2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hanımlar benimde satım 29 ocak bende kasım annesi olucam inşallah benide listeye eklermisiniz lütfen...(beklenen doğum tarihi 5 kasım)

bu arada hiç merak etmeyin zaman çinde bulantılar başlıyo, benim 7. haftada başladı keşke başlamasaydı diyorum bazen... sabahları işe gelmek çok zor oluyor... bu arada tabiki herkesi bulantı yaşayacak diye bir kaide de yok unutmayın...

günaydııın,
bafo dün bir dilim için kocamla kavga ettim dedin ya ne dilimiydi merak ettim yaa.
ben de mi sağlık ocağına gitsem ya, madem gebelik takibi yapıyorlar, en azından arada sırada bebeğimin kalp atışını dinlemeye giderim.

slm hanımlar benimde satım 29 ocak bende kasım annesi olucam inşallah benide listeye eklermisiniz lütfen...(beklenen doğum tarihi 5 kasım)

bu arada hiç merak etmeyin zaman çinde bulantılar başlıyo, benim 7. haftada başladı keşke başlamasaydı diyorum bazen... sabahları işe gelmek çok zor oluyor... bu arada tabiki herkesi bulantı yaşayacak diye bir kaide de yok unutmayın...

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan diğer yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler..

ben dün çok zor bir gün geçirdim arkadaşlar kafayı yedim bulantıdan :bbo: iğne olmaya bile gidemedim yaa. arabaya binmekten korktum daha beter oluyorum diye. hapımı içtim kafayı buldum uyudum.. arada kalktım bulantıdan rahatsız oldum.. berbattı yani. bugün de öyle geçicek sanırım artık geçiren şeyler de işe yaramaz oldu off..

Günaydınnnnnlar
benim de sat 30 ocak dr. 19 kasım beklenen doğum tarihin dedi.
bugün 6+5 günlük olduk. ben 3-4 gündür mide bulantısı yaşıyorum sabahları ve akşamlar çok zorluyor beni.... beni de listeye ekler misiniz henüz özel mesaj atamıyorum..
6+1 ken dr.a gittik kesemiz ve kalp atışı göründü ama ben pek anlamadım dr. ben görüyorum dedi Allah yavrularımızın sağlıkla gelmelerini nasip etsin.

arkadaşlar saglık ocağına gitmelisiniz tabi aşılarınız var sonra bebişin aşıları var yani mutlaka oraya kaydolmanız lazım. herkesin bir ebesi oluyor ve sizi hep o takip ediyor.

günaydın kızlarrr. nerden geldiyse aklıma canım çağla istio acaip bilmiyorumkismile

kızlar günaydın dün geceden beri mide bulantısı gece uykumdan uyandım yaaa ama kusmadım direttim valla sabahta kahvaltı hazırlarken öğürtü öğürtü ama mide boş bişey çıkmıyokii belki 10 15 kere öğürdüm ard arda bide öğürürken rahmim kasılıyo korkuyorum artıkk

Sağlık ocağına kaydolma işini bana biri anlatabilir mi? çalışıyorum ben ve ayağımın dibinbde sağlık ocağı var ne yapmam gerekiyor ?

kızlar günaydın dün geceden beri mide bulantısı gece uykumdan uyandım yaaa ama kusmadım direttim valla sabahta kahvaltı hazırlarken öğürtü öğürtü ama mide boş bişey çıkmıyokii belki 10 15 kere öğürdüm ard arda bide öğürürken rahmim kasılıyo korkuyorum artıkk

sorma canım dün berbat durumdaydım eşime bile sinir oldum ohh rahat diye kaydirigubbakcemile3 bazen de parfüm sıkıyo o zaman da dom dom kurşunuyla vurasım geliyo onuuuuuuuu

arkadaşlar saglık ocağına gitmelisiniz tabi aşılarınız var sonra bebişin aşıları var yani mutlaka oraya kaydolmanız lazım. herkesin bir ebesi oluyor ve sizi hep o takip ediyor.

oyy oyy gidelim gitmesine de iş yeri sorun yapıo yaa. sürekli izin alıosun die. özel sektör zor valla -tatlicadiarzu-

Sağlık ocağına kaydolma işini bana biri anlatabilir mi? çalışıyorum ben ve ayağımın dibinbde sağlık ocağı var ne yapmam gerekiyor ?
ben ilaç yazdırmaya gittim dün onlar beni kaydettiler zaten kontrole gittiğiniz hastaneden bağlı olsuğunuz sağlık ocağına isminiz adresiniz ulaşıyomuş siz gitmesenizde onlar kapıya geliyolar eltime gelmişlerdi

bu arada biz kimseye söylemedik hamile olduğumu sempatiksalakcinni
2-3 hafta sonra sürpriz yapmayı düşünüyoruz :) şöyle 9-10 haftalık olduğunda..
Hem de nazar değmesinden korkuyorum. aralık ayında boş gebelik yaşadım herkeze söylemiştim sonra üzülen ben oldum

canım burada bizim aile hekimimiz var bölgelere ayrıldık. orası geçti mi bu sisteme bilmiyorum ama madem sağlık ocagı yakın gidip oraya sorabilirsin.. hamileyim kayıt olmak istiyorum deyince yardımcı olurlar.

sorma canım dün berbat durumdaydım eşime bile sinir oldum ohh rahat diye kaydirigubbakcemile3 bazen de parfüm sıkıyo o zaman da dom dom kurşunuyla vurasım geliyo onuuuuuuuu
kafamçokkarıştıo parfüm kokusu bana varya çok iğrenç geliyoo çamaşır atarken makineye yumuşatıcı ve deterjanı burnumu kapatıp koyuyorumm:umursamaz:

bu arada biz kimseye söylemedik hamile olduğumu sempatiksalakcinni
2-3 hafta sonra sürpriz yapmayı düşünüyoruz :) şöyle 9-10 haftalık olduğunda..
Hem de nazar değmesinden korkuyorum. aralık ayında boş gebelik yaşadım herkeze söylemiştim sonra üzülen ben oldum

ben de gelişmeyen gebelik yaşadığım için bu sefer kalp atışı duyana kadar kimseye söylemedim. ama çok geç kalma söylemek için kırılıyorlar sonra kaydirigubbakcemile3

evet cnmm bana haziranda tetanoz aşısı vurucaklar ücretsiz dün söylediler bebek doğunca tetenazo karşı bağışıklık kazanıyomuşş

teşekkür ederim kızlar, yarın gidip bi öğreneyim...
mide bulantılarıyla nasıl baş ediyorsunuz ya geçen sabah öğüre öğüre mahfoldum :(
iştahım yok ama zorla bişeyler yeme çabası içerisindeyim..ki bebişime faydası olsun.. yediğimin tadını alamıyorum bile..

ben de gelişmeyen gebelik yaşadığım için bu sefer kalp atışı duyana kadar kimseye söylemedim. ama çok geç kalma söylemek için kırılıyorlar sonra kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden
kırılırlarsa yapıştırırız bişey olmaz :)))

teşekkür ederim kızlar, yarın gidip bi öğreneyim...
mide bulantılarıyla nasıl baş ediyorsunuz ya geçen sabah öğüre öğüre mahfoldum :(
iştahım yok ama zorla bişeyler yeme çabası içerisindeyim..ki bebişime faydası olsun.. yediğimin tadını alamıyorum bile..
çaresi yok cnmm valla öğürüp öğürüp duruyorum karnım ağrıdı bu sabah öğürmektenn

Back
X