2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee((

bendeeeeee

bafo göbişin çok güzel çıkmış aynı t-shırt den bende de var yengem almışdı çok tatlı...güle güle giyin.

super ya ben niye tekme falan hissedemiyorum çokmu erken anca gaz sancisi çekiyorum yoksa onlar gaz degilde tekme mi haha

Saces Arkadaşım Allah yardımcın olsun...
ben eşimle 4 yıl flört ettikten sonra ,canımdan çok sevdiğim ailemi, yükseklisans yaptığım okulumu, sevgili dostlarımı 1000km ardımda bırakıp sadece eşimi tanıdığım bu şehre gelin geldim...Yaşadığım şeyler anlatılır gibi değil 2.5 ay ağzıma bişey koyamadan hep kustuğum halde kayınvalidem hastaneye gitmemi gerekli görmediği için götürülmedim...

Evde serum taktırdılar bana inanabiliyomusun...en sonunda 7-4 tansiyonla bayılınca doktora gittik ve doktor bebeğinin hayatını tehlikeye atmışsın dedi...bu kadar uzun süre aç susuz bırakılırmı bu bebek...

Çok sevdiğim eşimde ailesinin etkisine girdi ve ben karnımda 20 haftalık bebeğimle boşanma kararı aldım...

Eşim beni ve bebeğimizi seçti ve yeni bir eve taşındık...Yoksa çektiğimin haddi hesabı yoktu kesin kararlıydım...
ışte böyle zor sınavlardan geçtik bebeğim ben ve evliliğim...bahsederken bile ellerim dizlerim titriyor hala...Allah kimsenin yuvasını bozmasın ve sağlıkla bebeğine kavustursun...

bebeğim 10 haftalıkken böyle bi karar almıştım yanlış yazmışım

canım benim kıyamam sana ben yaaa allahım yarabbim acayip sinirlendim şuan bana yapılmış gibi. ay ben o kadını yolarım parça parça ederim uzak dursun senden. aman canım aman üzme kendini onun için olur mu değmez hiç değmez. aman canım benim yaaa kocanla huzurunu bozma daima mutlu olun ailece canım benm

canım çok geçmişolsun.. bebegını asla sevdirme onlara.. asla... allah kurtarmış..

bu arada hangı şehirdesin

bebegım belli yerlerde tepki veriyor.. masela eşim benle konuşurken uzun uzun.. ve belli yerlerde verdı tepkı.. karnında segırme oluyor.. ve bır şey kayıyor gibi oluyor..bır gun içinde 3-4 kez tepki verdıgı oldu.. ve eşim arabada marş söyluyor.. bebege..:)))))

geçmis olsun ablam ya insanin basina neler geliyor valla ,benim basima asla gelmez dememek lazim. Allah yardim etmiste kurtulmussun. Insaalah birdaha hiç bozulmaz huzurun

kıyamam yok benim kayınvalidem o konularda iyi ayy ne kadar kötü yaa benim hep çocuk yüzünden sıkıntılar yaşattı çocuk allah çocuk sitrese soktular beni çocuk konusunda doktorlara götürmek istemeler daha bir yıllık evliyim tüp bebek yaptıralım dedilerr eğer hamile kalamadıysam sırf onların stresinden her ay sitrese giriyordum artık benimki hamile kalsamda ispat etsem işine dönmüştü sonra toparladım kendimi nerden başlasam kızlar ablam benim hacettepede tüp bebek bölünümde çalışıyordu ki hacettepe çok iyi bir hastane orda aşılama oldum neymiş hacettepenin doktorları iyi değilmiş alahım saçımı başımı yoluyordum onlara bişi diyemiyordum ilk zamanlar eşimden çıkartıyordum acısını sonra aldım karşıma konuştum siz ne kadar çok istiyorsanız ben sizden daha çok istiyorum bize güvenin siz böyle davrandıkça ben strese giriyorum lütfen rahat bırakın dedim biras düzeldiler düzelmeselerid kötü olcaktı ama yaptıklarını unuttum mu hayır tabiki unutmadım allah nsip etti geldi meleğim inşallah sağlıklı alıruım kucağıma off offf döndüm o günlere bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…