2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de yarım saattir belimde ve kasıklarımda ağrı var kaynanam görümcem var off rahat da edemiyorum.yatıp uzanasım var sıkıldım gerildim. eşim de daha gelmedi of daha 1 saat sonra gelcek.

canım benimde ilk aylarda kayınvalidem ve kayınbabam vardılar seni çok iyi anlıyorum, ne kadar anlayışlı olurlarsa olsun çok geriliyor insan yatsan bile rahat edemiyorsun, biz onları yolcu ettik benim anne babayı getirdik çok rahatım :)

ay işte en sinir oldugum sey onlar ne kdr uzat kızım rahat et deselerde uzatamıosun annemız olsa oyle mı uzatırdık ayaklarımızı kucaklarına ohh miss
aynen ya ben kendi annemin babamın yanında oohhh yayılıyorum yatıyorum kalkıyorum gayet rahat miss gibi.ooof off kaynana neyse de görümceden nefret ediyorum benklava:gıcıııııkkkkk ne gıcık iğrenç insan

ay aman yok benle yaşamıyolar allahtan.Görümcem istanbulda iş buldu.dedim git ev tut istemem :) ev tuttular 2 aydır istanbulda kaynanamda arada kızına geliyor. bugünde bana geldiler oturmaya.aynı evde çekemem aman aman

evet istanbuldayım ama aranıza yeni katıldım biraz yabancı kaldım buluşma olayına :)

aaa nolcak aşkolsun hergün çençen yapmıo olabılırsın ama sonucta bızden bırısın bız de ılk defa buluscaz bence gel mutlaka cunku emınım cok eglencelı olcaktır yanı gelme fırsatın varsa işin gucun yoksa beklerım kendını yabancı hıssetme

bızım butun aılemız ankarada burda sadece kocacıgımla ben varız, bı de kuzenı var kocamın gebzede cok cok cok da olaganustu ınsanlar kendısı ve karısı onun dısında hıc akraba muhabbetı cekmıoruz senede 2 kere anca cok rahatız cokhihoyyyt

tşk ederim canım eksik olmayın ama benim gelmem zor gibi anne babam misağfirim bir süre belki başka sefere katılırım size :)

tatlım yerleşebildin mi nasılsın

yerleştim canım ablamla Allahtan aynı sokaktayız herşeyim o topladı düzenledi.. o olmasaydı ne yapardım bilmem...
biraz önce geldim ablamdan yemeği evinde hazırlamış ona gittik..
kasıklarımda hafif hafif sızlamalar oldu bu akşam, inşallah normaldir..

geçmiş olsun cnm uzan biraz geçer ağrıların, bu arada yeni evin hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah, yoktun bayadır merak ettmiştim seni ii ki geldin...

helin hayırlısı olsun canım bir erkek bir kız cocuk çok güzel birşey... Maaşallahhh bebişin gr mı da çok iyi

geçmiş olsun cnm uzan biraz geçer ağrıların, bu arada yeni evin hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah, yoktun bayadır merak ettmiştim seni ii ki geldin...

Allah razı olsun canım, Allah herkeze nasip etsin... Evet işleri yeni elemana öğretmekten pek gelemedim geldiğimde de geçmişi okuyabildiğim kadar okumaya çalıştım.
Eve de net bağlandı bugün her fırsatta gelirim artık.. Birazdan da uzanıcam ayaklarımı kaldırıcam yükseğe dinlenicem..
Sen nasılsın canım ?

ay bi uyumuşum var ya kendime geldim biraz, eşim geldi kapıyı çaldı öle uyandım ama hala uykum var valla, muhabbet ilerlemiş şöle bi göz gezdirdim sezende uğramış bi ara...

bijoux cnm o dükkanda eskiden çok güzel hamiş kıyafetleri vardı tabi şu an nasıl bilmiyorum ama yolun düşerse bi bak derim...

ben ii yim valla bugün kuaföre gittim hemen yoruldum akşamüstü uyumuşum eşim geldiğinde uyandım ama hala uykum var, geceleri çok fazla tuvalete kalkıyorum, sabahlarıda 6-7 dedinmi cin gibiyim uyuyamıyorum, dengem şaştı yani...

o uykuya düşkünlük bende de var yarım saate kalmaz ben de uykuya dalarım kaç aydır bu böyle :) işimiz var.. neyse ben çıkıyorum kendinize iyi bakın dinleneyim bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…