benimki kanama değildi akıntım açık kahverengi gelmişti korktum doktor normal dedi gayet iyi hatta hareket bile ediyor dedi. annesinin kuzusuuu.
Maşallah canım,gözünaydın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki kanama değildi akıntım açık kahverengi gelmişti korktum doktor normal dedi gayet iyi hatta hareket bile ediyor dedi. annesinin kuzusuuu.
işte gece bi iğne vuruldu canım
bugün herhangi bişey olmadı.umarım tekrarlamaz.evde yatıyorum işte.ama yüreğim ağzımda resmen.
benimde açık pembe renkti.o yüzden telaş yaptım.kahve olsa belki korkmazdım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ıyi akşamlar canım
:1hug:
mrb deseydim yerinde olacaktı heralde iyi akşmalr diye lafa grince çıkıyomruşum gibi hava oldu heralde:)
nasılsın dilemmma cım
ben de pazartesiyi sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum senn gibi:)
dilemma cım dersim vardı bugün pazartesi günlerim dersim yok bnm o yüzden pazartesi gideceğim ama bugün bikaç hastane bana tlf la randevu olamayacağını hastanede sıra almamı sabahtan sölediler şaşırdım
kimi de kurum ne kadar karşıladığını bilemediğini söledi ikin ci kez şaşırdım
Ben de öğretmenim.Bugün gittim randevu ile ama çok yoğundu okula geç kalabilirdim.Pazartesi okula gitmeyeceğim artık..Özel hastane değil mi gideceğin hastane?
dilemma cım özellikle özel hastane istiyordum devlet hastanelerine güvenemiyorum bir iki de olumsuz yorum okudum netten
üç tane özel hasateneyi araştırdım artık pazartesi gidip sabahtan sıra bekleyeceğim artık ne yapayım cnm sıkıldı biraz da
beklemeyi de bekletmeyi de hiç sevmem:umursamaz:
Bazı doktorlar daha çok tercih edildiği için çok hastası oluyor.Dolayısıyla randevular sarkabiliyor.Hele bir de acil bir müdahelesi söz konusuysa bekle Allah bekle..Neyse inşallah pazartesi hayırlı haberlerle dönersin canım
iyi akşamlar kızlar, hala folik asit içiyomusunuz? 7.haftadan sonra bi faydası yokmuş öyle mi??
iyi akşamlar kızlar, hala folik asit içiyomusunuz? 7.haftadan sonra bi faydası yokmuş öyle mi??
canım lçkosit sayısı belirtilmiş olması gerekir.kaç lökosit yazıyo peki sonuçta?
eritrosit demek idrarda kan bulunması anlamına gelir.o genelde taş kum düşürenlerde görülür.
Merhabalar kızlar!!!Aranıza yeni katıldım;bende muhtemelen kasım annesiyim.:))