günaydın herkese 19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun arkadaşlar
Ben bugün bile çalışıyorum ya tatil yok bize offff ne kötü
Canım duacınım valla.Ben de ikiz anne adyıyım.İnşallah bebeklerin sağlıkla doğar canım.Bir de ikisi de kızmış ne güzela.s.
meybie yarınmı amniyo olacaktı...
merhaba kızlar kusura bakmayın sizede anca yazıyorum ben iyiyim bebeğim alındı kolay bir operasyon oldu kürtaja gerek kalmadan temizlendi rahim bu konuda cokta konuşmak istemıyorum sizler de cok tşk ederim merak etmişsiniz
sizlerden de ricam bu konuda cok konuşmayalım üzüyor beni konuşmak
listedende bafo silsin beni görmek istemıyorum
tıckerımı kaldırmak istiyorum ama bılmıyorum nasıl yapılacagını bılen varsa özelime yazsın ben şifremi verim kaldırsın
belli hareketleri var mı hamileliğe özel yoksa kafamıza göremi egzersiz yapalım. onlarda ağır kaçabilir kaydirigubbakcemile2
hahahah bugun 19 mayıs mı farkında bıle dıılım heeee
gunaydın sezen cmts bulusuyoruz haberın olsun sen de gelıosun ıtıraz ıstememalkisalkisalkis
sağol canım...hepimiz bebeği inş sağlıkla sıhatle doğar..
evet canım bugün saat 15 de amniyosentezim..duanızı eksik etmeyin..
rabbim sana güç kuvvet versin canım..ne desek boş biliyorum ama hepimiz seni çok iyi anlıyoruz..rabbim inş en kısa zamanda sana bir melek daha verir..allaha ament ol..
günaydın kızlarr
günaydın herkese 19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun arkadaşlar
Ben bugün bile çalışıyorum ya tatil yok bize offff ne kötü
sağol canım...hepimiz bebeği inş sağlıkla sıhatle doğar..
evet canım bugün saat 15 de amniyosentezim..duanızı eksik etmeyin..
rabbim sana güç kuvvet versin canım..ne desek boş biliyorum ama hepimiz seni çok iyi anlıyoruz..rabbim inş en kısa zamanda sana bir melek daha verir..allaha ament ol..
anaaa ben cuma akşamından gidiyorum pazartesiye kadar yokumm yazlıktayımmbilmiyorumkismile
kız sakın, deli misin, kafana gore, cık cık cık
once doktoruna sorcaksın yapabılıo muyum dıye bazı gebelıklerde ızın verılmıomus ben sordum doktora napıosan yok dedı mısal :)
snr o kıtaplarda ıste egzersızler var hamılelere ozel en ana hareketler onlar ıste onları yapıorum benbı kac tane de ınternet sıtelerınden buldum ama sıtelerde cok abuk subuk hareketler var ben hamıle degılken yapsam onları sakat kalırım sımdı hıc yapamam yanı bı de ne yaparsan yap herhangı bır agrı hıssedınce bırakıosun ben hep yaptıgım hareketı yaparken bazen cok sancım oluo hemen bırakıorum bebegın konumu yuzunden haralde bazen omurılıge fln baskı yapıo oyle bısı ıste sen al bı tane o kıtaplardan begum cok ısıne yarar
tatlım sen bana kitap adı ver egzersiz için kaydirigubbakcemile2
çok kilo alıyorum ben çünkü bişeler yapmam lazım yaaa. boyda yok bende sende ki gibi. top gibin olcam haa -tatlicadiarzu-
günaydın anneler nasılsınızz.prpop gelmişsin hoşgeldin.
hoşbulduk dun döndüm ben de sahalara, cok mutluyumsırnaşık şey
Kızlar günaydın,
Tosti için çok üzüldüm allah sabırlar versin(((
Cumartesi buluşma için ben de gelirim:)))
Bir de facebook ekleme talebi yolladım ama biri kabul etsin artık :)
Anadolu yakasında olursa yüzde yüz gelirim avrupa olursa eşimin iş durumuna göre beni bırakması gerekicek çünkü :Saso bak kesın gelırsın dımı ona ogre sımdıden ayarlaylım ben cuma bı rezervasyon yaptırırım cmts ıcın cuma aksamı mesaj atarım sıze ozelden kesın dımı kesın
sezen senı bı doverım.. hanı bulusma ayarlayınca gelcektın sen her hafta sonu gıdıosun artık nası gelcen hanı nasıl nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?