nalancım kolay gelsin sana tansiyonumda düşük geliba kızlar kafamı kaldırmıyorum uyuycam diğe korkuyorum gelen gidende yok pek sessizz kestirsem mi acaba :) meladicim benimde iş çıkışı yapcak halim kalmıyor annemin yanımda olması büyük şans benim için hazır şeyler yapıyorum pratik dolbımda köfte hep olur hazır yanına pilav birde çorba kurtarıcım bay köftee :)
selam hatunlar
leydim nerde gözükmüyo heç iyidir inşallah
dün akşam bebem benden önce babasını tekmelemiş:roflol:
delimidir nedir bide valla bak diyo:CüvCüv:
bunu bende yapıyom nan kocem evdeyse hayatta açmam sempatiksalakcinni
bizim evler 5 dk uzaklıkta ama daha evime 2 kere geldi 3 sene olcek nerdeysezemuszemus
ev 6. kat ve asansör yok çıkamıyo merdivenleri :roflol:
bende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee ((
Ohhhhhhh iyiymiş yaaaabunu bende yapıyom nan kocem evdeyse hayatta açmam sempatiksalakcinni
bizim evler 5 dk uzaklıkta ama daha evime 2 kere geldi 3 sene olcek nerdeysezemuszemus
ev 6. kat ve asansör yok çıkamıyo merdivenleri :roflol:
Anne ile Baba Arasındaki Fark :)
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyo...rdu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.
Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...
:roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm yavv sizinlede paylaşayım dedim :roflol:
Ohhh 2 posta bitmiş ne güzel bijouxcum bizimkilere de iki el atsan ne hoş olur :) Ben de başlayım bari midem yanıyor bugün spora da gidemicem.midemin de sporumun da içine ettiler
Asocum bozma moralini kaynanatör yüzünden dua et yakınlarında oturmuyor öyle olsaydı ne yapacaktın:bbo:
Nalancım sende dikkat et kovalara dolan suları taşımaya falan kalkma adamlara söyle yada bırak kalsın öyle:umursamaz:
NALAN
ön neticen iyi çıkmış.çok sevindim canım
Anne ile Baba Arasındaki Fark :)
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyo...rdu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.
Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...
:roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm yavv sizinlede paylaşayım dedim :roflol:
aynen ben de bıraktım sigarayı kocam bile balkonda içiyor. ama bunlar gelince mutfağa geçip sözde camın önünde içiyolar. mutfak ve salonum birleşik benim. ama ev sigara dumanı oluyor. analı kızlı içiyolar uyuz uyuz. eşim yokken içiyolar eşim varken yemiyo biyerleri :) eşim varken bikere yaktılar eşim fırçaladı kardeşini yürü git balkonda iç dedi :dooohhhhhhhhh dedim içimden. sigaraya maruz kalmaktansa bende içerim yani bırakmamamın ne anlamı kalıyo ki? pasif içicilik daha zararlı. Bu akşam inşallah gelmezler buraya inşalllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhh.
nalancım kolay gelsin sana tansiyonumda düşük geliba kızlar kafamı kaldırmıyorum uyuycam diğe korkuyorum gelen gidende yok pek sessizz kestirsem mi acaba :) meladicim benimde iş çıkışı yapcak halim kalmıyor annemin yanımda olması büyük şans benim için hazır şeyler yapıyorum pratik dolbımda köfte hep olur hazır yanına pilav birde çorba kurtarıcım bay köftee :)
ben malımı bilmez miyim.Sırf bişeyler yapayım diye diyor o "sakın bişey yapma hazırlık yapma" diye.benimki çok fena ben biliyorum bi anlatsam şoka girersin çok numaracıdır kendileri. yemeğe gelemicekelr zaten. kocam yok akşam geç gelcek kusura bakmasınlar uğraşamam onların çenesiyle. ya hamileyim diye ne çok düşünüyolar beni. hiç sorma! en son ana kız geldikleirnde acayip belim karnım ağrıyodu elim karnımda onlara hizmet ettim de kıçlarını kaldırmadılar. bu mu düşünce. birde doğum kurban bayramına yakın olcak ya diyo ki " tut kendini doğurma bayramda burdasınız" heee olduuuu ona sorcaktım tövbe allahım yarabbimkız belki boşa stres yaptın gelmezler bile sana hani belki hamilesin falan diye düşünürler..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok artık sigara mı içiyorlar. yuh bu ne düşüncesizlik.
ben hemen laf sokardım duramam, normalde kokusunu zaten sevmezdim, şimdi iyice tiksiniyorum. sende bir daha içerlerse git yanlarına öğür şöyle bir karşılarında git tuvalete. kustum dersin içmeyin mideme bulanıyor de.
geldiklerinde çağır beni ben hadlarini bildireyim. kusura bakma ama düşüncesizlere çok kızıyorum.
şöyle bir yüzünü yıka boynunu filan serinlet uykun açılır, ben öyle yapıyorum.
benim annem bana gelemiyor henüz. asansörümüz yeni yapıldı ama hala kullanılmıyor. ruhsat bekliyorlarmış. umarım iznime kadar hallolur. annem gelse yemek yapsa yeter.
Kızlar günaydın bu haftaya çk kötü başladım geçen hafta ikili test yapmıştım ve salı günü sonucu çıktı. Dokturum neticiye telefonda açıklayacağını söylemişti. Sağolsun çalıştığımı bildiği için bunun için izin almana gerek yok dedi. Neyse adamı aradım ve ikili test sonucumun negatif çıktığını söyledi. Telefonda büyük bir şok yaşadım. Gerçi doktor telefonda o kadar kötü konuşmadı ama bir riskten bahsedince ben başladım ağlamaya. Doktor anlatıor ama benim aklım başka yerlerde. Doktorda en iyisi sen yarın gel dedi ve yüz yüze konuşalım dedi. Ense kalınlığı iyi çıkmış. Biraz içime rahatlatan o oldu. Dörtlü test yapılması gerekiyormuş. Kızlar moralim çok bozuk. Şu hamileliğimin keyfini hiçbir şekilde yaşayamıyorum. Bebeğim olacak diye de nedense sevinemiyorum. Her test zamanı ömrümden ömür gidior. Gece uykularım kaçtı nedense. Artık psikolojik olarak rüyalarıma giriyor. Şu testler beni mahvedior. Ne zanan şu hamileliğimin keyfini çıkaracağım ne zaman mutlu olacağım offfffff çok canım sıkkın çokkkkk! (Kusura bakmayın amacım sizide mutsuz etmek değil beni anlayabilen kişiler olduğunuz için size açıldım)
tek erkek canm aynen öyle ayrılamıyor. Bir görsen her geldiğinde oğluna yapışır öper salya sümük boynuna kdr. aslında kötü kadın değil kaynanam ama günü gününe uymuyor anlamadım gitti. bi gün çok iyib gün çok kötü.herkesin içinde canım kızımmm sveiyorum seni der öper sarılır. herkes gidince durmadan laf sokar. bir de kendi kardeşinin yanında çok gıcık davranıyor bugün kardeşi de geliyor :Stek erkek mi seninki? annesi pek ayrılamıyo gibi oğluşundan anladığım kadarıyla. hakatten bu kadın istanbulda olsa napıcaktın kız..
tek erkek canm aynen öyle ayrılamıyor. Bir görsen her geldiğinde oğluna yapışır öper salya sümük boynuna kdr. aslında kötü kadın değil kaynanam ama günü gününe uymuyor anlamadım gitti. bi gün çok iyib gün çok kötü.herkesin içinde canım kızımmm sveiyorum seni der öper sarılır. herkes gidince durmadan laf sokar. bir de kendi kardeşinin yanında çok gıcık davranıyor bugün kardeşi de geliyor :S
Onlar içerken bi kere ben de yaktım şoka girdiler içmee aaaaa diye. ben de dedimki siz yanımda pöfür pöfür içiyosunuz zararlı olmuyo da ben içince mi zararı aklınıza geliyor dedim.bebek olunca sigara içtikleri için dokundurmıcam bile görcekler onlar
amin şekerim aminnnnaso sen çok yaşa canım yaaaa koptum gülmekten:))) desene zor birgün bekliyor senizemuszemus kolaylıkla atlatman dileğiyleeee
adaşım gelmiş :)hoşgeldin :)selam kızlar.. sonunda artık yenıden gedim.. hepinizi özledım... ama geçmişi zor okurum galiba..
nasıslsınız.. bebişler nasıl..
elletmicem ki bebeğim bi doğsun bi doğsun var yaaa bi doğsunnnnnn prensesim burunlarından getircem
pasif içicilikte kötü bilmiyorlar mı?
elletme görsünler günlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?