2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafo elimde patladı demişinde ben hala seninki erkek diyorum ısrarla içime öyle doğuyo sakın kız şeyleri alma bidaha git emin ol öyle alırsın

sağol canım arkadaşımm afiyetle yiyelim akşam bebeklere şifa olsun yarasın hepimizinki inş.. artık depodan değil bizim yediklerimizi alıyolarr
Evet canım ya artık ne yersek yiyolar minikler :)Bir de ben bir şey duymuştum hamileyken annenin canı ne isterse bebek de onu yemek istiyormuş.Ne kadarı doğru bilmem tabi :) Ben dondurmaya çok düşkün biri değildim ama şidmi her gün dondurma yiyorum galiba bizimki bol bol dondurma istiyor :)

bende soğuk soğuk midemi rahatlatıyo ama kakaolu yiyemiyorum sade yada meyveli favorim oldu şu sıralar bebeğin canı çeker derler valla ne kadar doğru bende bilmiyorum ama benim en sevmediğim şeyleri bile canım çekiyoo hamileyken

hadi ya demek karpuz güzel çıktı, valla şansına diyecem çünki tamamen şans işi şu an tadı yerinde karpuz bulmak..
Geçen ay ilk çıktığında almıştık biz çok canım istedi diye :) Çok güzeldi onun tadı. 3 gün önce eşim almış tadı kötüydü.1 ay önceki bile daha güzeldi. Adanalar çıkıtıysa en güzeli odur valla evdeki bitsin de alalım. Yazın en sevdiğim şey karpuz peynir ekmek :)

hadi ya demek karpuz güzel çıktı, valla şansına diyecem çünki tamamen şans işi şu an tadı yerinde karpuz bulmak..

evet çok güzeldi hemde ufaktı çok büyükte değilde bende şaştım bugün marketten aldırdım oda fene değil ama yenmiycek gibi değil yani canın çok çekiyosa alabilirsinn benim çok istiyodu 3 aydır

aynen sabah kahvaltıda bile yerim o derece seviyorum

Aynen ya sevdiğim sevmediğim şeyler değişti genel olarak.Dur bakalım doğduklarında bir de yemek yememe sıkıntıları da çıkıcak.Şimdi yemeye mahkumlar ne varsa yedirelim yarralı :) doğunca seçip çıkarcaklar bir de :)

evet benim oğlum sevmediği şeyi öğürür halada öyle yediremem onun istemediği şeyi çok fena

Sezencim ben senin oğlun olduğunu bilmiyordum bugün doğum sonrası duşu konuşurken söyleidn ya çok şaşırdım.Ben hep senin ilk bebeğin sanıyodum :) Kaç yaşındasın canım sen

Sezencim ben senin oğlun olduğunu bilmiyordum bugün doğum sonrası duşu konuşurken söyleidn ya çok şaşırdım.Ben hep senin ilk bebeğin sanıyodum :) Kaç yaşındasın canım sen

79 doğumluyum ilk zamanlar söylemiştim burda sen yoktun o zaman demek 7 yaşında oğlum var anaokuluna gidiyo cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…