ya nerde resimler ben göremedim bilmiyorum burda resimleri nereye koyuyosunuz ama
bende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee ((
allaha şükür evı taşıdık.. sonra eşya almaktan bıtkın düştüm.. çok eksık var hala.. daha halılarımı bile alamadım.. yogunluktan.. bu arada dedemi kaybettık.. memlekete gıttık geldık...
aşırı yorgunluktan bıtkın düşmüşüm.. hastaneye kaldırdılar.. serum yedım... ama atlattım şükürr.. şimdi iiyiyiz..
başın sağ olsun canım cok geçmiş olsun
güle güle giyy canobuda bugunku resim
19 tl lcw den herkse tavsıye ederım
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/3/2087.jpg
teşekkür ederim cnm bilgin için :) kocaman kocaman öptüm
ben gördüm kaydirigubbakcemile3
Bafo arkadaşın olarak ekliyse sende bafonun profiline git oradaki albüme bak
Eğer ekli değilse önce arkadaşın olarak ekle
canım benim kıyamam sana ben yaaa allahım yarabbim acayip sinirlendim şuan bana yapılmış gibi. ay ben o kadını yolarım parça parça ederim uzak dursun senden. aman canım aman üzme kendini onun için olur mu değmez hiç değmez. aman canım benim yaaa kocanla huzurunu bozma daima mutlu olun ailece canım benmSaces Arkadaşım Allah yardımcın olsun...
ben eşimle 4 yıl flört ettikten sonra ,canımdan çok sevdiğim ailemi, yükseklisans yaptığım okulumu, sevgili dostlarımı 1000km ardımda bırakıp sadece eşimi tanıdığım bu şehre gelin geldim...Yaşadığım şeyler anlatılır gibi değil 2.5 ay ağzıma bişey koyamadan hep kustuğum halde kayınvalidem hastaneye gitmemi gerekli görmediği için götürülmedim...
Evde serum taktırdılar bana inanabiliyomusun...en sonunda 7-4 tansiyonla bayılınca doktora gittik ve doktor bebeğinin hayatını tehlikeye atmışsın dedi...bu kadar uzun süre aç susuz bırakılırmı bu bebek...
Çok sevdiğim eşimde ailesinin etkisine girdi ve ben karnımda 20 haftalık bebeğimle boşanma kararı aldım...
Eşim beni ve bebeğimizi seçti ve yeni bir eve taşındık...Yoksa çektiğimin haddi hesabı yoktu kesin kararlıydım...
İşte böyle zor sınavlardan geçtik bebeğim ben ve evliliğim...bahsederken bile ellerim dizlerim titriyor hala...Allah kimsenin yuvasını bozmasın ve sağlıkla bebeğine kavustursun...
Saces Arkadaşım Allah yardımcın olsun...
ben eşimle 4 yıl flört ettikten sonra ,canımdan çok sevdiğim ailemi, yükseklisans yaptığım okulumu, sevgili dostlarımı 1000km ardımda bırakıp sadece eşimi tanıdığım bu şehre gelin geldim...Yaşadığım şeyler anlatılır gibi değil 2.5 ay ağzıma bişey koyamadan hep kustuğum halde kayınvalidem hastaneye gitmemi gerekli görmediği için götürülmedim...
Evde serum taktırdılar bana inanabiliyomusun...en sonunda 7-4 tansiyonla bayılınca doktora gittik ve doktor bebeğinin hayatını tehlikeye atmışsın dedi...bu kadar uzun süre aç susuz bırakılırmı bu bebek...
Çok sevdiğim eşimde ailesinin etkisine girdi ve ben karnımda 20 haftalık bebeğimle boşanma kararı aldım...
Eşim beni ve bebeğimizi seçti ve yeni bir eve taşındık...Yoksa çektiğimin haddi hesabı yoktu kesin kararlıydım...
İşte böyle zor sınavlardan geçtik bebeğim ben ve evliliğim...bahsederken bile ellerim dizlerim titriyor hala...Allah kimsenin yuvasını bozmasın ve sağlıkla bebeğine kavustursun...
Saces Arkadaşım Allah yardımcın olsun...
Kayınvalide konusunda yaşadıklarımı anlatsam "kamera şakası" zannedersiniz...Bi keresinde " Canın birşey çekiyor mu?" dedi Bende kusup duruyorum o aralar ésağol anne teşekkür ederim bişey istemiyorum" dedim...Cevap inanılmazdı
"Zaten istesende yapacak değilim, bende grip oldum halsizim" dedi...
2,5 ay aç durdum yemek yapamadım...bir tas çorba bile yapmadığı gibi...annemi çağırdım bana baksın diye "biz sana bakmıyomuyuz niye anneni çağırdın diye kızdı bana...14 haftalık hamileyken taşındım o binadan...bozulan psikolojimi düzenlemeye çalışıyorum hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?