2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2.5 yıllık evliyim ilk günden beri böyleler ama ben hamileliğe kadar katlanabildim bu saçmalıklara:)

hahahaha koptum kız ciddi olamazsın :roflol: :roflol:

hllyyz cidden iyi tahammül etmişsin arkadaşım geçmiş olsun.buna benzer olayların çeyreğini yaşasaydım elli kere boşanmıştım ben kesin..yine iyi sabırmıymışsın canım yaaaa.

bafo tşihörtte bayıldım yarın akşam gidip alıcam fiyatıda süppermiş kuzucum yaaaaaaaaaaaaa...teşekkür ederim

Çok bunalım takıldım bugün kusuruma bakmayın arkadaşlar...Konuşmaya ihtiyacım vardı, kimsesiz olmak zor, bir dostla paylaşmak istiyor insan üzüntüsünü de sevincini de...

ılginiz için teşekkür ederim ...KPSS için dershaneye gidiyorum şimdilik...Görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....yerimseniben

2.5 yıllık evliyim ilk günden beri böyleler ama ben hamileliğe kadar katlanabildim bu saçmalıklara:)
sen baştan taviz vermişsin bence 2,5 sene katlandım diyosun. iyi sabretmişsin ben hayatta sabretmezdim annem babam beni el bebek gül bebek büyütsün elin karısı gelsin beni ezsin beni köle yapsın olduuu.aman aman düşman başına.
hahahaha koptum kız ciddi olamazsın :roflol: :roflol:
ay evet kız :) bunu diyince telefonda şoka girdim çocuğunuzu ekmek almaya yollamayın pazarda poşet taşıttırmayın ilerde kolu ağrırı sonra

hahahahahahaha
senin kaynanada tam komediymiş :roflol::roflol:

ay evet kız :) bunu diyince telefonda şoka girdim çocuğunuzu ekmek almaya yollamayın pazarda poşet taşıttırmayın ilerde kolu ağrırı sonra
aa söylediğin iyi oldu bak asla yollamam bakkala ya onun da kolu ağırırsaaa :roflol:

Celisuenis arkadaşım tam 16 haftalık hamileyim...bebiş cinsiyetini göstermediği için bilmiyoruz henüz...
Hayırlısı olur inşallah...Görüşmek üzere hoşçakal

canım benim doktorumda öle dedi doğru sölüosun bence sen başka bir doktora daha görün

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3242

kaydirigubbakcemile3 aman ha sonra kolu ağrır yaşlanınca tövbeler yarabbim ay az kaldı kız doktora ne güzel yaaa bebişini görcennnn

tam 4 saat var daha teyzelerinden selam söylicem. bi de cinsiyeti kesinleşecekkk

canım benim ya bu ne insafsızlık, bu ne kadar insanlık dışı davranışlar..inanamıyorum ya neyseki ucuz kurtarmışsın canım benim aman bundan sonra kendine çok dikkat et ve kendini kimseye ezdirme tatlım. Allah yuvanıza huzur, sağlık ve mutluluk versin inşallah

ooohhhh valla cinsiyet e kesinleşcek miss :) çok öp yerimize 4 saat ne ki sen 1 ay beklemişsin aaa geçer o da geçer az kaldı

hayırr 1 ay değil lütfen, 1 ay 7 gün :1closedeyes:

öperim teyzesiiiii gönderirim öpücüklerinizi :)

canım ya seni en ii ben anlarım sanırım bende şuan o aşamalardayım en ufak terbiyesizliklerini bekliyorum eğer olursa bende bitirmeyi düşünüyorum benimde kayınvalidem karşımda oturuyor 9 aylık evliliğimde balayıda dahil olmak üzere yanlız hiç biryere gitmedik ya kayın validem ya görümcem bir sorun çıkardı neyse ya bunlar beni çok üzüyor sen işi yoluna koymuşsun nasip bende koyabilirim bunun eğitimle alakası yok . sadece karşı taraf gibi saygısız olamamakla ilgili ..... kızı var ve nişanlı benim yanımda kayın validen sana karışamaz diyor sonrada bana dönüp sen sakın üstüne alınma ben karışırım çok sıkarsan kalkar döverim diyor
tabi bunu oğlunun yanında söylemiyor onun yanında çok ii davranıyor ya işte birsürü entrika kadın takmış dövcek beni ama bir bilse ondan sonra olacakları düşünmez bile .zor şeyler bunlar herkese hayırlısı.ama suçun çogu benim kocamda annesini tanımış olması gerekir.beni bunlarla muhatap ettiği için onuda affetmiyorum. doktora başvurusunda bulundum evlenelim artık birlikte yaşayalım benim için buraya gel dedi salak kafam işte geldim gördüm. herşeyi bırakıp sevgi peşinde koşmanın cezasını çekiyorum ama fazla sürmez buda geçer hayat çözümsüz dertler barındırmaz hastalıktan başka.

bayağı olmuş yaaaa ben 1 ay 7 gün içinde tam 2 kere gittim de dayanamıyorum beklemeye. helal valla kız sana :)

3 lü test için bu zamanlarda gitmem lazımdı. bir hafta için git gel yapmayayım bi de aybaşlarında bir ay atlamış oluyoruz o yüzden bu kadar bekledim asocum.

hep bu saatlerde uykum geliyor yaaaaaa. sonra da gece ikide bi uyanıyorum valla şimdi masanın üstünde uyuyakalıcam. bir kere eşimi öyle bulmuştum gece :roflol: oyun oynarken dayanamamış masaya eğilmiş uyuyodu sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…