2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol cnm, sanada geçmiş olsun masanın üstünde kestir biraz nolcek...

selam hatunlar
leydim nerde gözükmüyo heç iyidir inşallah

dün akşam bebem benden önce babasını tekmelemiş:roflol:
delimidir nedir bide valla bak diyo:CüvCüv:

He benimde aklımda işleri yoğundur ondan gelemiyordurbilmiyorumkismile

Hey Allahım ya kendilerini nimetten sanıyorlar ya sempatiksalakcinni

bunu bende yapıyom nan kocem evdeyse hayatta açmam sempatiksalakcinni
bizim evler 5 dk uzaklıkta ama daha evime 2 kere geldi 3 sene olcek nerdeysezemuszemus
ev 6. kat ve asansör yok çıkamıyo merdivenleri :roflol:

Anam bende hep yükseklerde oturuyorum ama benim kaynanatör benden hızlı çıkıyor olan anneme oluyor ameliyatlı olduğu için annem gelemiyor:umursamaz:

bende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee((

Doktorun biliyormu içtiğini..

bunu bende yapıyom nan kocem evdeyse hayatta açmam sempatiksalakcinni
bizim evler 5 dk uzaklıkta ama daha evime 2 kere geldi 3 sene olcek nerdeysezemuszemus
ev 6. kat ve asansör yok çıkamıyo merdivenleri :roflol:
Ohhhhhhh iyiymiş yaaaa
süper yaa geçen facebookta dolanıyodu bu yazı

Ohhh 2 posta bitmiş ne güzel bijouxcum bizimkilere de iki el atsan ne hoş olur :) Ben de başlayım bari midem yanıyor bugün spora da gidemicem.midemin de sporumun da içine ettiler

Ohhh 2 posta bitmiş ne güzel bijouxcum bizimkilere de iki el atsan ne hoş olur :) Ben de başlayım bari midem yanıyor bugün spora da gidemicem.midemin de sporumun da içine ettiler

kız belki boşa stres yaptın gelmezler bile sana hani belki hamilesin falan diye düşünürler..

yok cnm kaldırmıyorum kendileri boşaltıyorlar arada beni çağırıp bi şi ler soruyorlar onun haricinde yatak odasındayım ben...

radyatörde takıldı, şu an oda termostatının fişi çekiliyo, daha teknik servis gelecek ve kombiyi onaylayacak anca öle çalıştırabilirmişiz...

ay az kaldı galiba...

doktorum biliyor içtiğimi fınfın ama her gittiğimde yarım saat sigara olayını konuşuyoruzz((

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok artık sigara mı içiyorlar. yuh bu ne düşüncesizlik.
ben hemen laf sokardım duramam, normalde kokusunu zaten sevmezdim, şimdi iyice tiksiniyorum. sende bir daha içerlerse git yanlarına öğür şöyle bir karşılarında git tuvalete. kustum dersin içmeyin mideme bulanıyor de.
geldiklerinde çağır beni ben hadlarini bildireyim. kusura bakma ama düşüncesizlere çok kızıyorum
.

şöyle bir yüzünü yıka boynunu filan serinlet uykun açılır, ben öyle yapıyorum.
benim annem bana gelemiyor henüz. asansörümüz yeni yapıldı ama hala kullanılmıyor. ruhsat bekliyorlarmış. umarım iznime kadar hallolur. annem gelse yemek yapsa yeter.

kız belki boşa stres yaptın gelmezler bile sana hani belki hamilesin falan diye düşünürler..
ben malımı bilmez miyim.Sırf bişeyler yapayım diye diyor o "sakın bişey yapma hazırlık yapma" diye.benimki çok fena ben biliyorum bi anlatsam şoka girersin çok numaracıdır kendileri. yemeğe gelemicekelr zaten. kocam yok akşam geç gelcek kusura bakmasınlar uğraşamam onların çenesiyle. ya hamileyim diye ne çok düşünüyolar beni. hiç sorma! en son ana kız geldikleirnde acayip belim karnım ağrıyodu elim karnımda onlara hizmet ettim de kıçlarını kaldırmadılar. bu mu düşünce. birde doğum kurban bayramına yakın olcak ya diyo ki " tut kendini doğurma bayramda burdasınız" heee olduuuu ona sorcaktım tövbe allahım yarabbim

Onlar içerken bi kere ben de yaktım şoka girdiler içmee aaaaa diye. ben de dedimki siz yanımda pöfür pöfür içiyosunuz zararlı olmuyo da ben içince mi zararı aklınıza geliyor dedim.bebek olunca sigara içtikleri için dokundurmıcam bile görcekler onlar

tek erkek mi seninki? annesi pek ayrılamıyo gibi oğluşundan anladığım kadarıyla. hakatten bu kadın istanbulda olsa napıcaktın kız..

merhaba okuyunca yazmadan edemedim. üzülme testi kötü çıkıp bebeği sağlıklı olan çok kişi var. yalnız benim bildiğim 2 li testin güvenirliği % 90 3 lü 4 lü testin %75-80. bir doktor da ikili test kötü çıkarsa bunun kontrolu 3 lü 4 lü testlerle olmaz bu nasıl düşünce sadece amniosentez ile olabilir diyordu. ancak iyi çıkan 2 li testin güvencesi iyi çıkan 3 lü test 4 lü test olabilir diyordu. internette araştır istersen.

Son düzenleme:
tek erkek mi seninki? annesi pek ayrılamıyo gibi oğluşundan anladığım kadarıyla. hakatten bu kadın istanbulda olsa napıcaktın kız..
tek erkek canm aynen öyle ayrılamıyor. Bir görsen her geldiğinde oğluna yapışır öper salya sümük boynuna kdr. aslında kötü kadın değil kaynanam ama günü gününe uymuyor anlamadım gitti. bi gün çok iyib gün çok kötü.herkesin içinde canım kızımmm sveiyorum seni der öper sarılır. herkes gidince durmadan laf sokar. bir de kendi kardeşinin yanında çok gıcık davranıyor bugün kardeşi de geliyor :S

aso sen çok yaşa canım yaaaa koptum gülmekten:))) desene zor birgün bekliyor senizemuszemus kolaylıkla atlatman dileğiyleeee

selam kızlar.. sonunda artık yenıden gedim.. hepinizi özledım... ama geçmişi zor okurum galiba..
nasıslsınız.. bebişler nasıl..

pasif içicilikte kötü bilmiyorlar mı?
elletme görsünler günlerini.

aso sen çok yaşa canım yaaaa koptum gülmekten:))) desene zor birgün bekliyor senizemuszemus kolaylıkla atlatman dileğiyleeee
amin şekerim aminnnn gelcekleri varsa görcekleri de var
selam kızlar.. sonunda artık yenıden gedim.. hepinizi özledım... ama geçmişi zor okurum galiba..
nasıslsınız.. bebişler nasıl..
adaşım gelmiş :)hoşgeldin :)

pasif içicilikte kötü bilmiyorlar mı?
elletme görsünler günlerini.
elletmicem ki bebeğim bi doğsun bi doğsun var yaaa bi doğsunnnnnn prensesim burunlarından getircem

kızlar bebeişlerin cinsiyetı belli oldu mu??? bazı arkadaşların mıde bulantısı çok vardı.. onların neyı oluyor şimdi..

allaha şükür evı taşıdık.. sonra eşya almaktan bıtkın düştüm.. çok eksık var hala.. daha halılarımı bile alamadım.. yogunluktan.. bu arada dedemi kaybettık.. memlekete gıttık geldık...
aşırı yorgunluktan bıtkın düşmüşüm.. hastaneye kaldırdılar.. serum yedım... ama atlattım şükürr.. şimdi iiyiyiz..

14. haftaya geldik.. yarın doktora gıdecegız... bakalım.. cinsiyetı belli olacakmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…