sanırım kızım akrep burcu olacak.oğlum aslan inanın bize kök söktürüyor.o kadar zor bi bebk ki.doğduğu günden belliydi bizi yoracağı.ilk gün çok ağladı.çocuk doktoruna sordum hiç durmadı doğduğu andan itibaren ağlıyor uyumadı diye.bazı bebekler dünyaya gelmeyi kabullenmek istemezler buna karşı çıkarlar baş kaldırırlar.senin oğlun anne karnını istiyor asilik yapıyor dış dünyayı reddediyor dedi.sonra aylarca uykusuz geceler başladı.ne gece ne gündüz uyumuyor sürekli benimle olmak emmek kucağımda uyumak istiyordu.şimdi de on aylık ama kendi isteklerini dayatıyor.istediği şeyi elinden alalım kendini yerlere atıyor ayaklarıyla beni tekmeliyor.ama ilgi manyağı.hep ilgi üzerümde olsun diyor.popiler olmayı seviyor.ilgi çekmek için çığlıklar ilginç sesler çekiyor.biri eve gelsin hemen marifetlerini sergiliyor ki ilgiyi çekeyim diye.allahım diyorum inşallah kızım sakin bi şey olur.
Tünaydın millet!!!!!!! Çocuk odalarına bittim ne kadar güzeller, bizde geçenlerde eşimle birlikte anneme giderken yol üstünde bir mağaza görmüştük. İçeri girdik, güzel karyolalar vardı. Fiyatıda 600 tl idi. Belis diye bir markaydı. size sitesini de vereim belki size de fikir olur www.belis.com.tr... Bu arada yarın benim de ikili testim var ve çok heyecanlıyım. Umarım bir sorun çıkmaz ve test temiz çıkar. Aynı zamanda toxoplazma bende çok yüksek çıkmıştı doktor onun testini de yapacak. İçim içimi yiyior, inanın cinsiyeti bile merak etmiorum sadece bebeğimin sağlıklı olmasını istiorum sizlerde benim için dua edin kızlar. Buna çok ihitiyacım olacakbilmiyorumkismile
ayy maşallah ama işin zor gibi kardeşini kıskanırrr ama ben hareketli cocucğu cok severimmm tabiii doğduktan sonra sölerim nasıllmışş
opuyorumnanaktan
kızlar bıde hamıle mayosu almak ıstıyorum ama hıc alan varmı ne gıyceksınız bu yaz..ben bıde eteklı hanı bole mını elbıse gıbı olanlardan ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?