2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bıde hamıle mayosu almak ıstıyorum ama hıc alan varmı ne gıyceksınız bu yaz..ben bıde eteklı hanı bole mını elbıse gıbı olanlardan ıstıyorum.

ayyy evet acaba bu yaz tatile gidebilecek miyim o bile net değil((( eşim pek gitme taraftarı değil ben ise dünden razı bir an önce tatile gidelim modundayım.

hanımlar tatile nereye gidiyorsunuz ve bebekleriniz kaç aylıkken gidiceksiniz benimde tatile gitme ihtimalim var ama kararsızım

kızlar bıde hamıle mayosu almak ıstıyorum ama hıc alan varmı ne gıyceksınız bu yaz..ben bıde eteklı hanı bole mını elbıse gıbı olanlardan ıstıyorum.

bana kaynanam anneler günü hediyesi almıştı Premaman dan, oyle etekli diil ama, orda çeşitler varmış başka bakabilirsin

Ben bikini giymeyi düşünüyorum almayacağım o mayolardan..

ben gıyemem ya utanırım gobegım ole on metre onden gıtcek..bende bugune kadar hıc mayo gıymedım ama bu sefer de bıkını gıyemem.zaten esımde ızın vermez.yanlıs anlama senı elestırmıyorum.herkesın tercıhı...:CüvCüv:

hanımlar tatile nereye gidiyorsunuz ve bebekleriniz kaç aylıkken gidiceksiniz benimde tatile gitme ihtimalim var ama kararsızım

biz haziran sonu temmuz başı gidioruz yani 5. ay bitmiş olcak 6. ayın içinde olcam ama doktora sordum tabi gidebilirsin dedi gidemezsin dese katiyen gitmezdim sen de sor mutlaka ha bi de uçak için rapor almam lazım doktordan onun süresi 1 aymış THY larında geçerlılıgı kalmıomus yoksa onu da gıtmeye yakın alıcam

ayynen hayatım ben de hiç mayo giymedim ama bu sene mayo giyicem. karnımı herkese göstermem o kadar da geniş meshepli değilim açıkçası..

prop un dediği markaya bakem bi..

ayynen hayatım ben de hiç mayo giymedim ama bu sene mayo giyicem. karnımı herkese göstermem o kadar da geniş meshepli değilim açıkçası..

prop un dediği markaya bakem bi..

Bijoux hamileyken bikini giyenlerin meshebi geniş mi oluyor..

Sen tercih etmiyor olabilirsin, ben giymeyi düşünüyorum ama geniş mezhepli falan da değilim.. ayrıca bu kelimen beni çok üzdü.

Bijoux hamileyken bikini giyenlerin meshebi geniş mi oluyor..

Sen tercih etmiyor olabilirsin, ben giymeyi düşünüyorum ama geniş mezhepli falan da değilim.. ayrıca bu kelimen beni çok üzdü.

direk seni kastetmedim hayatım üstüne alınmana da şaşırdım. ayrıca beni ne giydiğin ilgilendirmez, herkesin kendi düşüncesi..

fınfık bende senin gibi mayo değil bikini giyeceğim...

yaw nerenıze gıyıyonuz ya ben 36ydım 40 ım sımdı nası gırceksınız ıcıne bıkınılerınızın :) heueheu yenı bıkını mı alcaksınız yoksa yoksa cıdden nası sıgcaksınız ıcıne benım butun bıkınılerım kucuk gelıo sutyenlerım bıle kucuk gelıo yenı sutyen aldım hep sız zayıf mı kaldınız o kdr

direk seni kastetmedim hayatım üstüne alınmana da şaşırdım. ayrıca beni ne giydiğin ilgilendirmez, herkesin kendi düşüncesi..

İyide buraya bikini giyeceğini yazan bir tek ben vardım..

Tabiki benim ne giydiğim seni ilgilendirmez.. Ama ortak bir alanda düşünceni paylaşırken seçilecek kelimelere dikkat edilmesi gerekir.

Dilin kemiği yok malesef bende bir çok şey düşünüyorum ama yazdıklarıma dikkat ediyorum kırmıyorum kimseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…