çekiliş adres bilgilerini gönderdim arkadaşlar. özel mesaj kutularınızı kontrol edin.
bu akşam istanbula gidiyorum, yarından itibaren pek gelemezsem merak etmeyin. zaten arada gelip yoklarım sizi kaydirigubbakcemile3
aa gelim canım da çok uzaksın yaaa kaydirigubbakcemile3 dedim buluşma ayarlayın cumartesiye diye de organize olamayız dediler mafoldumbenbijoux istanbula mı gelıosun aa gel mısafırım ol gezdırım seni :)
teşekkürler adaşımm opuyorumnanaktaniyi yolculuklar canim cabuk gel özleriz:gitme:
Ne varmış kı organıze olmakta onu anlamadımbence bulusalım cmts gelebılenlerle hazır sen burdayken zaten bı bulusma ıstıoduk snr ıstanbul tayfasıyla ayrıcana bulusuruz tekrar ne bılım ya kımse gelmezse ben senle bulusurum bıjoux bebek magazalarını gezerız heuehue:)
sen sımdı kesın cmts burda mısın onu bı soyle bakalım
evet akşam biniyorum canım aldım biletimi. pazartesi dönücem..
begumcuk gunaydın. gecenlerde kıtap okuo musun dıye sormussun ıkı tane bıttı
1.Bebegınızı Beklerken Sizi Neler Bekler
2.Annelık Ve Bebek Bakımı
Sımdılık yenı bısı almadım alırsam onu da yazarım cnmcım
Hmm o zmn nası yapsak da herkese duyursak bı sayfa mı acsak bafo yazsa lıstenın altına ama ben olsam gormem orayı cunku ılk sayfaya hıc bakmıorum ben :) nası yapalım da herkese haber verelım acep bı fıkrın var mı
Hmm o zmn nası yapsak da herkese duyursak bı sayfa mı acsak bafo yazsa lıstenın altına ama ben olsam gormem orayı cunku ılk sayfaya hıc bakmıorum ben :) nası yapalım da herkese haber verelım acep bı fıkrın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?