2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

naniknanik aynı şekilde hayatım ben de 36 bedendim. Ama 40 oldum Olsun yine de o balık etli halimle bikini giyeceğim. Tabi ki yeni bir tane alırım, pazarda nasıl olsa ucuza olanlar oluyor:))))

Selam herkese ben mayodan önce kendime normal kıyafetler almam gerekiyor ama bulamıyorum hamile kıyafetleri nerde vardır anadolu yakasında bilen varmı bilmiyorumkismile

naniknanik aynı şekilde hayatım ben de 36 bedendim. Ama 40 oldum Olsun yine de o balık etli halimle bikini giyeceğim. Tabi ki yeni bir tane alırım, pazarda nasıl olsa ucuza olanlar oluyor:))))

ha yanı dımı, eskılerını gıyebılmenıze ımkan yok, ben yarısına gıremıorum hahahaha
işalla zayıflarız da bı dahakı sene donerım sevgılı bıkınılerıme amenn :)))

beni de götür nalancım olmuşken tam olsun ama di mi kaydirigubbakcemile3

fınfık seninle tartışmaya girmicem canım zemuszemus

Ben seninle hiç tartışmayı düşünmüyorum eğer öyle olsaydı mayo giyeceğin için senin hakkında düşündüklerimi söylerdim...

Ben konuyu kapatıyorum..

kızışmış buralar noldi kızlar, belli ki bi yanlış anlaşma olmuş aranızda, uzatıp tatsızlaştırmayın konuyu lütfen, yazışan diğer insanlara malzeme olmasın yazdıklarınız...

ay üzüldüm valla şimdi...

Ben hala 38 bedenim şuan bikinilerim oluyor o zamana kadar olmazsa yenisini alırım

sıkma canını melodicim almazlarsada almasınlar rabbim onun rızkını nasıl olsa verir

bende sana katılıyorum melcan81.Bebiş rızkı ile gelirmiş delikafadulden

canım herkes rızkı ile gelir size de şans ve bereket getirecektir inşallah.

Boşver tatlım yapanda kendine yapmayanda..Allah verir bir kolaylığını muhakkak canım

sağolun kızlar. inşallah bebişim bizim gibi şanssız olmaz ve sıkıntı çekmez.

beni de götür nalancım olmuşken tam olsun ama di mi kaydirigubbakcemile3

fınfık seninle tartışmaya girmicem canım zemuszemus

benide al yanına nalannn yazlıkta napıcam bilmiyorum koca göbişimlee

valla gidelim kızlar bu senede böle olsun, yunan adalarına gider rahat rahat sere serpe dolaşırız, bikini ve mayo derdide olmaz ne güzel, benim almanyada arkadaşlarım hep giderdi öle bide foto çektirirlerdi deliler gelip bide gösterirlerdi, ay çılgın bunlar valla..

nası dolaşıyosunuz öle dediğimiz zamanda sizin için bikiniyle dolaşmak nasıl doğalsa bizim içinde bu doğal derlerdi, ilginç tabi...-tatlicadiarzu-

Ben seninle hiç tartışmayı düşünmüyorum eğer öyle olsaydı mayo giyeceğin için senin hakkında düşündüklerimi söylerdim...

Ben konuyu kapatıyorum..

söyle canım bak ben yazdım düşündüklerimi arkasındayım da, herkese açık bir forum burası. karşılıklı fikir paylaşımı yapardık sinir harbine gerek yok.. ayrıca görevim dolayısıyla da ne konuşup konuşamayacağımı da gayet iyi biliyorum. ve bu da sana şimdi ve sonsuza kadar son cevabımdır..

ya ne kadar uzattıldı konu..
arkadaslar neyse ben mayo gıycegım...
ve mayo alanlar nerden aldıklarını yazsında bızede fıkır olsun dımı ya..

sağolun kızlar. inşallah bebişim bizim gibi şanssız olmaz ve sıkıntı çekmez.

melodicim benimde oğlumu doğurduğum zaman çok sıkıntımız vardı borcumuz çoktu ben pek bişey alamadım oğluma annem kaynanam derken herşeyi dört dörtlük oldu merak etme herşey kendiliğinden oluveriyoo kısmetiyle geliyo bebişlerimiz

ahaha evet ben de duymuştum kimse kimsenin umurunda değilmiş bi de fotolarını gösteriyolardı ha maşallah valla ya -tatlicadiarzu-

canım söylediğin gibi bebişler zaten kısmetleriyle geliyorlar ben buna çok inanıyorum. bir tanıdığım işsizdi, ilk bebişi geldi geçici bir işe girdi. hemen arkasından ikinci bebişi oldu o zaman da sürekliye geçti. durumları çok düzeldi. daha böyle çok hikaye biliyorum, inanıyorum ki bana da oğluşum şans getirecek

kızlar bende bikini giymeyi düşünüyorum. eğer bikinilerim dar gelirse 1 tane ucuz olanlardan alacağım.
1 yaz için çok para vermek istemiyorum. şimdi mayo alsam bir daha giyemem.
evdeki bikinim yanlardan ipli ayarlanabiliyor. önemli olan üstü. ay merak ettim eve gidince bir deneyim bakalım olacak mı?

valla ben bikiniyi en son yaklaşık 6 sene önce giydim...mafoldumben

nalancım ben sana söz vermedim mii doğumdan sonra gizli yöntemlerimle :1ninca: incecik olucaz ve 2011 yazına bomba gibi giricez. o zaman bikini değil tanga bile giyebiliriz :roflol:

ahaha evet ben de duymuştum kimse kimsenin umurunda değilmiş bi de fotolarını gösteriyolardı ha maşallah valla ya -tatlicadiarzu-

valla anacım orda her şey normal olduğu için biz arkadaşlarımız bütün özelini bilirdikten, mesela yatakta aldığı pozisyonları detaylı bi şekilde anlatırlardı, ay çok serbest bunlarda valla, orda öle 15-16 sına gelmiş ve hala bakire olanlara ii gözle bakılmıyo, erkeklerle yatma yaşı 11-12 ile başlıyo, çok değişikler işte, bizim tam zıttımız insanlar...

inşallah bende uğur getireceğine inanıyorum.
yoksa hamile kalmaya cesaret edemezdim.

evet bunu bende duydum ve bir cesaret artık bebeğimiz olsun dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…