bafo cmts gelebılcek mısın yoksa çalışıo fln mısın
nereye noluyooo buluşmamı var......delikafadulden
ama cmts gelemem ki .. kayınvalidem geldi. ayrıca cmts calısıyorum...:sinifsinif::gitme::gitme:
ah bafo ah..3 gundur konusuoruz aşkolsun bijoux ıstanbula geldı bıkac gunlune o yuzden oyle hemencecık ayarlayıverdık bısı kaynananı bosver de çalışıosan tabı olmaztühhh ya çalışanlar ıcın bı dahakı bulusmayı pazar yapmayı onerıcem :)
ah sorma neler çekiyorum.Migren ve sinüzitim de var alerji her ikisini de şiddetlendiriyor.normalde astım ilaçları kullanıyorum iğnelerim var ama bu sene yasak hepsi sadece hafifinden bir alerji hapı içiyorum o da bir işe yaramıyor. :S neyse bakalım az kaldı diyelim mayıs sonu bir 15 gün daha katlancam artık :Sinsanın normalde kalıcı bı hastalıgı olması ne zormus hamılelıkte baksanıza sızın alerjınız var mesela ya da benım mıgrenım bızım bıle canımız cıkıo ıyıce zor gelıo hamılelıkte ya şekeri astımı fln olanlar napsın ya allah yardımcıları olsun valla
ah sorma neler çekiyorum.Migren ve sinüzitim de var alerji her ikisini de şiddetlendiriyor.normalde astım ilaçları kullanıyorum iğnelerim var ama bu sene yasak hepsi sadece hafifinden bir alerji hapı içiyorum o da bir işe yaramıyor. :S neyse bakalım az kaldı diyelim mayıs sonu bir 15 gün daha katlancam artık :S
Yok canım astımım yok ama alerji mevsimi ve kaloriferler yanmaya başlayınca astım ilaçları veriyolar nefes alabileyim diyeayyy astımın mı var, allah şifa versin de diyemiyorum allah kolaylık versin ne diyim. benim de migrenim var 3 gün once bı tuttu abooooo yığıldım kaldım yatağa valla uyumasam gecmıcektı dısarda fln olsaydım yanmıstım yanı
Yok canım astımım yok ama alerji mevsimi ve kaloriferler yanmaya başlayınca astım ilaçları veriyolar nefes alabileyim diye
afiyet olsun sipariş verebilirsen =)))hmmm nası bı alerjiymiş mübarek.. ay yemeksepeti nde bi gıcıklık var bı turlu sıparıs veremıorum cıldırcam sımdı 10 dk da bı sayfadan dıgerıne gecıo :S
benim de yarım saattir belimde ve kasıklarımda ağrı var kaynanam görümcem var off rahat da edemiyorum.yatıp uzanasım var sıkıldım gerildim. eşim de daha gelmedi of daha 1 saat sonra gelcek.Selam herkese nasılsınız ? Sol kasığım inanılmaz ağrıyorrr normalmi acaba?(
benim de yarım saattir belimde ve kasıklarımda ağrı var kaynanam görümcem var off rahat da edemiyorum.yatıp uzanasım var sıkıldım gerildim. eşim de daha gelmedi of daha 1 saat sonra gelcek.
kızlar selam.bugün doktora gittim.cumartesi cins,yetini göremediğimiz için bugün gittim tekrardan.bebeğim çok iyiydi.145 gr olmuş.kalbi iyi atıyordu.yaklaşık bi hafta önde gidiyor.veee bi KIZIM oluyor.bi oğlum vardı zaten bi kızımın olacağı fikri hoşuma gitti.hislerim doğru çıktı.kız hissediyorum.doktorum %99 kız hadiş %1 lik bi ihtimal bırakalım dedi.oğlumda da erkek olacağını hissediyordum ve bi oğlum bi kızım olacağı için sevindim.tabi allah tamamına erdirsin sağlıklı olsun.
daha sonra hediye işi için alışveriş yaptım.hediye işini de hallettim.şimdi ayın 24'ünde yollamak kaldı.şimdilik bu kadar kızlar.
kızlar selam.bugün doktora gittim.cumartesi cins,yetini göremediğimiz için bugün gittim tekrardan.bebeğim çok iyiydi.145 gr olmuş.kalbi iyi atıyordu.yaklaşık bi hafta önde gidiyor.veee bi KIZIM oluyor.bi oğlum vardı zaten bi kızımın olacağı fikri hoşuma gitti.hislerim doğru çıktı.kız hissediyorum.doktorum %99 kız hadiş %1 lik bi ihtimal bırakalım dedi.oğlumda da erkek olacağını hissediyordum ve bi oğlum bi kızım olacağı için sevindim.tabi allah tamamına erdirsin sağlıklı olsun.
daha sonra hediye işi için alışveriş yaptım.hediye işini de hallettim.şimdi ayın 24'ünde yollamak kaldı.şimdilik bu kadar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?