2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa kızlar benim cocuk odamdaaa kocaman bi dolap var hem kitaplık hem gardolabı yorganları filan var herşeyimi topluyo kaldırsamm nereye koyucam okadar eşyayı almasam cokk güzeller canım istiyoo

sanırım kızım akrep burcu olacak.oğlum aslan inanın bize kök söktürüyor.o kadar zor bi bebk ki.doğduğu günden belliydi bizi yoracağı.ilk gün çok ağladı.çocuk doktoruna sordum hiç durmadı doğduğu andan itibaren ağlıyor uyumadı diye.bazı bebekler dünyaya gelmeyi kabullenmek istemezler buna karşı çıkarlar baş kaldırırlar.senin oğlun anne karnını istiyor asilik yapıyor dış dünyayı reddediyor dedi.sonra aylarca uykusuz geceler başladı.ne gece ne gündüz uyumuyor sürekli benimle olmak emmek kucağımda uyumak istiyordu.şimdi de on aylık ama kendi isteklerini dayatıyor.istediği şeyi elinden alalım kendini yerlere atıyor ayaklarıyla beni tekmeliyor.ama ilgi manyağı.hep ilgi üzerümde olsun diyor.popiler olmayı seviyor.ilgi çekmek için çığlıklar ilginç sesler çekiyor.biri eve gelsin hemen marifetlerini sergiliyor ki ilgiyi çekeyim diye.allahım diyorum inşallah kızım sakin bi şey olur.

Tünaydın millet!!!!!!! Çocuk odalarına bittim ne kadar güzeller, bizde geçenlerde eşimle birlikte anneme giderken yol üstünde bir mağaza görmüştük. İçeri girdik, güzel karyolalar vardı. Fiyatıda 600 tl idi. Belis diye bir markaydı. size sitesini de vereim belki size de fikir olur www.belis.com.tr... Bu arada yarın benim de ikili testim var ve çok heyecanlıyım. Umarım bir sorun çıkmaz ve test temiz çıkar. Aynı zamanda toxoplazma bende çok yüksek çıkmıştı doktor onun testini de yapacak. İçim içimi yiyior, inanın cinsiyeti bile merak etmiorum sadece bebeğimin sağlıklı olmasını istiorum sizlerde benim için dua edin kızlar. Buna çok ihitiyacım olacakbilmiyorumkismile

ayy maşallah ama işin zor gibi kardeşini kıskanırrr ama ben hareketli cocucğu cok severimmm tabiii doğduktan sonra sölerim nasıllmışş

Allah ın izniyle sağlıkoı haberlerini alcas İşallah sıkma canını dularımız seninle canımmm

ayy maşallah ama işin zor gibi kardeşini kıskanırrr ama ben hareketli cocucğu cok severimmm tabiii doğduktan sonra sölerim nasıllmışş

ah canım, hareketli çocuk severmiş ahahahahah cidden görürsün doğduktan snr nasıl oluomuş :) benım kardeşim hareketlıydı de ben ona katlanamıodum hoş 9 yasına geldı hala hareketlı ve hala katlanamıyorum hareketlı cocuk kadar zor bısı olamaz bı yere gıtsen gıdemezsın kımse senı evınde ıstemez sırf cocugun yuzunden tatılın zehır haftasonun zehır valla allah kolaylık versın hareketlı cocuk analarına işalla bızımkıler uslu sakın olurlar

selamm
kızlar bugün çoook halsiz ve yorgunum :bbo:

ayrıca geçmişten aklımda kalanlar

prop oda süper kızz bayıldım, nakliye sorunu olmasa ben de burdan alıcaktım odayı ama bakalım buluruz belki bi çıkar yol. en son olmadı çilekten alcam.. şimdiden güle güle kullansın tosun paşan

bir de kızlar inanmayın o bebek asenanın değil hepimizi kandırıyor nerden buldun kız o ultrason fotosunu itiraf eeet kaydirigubbakcemile3

kızlar tam takip edemiyorum paylaşımları bizim işler artık yoğunlaştı okullar kapanınca başınmı kaldıramazsın diyorlar ayy bazen gelenlerim üstüne atlayasım geliyo bu ne bu şöyle olmaz mı bu neden böyle niye ucuz niye pahalı benim kargom yolda yarın arkadaşımın elinde olcakkk :)

yaaa ben daha hediyemi alamadım ben cok küçük bi yerde yaşıyorumm o yüzdenn ama en kısa sürede alıp göndericem

hediyesi ulaşan yok mu ya bilmiyorumkismile
son gönderme günü bu cumartesi kızlar haberiniz olsun..

slm herkese bebıs odaları daha sımdıden begenılmıs bıle heralde ben cok zorlanıcam hep farklı bıse olsun ıstıyorum su ana kadarda gozume hıc bıse kestıremedım.hayırlısı olsun artık.

kızlar bıde hamıle mayosu almak ıstıyorum ama hıc alan varmı ne gıyceksınız bu yaz..ben bıde eteklı hanı bole mını elbıse gıbı olanlardan ıstıyorum.

hediyemi gönderdim yarın arkadaşımızın elinde olur biraz zor oldu ama gönderdim işyerimden dolayı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…