evet canim aksam yemeginden sonra hep bulaniyor:bbo:
anladım cnmm çok kötü iyi bilirim limonlu soda iç iyi geliyoo
evet canim aksam yemeginden sonra hep bulaniyor:bbo:
karnım çok acıktı, kocacım gelse de yeseek, son dakikalar geçmek bilmiyor..
canim ben kahve ve asitli bütün icecekleri biraktim cayida cok acik iki bardak iciyorum zararli diye duymustum ama tamda bilmiyorum:uhm:
karnım çok acıktı, kocacım gelse de yeseek, son dakikalar geçmek bilmiyor..
aaa ne kadar güzel allah bağışlasn ne güzel yaa yaş farkları da çok güzel olmuş. benim daha ilk ben de 85liyim.bu bir doğsun bakalım 2.yi ne zaman düşünürüm bilmem :)79 doğumluyum ilk zamanlar söylemiştim burda sen yoktun o zaman demek 7 yaşında oğlum var anaokuluna gidiyo cnmm
aaa ne kadar güzel allah bağışlasn ne güzel yaa yaş farkları da çok güzel olmuş. benim daha ilk ben de 85liyim.bu bir doğsun bakalım 2.yi ne zaman düşünürüm bilmem :)
Evet çok faydalı ama şişkinlik yapıyormuş.Ben de o yüzden bıraktım çok şişiyor karnım diye.Yapıyor mu şişlik yapmıyorsa içmeye devam edeyim karnım hr şeyden şiştiği için ayırt edemez oldum daevet soda faydalı kalsiyum eksikliğini dengeliyormuş dişlerin çürümesini engelliyormuş, ben hamile kaldığımdan beri nerdeyse her gün küçük bi şişe maden suyu içiyorum valla..
valla çıkıcam ama aklım burda kalacak, tosti gelirmi acaba, onun evinde bilgisayar varmıydı yani evden haber verebilirmi acaba...
ben akşam ara ara girip bakarım, valla bende endişe etmeye başladım...
Evet çok faydalı ama şişkinlik yapıyormuş.Ben de o yüzden bıraktım çok şişiyor karnım diye.Yapıyor mu şişlik yapmıyorsa içmeye devam edeyim karnım hr şeyden şiştiği için ayırt edemez oldum da
sagol tatlimgeçmiş olsun cnm...
soda hamilelikte yararlı ama doktorlar öneriyo içine limon sıkk iyi geliyo
Çok iyi yapmışsın canım ohhh allah bağışlasın. Olsun tabi kardeşi olsun insan yaş ilerledikçe kardeşin değerini daha iyi anlıyor.Yalnız kalmasın ilerde olsun tabi kardeşi.Allah onları sana bağışlasın canım benim.İnşallah bu da kız olur.2.ci biraz cesaret istiyo aslında ben 7 yılda ancak yapabildim oğlum küçükken ezilmesin diye 2. düşünm herkez onla ilgilensin istedim büyüyüncede rahata erdim gece kalkmam yok tuvalete alıştı kendi işini hallediyoo tekrar başa dönmek zor geldi aslında ama oğlumda kardeş isteyince yaptım
Afiyetler olsun canım görüşmek üzere :)evet kocam geldi, arabayı park ediyor ben yavaştan kaçimde sofrayı hazırlayayım bari..
Evet çok faydalı ama şişkinlik yapıyormuş.Ben de o yüzden bıraktım çok şişiyor karnım diye.Yapıyor mu şişlik yapmıyorsa içmeye devam edeyim karnım hr şeyden şiştiği için ayırt edemez oldum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?