Hoşgeldin canım,herkese iyi akşamlar, işler yoğun olduğundan hiç giremedim bugun.
tostiden haber varmı? merak ettim. bir gecmişi okuyum geleyim
süpermiş. nerde satılıyor acabaBende park yatak almayı düşünüyorum ama gece için mutlaka böyle birşey alacağım
canım mavili beyazlı falan aldım
ama önündeki desen ve renklere göre de belli oluyor
Hoşgeldin canım,
Toatiden haber yok henüz umarız her şey normaldir.
Oh eline sağlık afiyet olsun şimdiden şekerim :)yemeği yaptım geldimm
Oh eline sağlık afiyet olsun şimdiden şekerim :)
Oh eline sağlık afiyet olsun şimdiden şekerim :)
yemeği yaptım geldimm
asena canım benim adım :) nickim de adım soyadım birleşimi :) genelde bana aso derler de :))))))sağol canım ya adını söylesene öyle hitap ediyim asogkl çok zor geliyoo
kızlar ne kadar çabuk ilerlemiş sayfalar, valla anca okuyabildim...
tosti yi bende çok merak ettim umarım her şey yolundadır, keşke gelince bize hemen haber verse...
bi bulgur muhabbeti dönmüş valla benimde cnm çekti şöle acılı acılı ooooooffffff ne güzel olur ama daha pilav var evde o bitsin yapıcam yanındada cacık....karpuz çıksada karpuz yesek artık...
asena canım benim adım :) nickim de adım soyadım birleşimi :) genelde bana aso derler de :))))))
arkadaşlar çok mutluyum testlerim temiz çıktı çougumun saglı yerindeymiş
Afiyet olsun canım çok.ben mantarı o şekil kavurduğumda hep şehriyeli bulgur yaparım çok yakışıyolar gerçekten de.afiyetler olsun canım benimbende bulgur pilavı yaptım dün sen yazmıştın mantarın yanına güzel oluyo diye mantarda yaptımm bide mercimek çorbası pişiyolar
Afiyet olsun canım çok.ben mantarı o şekil kavurduğumda hep şehriyeli bulgur yaparım çok yakışıyolar gerçekten de.afiyetler olsun canım benim
Çok memnun oldum canım.ohh adaşım da varmış gelsin de tanışalım :)sağol canım benimde sezen burda bi asena daha vardı oda taşındı propla beraber daha gelmedii 2 oldunuz ne güzel
Çok memnun oldum canım.ohh adaşım da varmış gelsin de tanışalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?