slm kızlar.. uzun süredir giremedim.. şu am başka yerden giriyorum.. zor gunler geçirdik.. demizi kaybetıık.. mecburen köye falan gıttık.. bayagı yogunluk vardı.. yakında aranıza dönecegım inşallh... eren ve bafo bana buluşma tarıhını özelden atarsanız çok sevinirim.. şu an geçmişi okumaya varktım yok.. çıkmama gerekıyor birazdan... mısafır ve yogunluk..
hepinizi çok özledim.. bebiş te çok iyi...12.. haftayız.. ama 2 kılo almışım... olsun..
tekrrar görüşmek dilegiyle...
kızlar selam.bugün doktora gittim.cumartesi cins,yetini göremediğimiz için bugün gittim tekrardan.bebeğim çok iyiydi.145 gr olmuş.kalbi iyi atıyordu.yaklaşık bi hafta önde gidiyor.veee bi KIZIM oluyor.bi oğlum vardı zaten bi kızımın olacağı fikri hoşuma gitti.hislerim doğru çıktı.kız hissediyorum.doktorum %99 kız hadiş %1 lik bi ihtimal bırakalım dedi.oğlumda da erkek olacağını hissediyordum ve bi oğlum bi kızım olacağı için sevindim.tabi allah tamamına erdirsin sağlıklı olsun.
daha sonra hediye işi için alışveriş yaptım.hediye işini de hallettim.şimdi ayın 24'ünde yollamak kaldı.şimdilik bu kadar kızlar.
iyi aksamlar kızlar. Hatırlarsanız bende su tarzında akıntı vardı. Acayip kafaya taktım dün aksam acile gittim. Suyum geliyor diye ödüm koptu. Enfeksiyon olmusum doktor mantar dedi bende sıfır kasıntı anlamadım bu isi. Neyse 20. haftand.a antibiyotikli tedavine baslarsınız dedi. Allah korusun boyle enfeksiyonlar erken doguma neden olurmus. Kızlar c.tesi nerde bulusuyonuz bende gelebilirim.
slm kızlar.. uzun süredir giremedim.. şu am başka yerden giriyorum.. zor gunler geçirdik.. demizi kaybetıık.. mecburen köye falan gıttık.. bayagı yogunluk vardı.. yakında aranıza dönecegım inşallh... eren ve bafo bana buluşma tarıhını özelden atarsanız çok sevinirim.. şu an geçmişi okumaya varktım yok.. çıkmama gerekıyor birazdan... mısafır ve yogunluk..
hepinizi çok özledim.. bebiş te çok iyi...12.. haftayız.. ama 2 kılo almışım... olsun..
canim gözün aydin hislerinde kuvvetliymis bende haftaya gidicem benimde kizim var bakalim bu bebisimiz ne olacak en basta hayirli saglikli olsunlar tabi:Saruboceq:kızlar selam.bugün doktora gittim.cumartesi cins,yetini göremediğimiz için bugün gittim tekrardan.bebeğim çok iyiydi.145 gr olmuş.kalbi iyi atıyordu.yaklaşık bi hafta önde gidiyor.veee bi KIZIM oluyor.bi oğlum vardı zaten bi kızımın olacağı fikri hoşuma gitti.hislerim doğru çıktı.kız hissediyorum.doktorum %99 kız hadiş %1 lik bi ihtimal bırakalım dedi.oğlumda da erkek olacağını hissediyordum ve bi oğlum bi kızım olacağı için sevindim.tabi allah tamamına erdirsin sağlıklı olsun.
daha sonra hediye işi için alışveriş yaptım.hediye işini de hallettim.şimdi ayın 24'ünde yollamak kaldı.şimdilik bu kadar kızlar.
günaydın herkezeeee nasılsınız arkadaşlar bugn ankaraya gideyim diyorum kendi arabamızla acaba sakıncası olur muuu ne dersiniz
iidir nalancım ay dün aşk-ı memnu da neler oldu öyle ben de tekrar açtım o sahneyi seyrediodum dun seyrederken uyukluodum cunku kocama soruorum ruya mı goruo sımdı gercek mı bu dıye sok oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?