2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çekiliş adres bilgilerini gönderdim arkadaşlar. özel mesaj kutularınızı kontrol edin.

bu akşam istanbula gidiyorum, yarından itibaren pek gelemezsem merak etmeyin. zaten arada gelip yoklarım sizi kaydirigubbakcemile3

iyi yolculuklar canim cabuk gel özleriz:gitme:

Ne varmış kı organıze olmakta onu anlamadım bence bulusalım cmts gelebılenlerle hazır sen burdayken zaten bı bulusma ıstıoduk snr ıstanbul tayfasıyla ayrıcana bulusuruz tekrar ne bılım ya kımse gelmezse ben senle bulusurum bıjoux bebek magazalarını gezerız heuehue:)

kızlar cadde yıkılıyor kaydirigubbakcemile3 trampetçiler geçiyor hemen yakınımızda stad.. birbirleriyle mi yarışıyolar ses konusunda napıyolar bilmiyorum da süper bir gürültü var burda..

bence de zaten gelecek olanlar her gün girenler. onlar da gelirler heralde bilmiyorum ki biraz nabız yoklamak lazım.

begumcuk gunaydın. gecenlerde kıtap okuo musun dıye sormussun ıkı tane bıttı
1.Bebegınızı Beklerken Sizi Neler Bekler
2.Annelık Ve Bebek Bakımı
Sımdılık yenı bısı almadım alırsam onu da yazarım cnmcım

günaydınn kızlarr

tosticim Allah tan sabır ve en yakın zamanda seni hiç bırakmıcak bi melek diliyorum senin için a.s.

evet akşam biniyorum canım aldım biletimi. pazartesi dönücem..

Hmm o zmn nası yapsak da herkese duyursak bı sayfa mı acsak bafo yazsa lıstenın altına ama ben olsam gormem orayı cunku ılk sayfaya hıc bakmıorum ben :) nası yapalım da herkese haber verelım acep bı fıkrın var mı

canım bende okumak istiyorum da bebekle ilgili kitaplar. tavsiye eder misin alayım mı
annelik ve bebek bakımı ilgimi çekti bak CADIARZU

özelden msj atın orda olup gelebileceğini düşündüklerinize

1. kıtap gebelık ve dogum uzerıne yogunlasmıs bısı aklına takılabılcek her cesıt sorunun cevabı var ben cok sevdım 2. kıtap geblık hakkında cok az bılgı verıyo genelde yenı dogan bakımı banyosu masajı vs fln gıbı bılgıler var 3 yasına kdr cocuk bakımını anlatıo ben onu da sevdım ama bı faydasını gormedım sımdılık bebek dogunca gorcem onun faydalarını ısalla sen nası bı kıtap arıosun gebelık ıcın mı annelık ıcın mı :)

ikide bir burdan duyuru yaparsak görürler canım. ben çekilişe o yolla çok kişi topladım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…