiba

lohusa pijaması veya geceliği doğuma yakın alki dener bakarsın hangisi oluyo diye göğüs kısmı açılanlardan al emzirmen kolay olur

enz az 3 takım koymak gerekiyomuş.. bunlardan bitanesi etekli olanlardan olursa daha rahat ederiz.. çünkü sık sık açılmalara bakıcaklar.. diğerlerinide olası kan lekesi olma ihtimaline karşı yedek alıcam..
e bide göhüs pedi koyarım.. çantaya.. gerçi bunlar benim düşüncelerim.. aslında çantaya ne konur tam bilmiyorum

canim ben bir gecelik birde pijama takımı almiştim..inanin gecelik okadar rahat oluyorki sürekli alttan muayene ediyorlar iğne yapıyorlar sonda falan takılı oluyor zaetn..yani en kullanışlı olanı gecelik lohusa geceligi yani..emzirmek için yerleri falan da var göğüs de

bidenem bişey sorucam.. önce msjlarında karına kakao yağı deniycem demişsin.. ben hiç bilmiyorum o nasıl bişiy.. koyu renk bişiy mi.. kokusu kötümü (koku duyarlılığım devam ediyoda..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…