ikide bir burdan duyuru yaparsak görürler canım. ben çekilişe o yolla çok kişi topladım :roflol:
1. kıtap gebelık ve dogum uzerıne yogunlasmıs bısı aklına takılabılcek her cesıt sorunun cevabı var ben cok sevdım 2. kıtap geblık hakkında cok az bılgı verıyo genelde yenı dogan bakımı banyosu masajı vs fln gıbı bılgıler var 3 yasına kdr cocuk bakımını anlatıo ben onu da sevdım ama bı faydasını gormedım sımdılık bebek dogunca gorcem onun faydalarını ısalla sen nası bı kıtap arıosun gebelık ıcın mı annelık ıcın mı :)
yok ya girerim notebook var evde bir sürü. hep burda olmam sadece yoksa gelirim sık sık.. telefon da bırakırım sorun olmaz yani..kaydirigubbakcemile3 eren sezen, nalan ve bafo burda ve gelebılme ıhtımallerı yuksek bence bakalım bı gelsınler de ama sen nete gıremıcem artık dıosun bız senle nası haberlescez sekerım msj atsak ozelden gorur musun yoksa hıc mı nete gırmıceksın
kaydirigubbakcemile3 eren sezen, nalan ve bafo burda ve gelebılme ıhtımallerı yuksek bence bakalım bı gelsınler de ama sen nete gıremıcem artık dıosun bız senle nası haberlescez sekerım msj atsak ozelden gorur musun yoksa hıc mı nete gırmıceksın
ben daha çok annelikle bebek bakımıyla ilgili kitaplar okumak istiyorum canım. bebek doğduğunda elbet afallıcaz bazen ama genel anlamda bilgili olmak istiyorum. panik bir anne olmak istemiyorum -tatlicadiarzu-
yok ya girerim notebook var evde bir sürü. hep burda olmam sadece yoksa gelirim sık sık.. telefon da bırakırım sorun olmaz yani..
prop çok güzel bir programa benziyor yaa. ele aldıkları konular çok güzel valla. imkanında var senin bence kaçırma git bi dene
ya ben kocam da gelsın ıstıodum konuyu actıgımda sacmalama ne ısımız vra fln dedı ben ölsem gitmem kendın nereye ıstıosan gıt dedı sımdı dusunuorum orda herkes kocasıyla gelır de ben sap gıbı kalırsam bekar anne adayı fln gıbı davranmasınlar snr bana:dance:ama kocam bı kere yok dedı tmmdır bı daha tmm demez dusunuruz deseydı olabılırıtesı vardı ama sımdı yok kaldım yapayalnız bıçaresırnaşık şey
günaydın tosticim, nasılsın?
prop senin face varmı. facede bir grup kurduk 2010 kasım anneleri die. gelsene
admin kim ? request yolladım ama ne vakit kabul edersiniz bilemicem :) bu arada 'due in november' değil de 'due to november' benım bıldıgım kadarıyla :)
benimmm, onayladım.
yabancı bi siteden of fotoğraf canım. boş bi zamanda daha güzel bişey bulucam inşallah..
hahahah tmm gıdım sıze de ogretım o zmn ogretmeye sımdıden baslıım egzersız yapmaya basladınız mı 3. aydan snr yapmaya baslamak gerekıomus ben henuz duzenlı yapmıorum ama yanlış yanı aslında hep duzenlı yapmak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?