yaw nerenıze gıyıyonuz ya ben 36ydım 40 ım sımdı nası gırceksınız ıcıne bıkınılerınızın :) heueheu yenı bıkını mı alcaksınız yoksa yoksa cıdden nası sıgcaksınız ıcıne benım butun bıkınılerım kucuk gelıo sutyenlerım bıle kucuk gelıo yenı sutyen aldım hep sız zayıf mı kaldınız o kdr
ben çıplaklar kampına gidicem, mayo bikini derdim olmaz bölelikle...
naniknanik aynı şekilde hayatım ben de 36 bedendim. Ama 40 oldumOlsun yine de o balık etli halimle bikini giyeceğim. Tabi ki yeni bir tane alırım, pazarda nasıl olsa ucuza olanlar oluyor:))))
beni de götür nalancım olmuşken tam olsun ama di mi kaydirigubbakcemile3
fınfık seninle tartışmaya girmicem canım zemuszemus
yaw nerenıze gıyıyonuz ya ben 36ydım 40 ım sımdı nası gırceksınız ıcıne bıkınılerınızın :) heueheu yenı bıkını mı alcaksınız yoksa yoksa cıdden nası sıgcaksınız ıcıne benım butun bıkınılerım kucuk gelıo sutyenlerım bıle kucuk gelıo yenı sutyen aldım hep sız zayıf mı kaldınız o kdr
sıkma canını melodicim almazlarsada almasınlar rabbim onun rızkını nasıl olsa verir
bende sana katılıyorum melcan81.Bebiş rızkı ile gelirmiş delikafadulden
canım herkes rızkı ile gelir size de şans ve bereket getirecektir inşallah.
Boşver tatlım yapanda kendine yapmayanda..Allah verir bir kolaylığını muhakkak canım
beni de götür nalancım olmuşken tam olsun ama di mi kaydirigubbakcemile3
fınfık seninle tartışmaya girmicem canım zemuszemus
benide al yanına nalannn yazlıkta napıcam bilmiyorum koca göbişimlee
Ben seninle hiç tartışmayı düşünmüyorum eğer öyle olsaydı mayo giyeceğin için senin hakkında düşündüklerimi söylerdim...
Ben konuyu kapatıyorum..
sağolun kızlar. inşallah bebişim bizim gibi şanssız olmaz ve sıkıntı çekmez.
valla gidelim kızlar bu senede böle olsun, yunan adalarına gider rahat rahat sere serpe dolaşırız, bikini ve mayo derdide olmaz ne güzel, benim almanyada arkadaşlarım hep giderdi öle bide foto çektirirlerdi deliler gelip bide gösterirlerdi, ay çılgın bunlar valla..
nası dolaşıyosunuz öle dediğimiz zamanda sizin için bikiniyle dolaşmak nasıl doğalsa bizim içinde bu doğal derlerdi, ilginç tabi...-tatlicadiarzu-
melodicim benimde oğlumu doğurduğum zaman çok sıkıntımız vardı borcumuz çoktu ben pek bişey alamadım oğluma annem kaynanam derken herşeyi dört dörtlük oldu merak etme herşey kendiliğinden oluveriyoo kısmetiyle geliyo bebişlerimiz
valla ben bikiniyi en son yaklaşık 6 sene önce giydim...mafoldumben
ahaha evet ben de duymuştum kimse kimsenin umurunda değilmiş bi de fotolarını gösteriyolardı ha maşallah valla ya -tatlicadiarzu-
melodicim benimde oğlumu doğurduğum zaman çok sıkıntımız vardı borcumuz çoktu ben pek bişey alamadım oğluma annem kaynanam derken herşeyi dört dörtlük oldu merak etme herşey kendiliğinden oluveriyoo kısmetiyle geliyo bebişlerimiz
canım söylediğin gibi bebişler zaten kısmetleriyle geliyorlar ben buna çok inanıyorum. bir tanıdığım işsizdi, ilk bebişi geldi geçici bir işe girdi. hemen arkasından ikinci bebişi oldu o zaman da sürekliye geçti. durumları çok düzeldi. daha böyle çok hikaye biliyorum, inanıyorum ki bana da oğluşum şans getirecek
ya ne kadar uzattıldı konu..
arkadaslar neyse ben mayo gıycegım...
ve mayo alanlar nerden aldıklarını yazsında bızede fıkır olsun dımı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?