2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.. uzun süredir giremedim.. şu am başka yerden giriyorum.. zor gunler geçirdik.. demizi kaybetıık.. mecburen köye falan gıttık.. bayagı yogunluk vardı.. yakında aranıza dönecegım inşallh... eren ve bafo bana buluşma tarıhını özelden atarsanız çok sevinirim.. şu an geçmişi okumaya varktım yok.. çıkmama gerekıyor birazdan... mısafır ve yogunluk..

hepinizi çok özledim.. bebiş te çok iyi...12.. haftayız.. ama 2 kılo almışım... olsun..

tekrrar görüşmek dilegiyle...

canım başın sagolsun... Allah kalanlara uzun omur versin

iyi aksamlar kızlar. Hatırlarsanız bende su tarzında akıntı vardı. Acayip kafaya taktım dün aksam acile gittim. Suyum geliyor diye ödüm koptu. Enfeksiyon olmusum doktor mantar dedi bende sıfır kasıntı anlamadım bu isi. Neyse 20. haftand.a antibiyotikli tedavine baslarsınız dedi. Allah korusun boyle enfeksiyonlar erken doguma neden olurmus. Kızlar c.tesi nerde bulusuyonuz bende gelebilirim.

Canım gözünaydın çokk sevindim.Hisler yanıltmıyor insanı demek.
Açıkçası ben de bebeklerimin içlerinden birini kız olabileceğini hissediyorum,yanılma payım da var tabiki.Kaçıncı haftan da tahmin yapılmış oldu

Çok geçmiş olsun canım.

Bende de var ama az .Çamaşırımı yoğun şekilde ıslatmıyor.Ben de doktoruma gidince sorayım

Başın sağolsun canım.Buluşma cumartesi prop ayarlıyor.Ona telefonunu özel mesajla atabilirsin.
2 kilo dediğin nedir ki ben 4 kilo aldım,belki üsüne daha da almışımdır:1no2:

canim gözün aydin hislerinde kuvvetliymis bende haftaya gidicem benimde kizim var bakalim bu bebisimiz ne olacak en basta hayirli saglikli olsunlar tabi:Saruboceq:

canim allah rahmet eylesin rabbim sabirlar versin bebreginin iyi olmasinada cok sevindimopuyorumnanaktan

helincim çok sevindim, Allah gönlüne göre verdi demek ki, oğlandan sonra bir kız çok güzel.. ay ben de senin gibi çok ara vermeden mi ikinciyi doğursam acaba??

günaydın herkezeeee nasılsınız arkadaşlar bugn ankaraya gideyim diyorum kendi arabamızla acaba sakıncası olur muuu ne dersiniz

gunaydın herkese yrn bulusuoruz unutmayın ıstanbulda olup gelmek ısteyenler bana tel numaralarını msj atsınlar uleyyynnnn

iidir nalancım ay dün aşk-ı memnu da neler oldu öyle ben de tekrar açtım o sahneyi seyrediodum dun seyrederken uyukluodum cunku kocama soruorum ruya mı goruo sımdı gercek mı bu dıye sok oldum :)))

günaydınnn kızlarr hepinize. hayırlı cumalarrrr.

iidir nalancım ay dün aşk-ı memnu da neler oldu öyle ben de tekrar açtım o sahneyi seyrediodum dun seyrederken uyukluodum cunku kocama soruorum ruya mı goruo sımdı gercek mı bu dıye sok oldum :)))

yaaa proppppp ben uyuya kaldım izleyemedim. ne oldu nolur özet geçsene bana delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…