kızlar bıde hamıle mayosu almak ıstıyorum ama hıc alan varmı ne gıyceksınız bu yaz..ben bıde eteklı hanı bole mını elbıse gıbı olanlardan ıstıyorum.
kızlar bıde hamıle mayosu almak ıstıyorum ama hıc alan varmı ne gıyceksınız bu yaz..ben bıde eteklı hanı bole mını elbıse gıbı olanlardan ıstıyorum.
Ben bikini giymeyi düşünüyorum almayacağım o mayolardan..
hanımlar tatile nereye gidiyorsunuz ve bebekleriniz kaç aylıkken gidiceksiniz benimde tatile gitme ihtimalim var ama kararsızım
ayynen hayatım ben de hiç mayo giymedim ama bu sene mayo giyicem. karnımı herkese göstermem o kadar da geniş meshepli değilim açıkçası..ben gıyemem ya utanırım gobegım ole on metre onden gıtcek..bende bugune kadar hıc mayo gıymedım ama bu sefer de bıkını gıyemem.zaten esımde ızın vermez.yanlıs anlama senı elestırmıyorum.herkesın tercıhı...:CüvCüv:
ayynen hayatım ben de hiç mayo giymedim ama bu sene mayo giyicem. karnımı herkese göstermem o kadar da geniş meshepli değilim açıkçası..
prop un dediği markaya bakem bi..
prophetıc dedıgın markaya baktım ama goremedım ya...becerıksızmıyım neyım
yok cnm sen becerıksız dıılsın ınternet sıtelerınde bı bok yok :)
Bijoux hamileyken bikini giyenlerin meshebi geniş mi oluyor..
Sen tercih etmiyor olabilirsin, ben giymeyi düşünüyorum ama geniş mezhepli falan da değilim.. ayrıca bu kelimen beni çok üzdü.
fınfık bende senin gibi mayo değil bikini giyeceğim...
direk seni kastetmedim hayatım üstüne alınmana da şaşırdım. ayrıca beni ne giydiğin ilgilendirmez, herkesin kendi düşüncesi..
ben çıplaklar kampına gidicem, mayo bikini derdim olmaz bölelikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?