2.5 yıllık evliyim ilk günden beri böyleler ama ben hamileliğe kadar katlanabildim bu saçmalıklara:)
Güzel haberler alcan arkadaşım merak etme :) tontiş şuan keyiflerdedir :)valla ya iş güç yaptım oyalandım cıks geçmedi. iyi haber alsam yeticek..
hahahaha koptum kız ciddi olamazsın :roflol: :roflol:kolu ağrıyomuş durmadan doktora gidip duruyor. neden ağrıyomuş kaynanama göre biliyo musunküçükken bakkala onu yolluyolarmış ekmek alsın diye ondan olmuş o zmanlardan başlamışşşşşşş . allahımm koptum bittim öldüm
sen baştan taviz vermişsin bence 2,5 sene katlandım diyosun. iyi sabretmişsin ben hayatta sabretmezdim annem babam beni el bebek gül bebek büyütsün elin karısı gelsin beni ezsin beni köle yapsın olduuu.aman aman düşman başına.2.5 yıllık evliyim ilk günden beri böyleler ama ben hamileliğe kadar katlanabildim bu saçmalıklara:)
ay evet kız :) bunu diyince telefonda şoka girdimhahahaha koptum kız ciddi olamazsın :roflol: :roflol:
ay yapmaz kolum ağrıyo der hayatta yapmaz. geçen sene abla kardeş bize geldiler rahatszılandım bir sürü ütü var of dedim. kaynanam hiç sesin çıkarmadı da ablası dedi getir ben yaparım diye. benimki hayatta yapmaz.kolu ağrıyomuş durmadan doktora gidip duruyor. neden ağrıyomuş kaynanama göre biliyo musunküçükken bakkala onu yolluyolarmış ekmek alsın diye ondan olmuş o zmanlardan başlamışşşşşşş . allahımm koptum bittim öldüm
aa söylediğin iyi oldu bak asla yollamam bakkala ya onun da kolu ağırırsaaa :roflol:ay evet kız :) bunu diyince telefonda şoka girdimçocuğunuzu ekmek almaya yollamayın pazarda poşet taşıttırmayın ilerde kolu ağrırı sonra
ay sorma bazen hayrete düşürüyor beni:))) bugünde amma dedikosunu yaptım ama hafiflemiştir omuzları :hahahahahahaha
senin kaynanada tam komediymiş :roflol::roflol:
canım benim doktorumda öle dedi doğru sölüosun bence sen başka bir doktora daha görün
merhaba okuyunca yazmadan edemedim. üzülme testi kötü çıkıp bebeği sağlıklı olan çok kişi var. yalnız benim bildiğim 2 li testin güvenirliği % 90 3 lü 4 lü testin %75-80. bir doktor da ikili test kötü çıkarsa bunun kontrolu 3 lü 4 lü testlerle olmaz bu nasıl düşünce sadece amniosentez ile olabilir diyordu. ancak iyi çıkan 2 li testin güvencesi iyi çıkan 3 lü test 4 lü test olabilir diyordu. internette araştır istersen.
kaydirigubbakcemile3 aman ha sonra kolu ağrır yaşlanıncaaa söylediğin iyi oldu bak asla yollamam bakkala ya onun da kolu ağırırsaaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3 aman ha sonra kolu ağrır yaşlanıncatövbeler yarabbim ay az kaldı kız doktora ne güzel yaaa bebişini görcennnn
ooohhhh valla cinsiyet e kesinleşcek miss :) çok öp yerimizetam 4 saat var dahateyzelerinden selam söylicem. bi de cinsiyeti kesinleşecekkk
Saces Arkadaşım Allah yardımcın olsun...
ben eşimle 4 yıl flört ettikten sonra ,canımdan çok sevdiğim ailemi, yükseklisans yaptığım okulumu, sevgili dostlarımı 1000km ardımda bırakıp sadece eşimi tanıdığım bu şehre gelin geldim...Yaşadığım şeyler anlatılır gibi değil 2.5 ay ağzıma bişey koyamadan hep kustuğum halde kayınvalidem hastaneye gitmemi gerekli görmediği için götürülmedim...
Evde serum taktırdılar bana inanabiliyomusun...en sonunda 7-4 tansiyonla bayılınca doktora gittik ve doktor bebeğinin hayatını tehlikeye atmışsın dedi...bu kadar uzun süre aç susuz bırakılırmı bu bebek...
Çok sevdiğim eşimde ailesinin etkisine girdi ve ben karnımda 20 haftalık bebeğimle boşanma kararı aldım...
Eşim beni ve bebeğimizi seçti ve yeni bir eve taşındık...Yoksa çektiğimin haddi hesabı yoktu kesin kararlıydım...
İşte böyle zor sınavlardan geçtik bebeğim ben ve evliliğim...bahsederken bile ellerim dizlerim titriyor hala...Allah kimsenin yuvasını bozmasın ve sağlıkla bebeğine kavustursun...
Trabzondayım...çok yalnız bir hamilelik geçiriyorum...hiç kimsem yok bu şehirde...Ama artık sizler varsınız sizlerle birşeyler paylaşmak çok güzel...Desteğiniz için teşekkür ederim...Psikolojim gerçekten alt üst olmuştu yeni yeni toparlamaya çalışıyorum...
Trabzonda çok farklı bir kültür devam edip gidiyor...Gelinler kaynanaların hizmetçisi olacak...Gelinler tek başlarına sokağa çıkamazlar kaynana nezaretinde ancak çıkılabilir...vs.vs.Kaynananın 60 lık arkadaşlarından başka arkadaşın falan olamaz...
Yani ben üniversite mezunu master terk biri olarak...Ankara gibi harika bir şehirden gelip bunlarla karşılaştım oturduğumuz bina kaynanamların kendi binasıydı "merdiven sildim yaaa" Ki ankarada bu işi merdivenden sorumlu kadın yapar...
Artık bitti şükür...ben,eşim ve bebeğim varız yeni dünyamda...uzaktan huzursuzluk verme çabaları sürüyor ama artık ben zavallı bebişimi daha fazla hırpalamayacağım...zaten mahvoldu...Bunu yazarken çok suçluluk duyuorum ama onu bu kötülüklerden koruyamadım intiharı bile düşündüğüm anlar oldu...
ooohhhh valla cinsiyet e kesinleşcek miss :) çok öp yerimize4 saat ne ki sen 1 ay beklemişsin aaa geçer o da geçer az kaldı
bayağı olmuş yaaaa ben 1 ay 7 gün içinde tam 2 kere gittim de dayanamıyorum beklemeye. helal valla kız sana :)hayırr 1 ay değil lütfen, 1 ay 7 gün :1closedeyes:
öperim teyzesiiiii gönderirim öpücüklerinizi :)
Trabzonda çok farklı bir kültür devam edip gidiyor...Gelinler kaynanaların hizmetçisi olacak...Gelinler tek başlarına sokağa çıkamazlar kaynana nezaretinde ancak çıkılabilir...vs.vs.Kaynananın 60 lık arkadaşlarından başka arkadaşın falan olamaz...
Yani ben üniversite mezunu master terk biri olarak...Ankara gibi harika bir şehirden gelip bunlarla karşılaştım oturduğumuz bina kaynanamların kendi binasıydı "merdiven sildim yaaa" Ki ankarada bu işi merdivenden sorumlu kadın yapar...
Artık bitti şükür...ben,eşim ve bebeğim varız yeni dünyamda...uzaktan huzursuzluk verme çabaları sürüyor ama artık ben zavallı bebişimi daha fazla hırpalamayacağım...zaten mahvoldu...Bunu yazarken çok suçluluk duyuorum ama onu bu kötülüklerden koruyamadım intiharı bile düşündüğüm anlar oldu...
bayağı olmuş yaaaa ben 1 ay 7 gün içinde tam 2 kere gittim de dayanamıyorum beklemeye. helal valla kız sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?