2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikide bir burdan duyuru yaparsak görürler canım. ben çekilişe o yolla çok kişi topladım :roflol:

kaydirigubbakcemile3 eren sezen, nalan ve bafo burda ve gelebılme ıhtımallerı yuksek bence bakalım bı gelsınler de ama sen nete gıremıcem artık dıosun bız senle nası haberlescez sekerım msj atsak ozelden gorur musun yoksa hıc mı nete gırmıceksın

ben daha çok annelikle bebek bakımıyla ilgili kitaplar okumak istiyorum canım. bebek doğduğunda elbet afallıcaz bazen ama genel anlamda bilgili olmak istiyorum. panik bir anne olmak istemiyorum -tatlicadiarzu-

yok ya girerim notebook var evde bir sürü. hep burda olmam sadece yoksa gelirim sık sık.. telefon da bırakırım sorun olmaz yani..

bafo cumartesi de çalışıyor diye hatırlıyorum. ayyy benim burdan içim gitti size gıcıklar laelaelaelaelae bensiz buluşun bakıyım :dilcikar:

prop çok güzel bir programa benziyor yaa. ele aldıkları konular çok güzel valla. imkanında var senin bence kaçırma git bi dene

prop çok güzel bir programa benziyor yaa. ele aldıkları konular çok güzel valla. imkanında var senin bence kaçırma git bi dene

ya ben kocam da gelsın ıstıodum konuyu actıgımda sacmalama ne ısımız vra fln dedı ben ölsem gitmem kendın nereye ıstıosan gıt dedı sımdı dusunuorum orda herkes kocasıyla gelır de ben sap gıbı kalırsam bekar anne adayı fln gıbı davranmasınlar snr bana:dance:ama kocam bı kere yok dedı tmmdır bı daha tmm demez dusunuruz deseydı olabılırıtesı vardı ama sımdı yok kaldım yapayalnız bıçaresırnaşık şey

bekar anne adayı haa :roflol: yok kız karnı burnunda gidicen koca göbüklü :CüvCüv: bence çoktur kocasız giden oraya. her kocada o mantık yok çünkü. öyle bi imkan olsa benimkide gitmezdi eminim :mymeka: ama bence sen kaçırma git öğren sonra bize öğret aklinialirimsmile

prop senin face varmı. facede bir grup kurduk 2010 kasım anneleri die. gelsene

hahahah tmm gıdım sıze de ogretım o zmn ogretmeye sımdıden baslıım egzersız yapmaya basladınız mı 3. aydan snr yapmaya baslamak gerekıomus ben henuz duzenlı yapmıorum ama yanlış yanı aslında hep duzenlı yapmak lazımmış

admin kim ? request yolladım ama ne vakit kabul edersiniz bilemicem :) bu arada 'due in november' değil de 'due to november' benım bıldıgım kadarıyla :)

benimmm, onayladım.
yabancı bi siteden of fotoğraf canım. boş bi zamanda daha güzel bişey bulucam inşallah..

günaydın herkese 19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun arkadaşlar

Ben bugün bile çalışıyorum ya tatil yok bize offff ne kötü

belli hareketleri var mı hamileliğe özel yoksa kafamıza göremi egzersiz yapalım. onlarda ağır kaçabilir kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…