2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte gece bi iğne vuruldu canım
bugün herhangi bişey olmadı.umarım tekrarlamaz.evde yatıyorum işte.ama yüreğim ağzımda resmen.
benimde açık pembe renkti.o yüzden telaş yaptım.kahve olsa belki korkmazdım

işte gece bi iğne vuruldu canım
bugün herhangi bişey olmadı.umarım tekrarlamaz.evde yatıyorum işte.ama yüreğim ağzımda resmen.
benimde açık pembe renkti.o yüzden telaş yaptım.kahve olsa belki korkmazdım

Bana doktorum iğne falan yapmadı yaa..Gerek görmedi im acaba?Anlamadım.Aslında tüp bebek doktoru kendisi.Bu araada ben hastanenin tüp bebek bölümünde yumurta takibiyle hamile kalmıştım

:1hug:
mrb deseydim yerinde olacaktı heralde iyi akşmalr diye lafa grince çıkıyomruşum gibi hava oldu heralde:)
nasılsın dilemmma cım

İyiyim canım ama merakla ve sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum,doktora gitmek için.Sen nasılsın?Gittin mi doktora

ben de pazartesiyi sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum senn gibi:)
dilemma cım dersim vardı bugün pazartesi günlerim dersim yok bnm o yüzden pazartesi gideceğim ama bugün bikaç hastane bana tlf la randevu olamayacağını hastanede sıra almamı sabahtan sölediler şaşırdım
kimi de kurum ne kadar karşıladığını bilemediğini söledi ikin ci kez şaşırdım

ben de pazartesiyi sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum senn gibi:)
dilemma cım dersim vardı bugün pazartesi günlerim dersim yok bnm o yüzden pazartesi gideceğim ama bugün bikaç hastane bana tlf la randevu olamayacağını hastanede sıra almamı sabahtan sölediler şaşırdım
kimi de kurum ne kadar karşıladığını bilemediğini söledi ikin ci kez şaşırdım

Ben de öğretmenim.Bugün gittim randevu ile ama çok yoğundu okula geç kalabilirdim.Pazartesi okula gitmeyeceğim artık..Özel hastane değil mi gideceğin hastane?

Ben de öğretmenim.Bugün gittim randevu ile ama çok yoğundu okula geç kalabilirdim.Pazartesi okula gitmeyeceğim artık..Özel hastane değil mi gideceğin hastane?

dilemma cım özellikle özel hastane istiyordum devlet hastanelerine güvenemiyorum bir iki de olumsuz yorum okudum netten
üç tane özel hasateneyi araştırdım dedim ya ondan özellikle şaşırdım artık pazartesi gidip sabahtan sıra bekleyeceğim artık ne yapayım cnm sıkıldı biraz da
beklemeyi de bekletmeyi de hiç sevmem:umursamaz:

dilemma cım özellikle özel hastane istiyordum devlet hastanelerine güvenemiyorum bir iki de olumsuz yorum okudum netten
üç tane özel hasateneyi araştırdım artık pazartesi gidip sabahtan sıra bekleyeceğim artık ne yapayım cnm sıkıldı biraz da
beklemeyi de bekletmeyi de hiç sevmem:umursamaz:

Bazı doktorlar daha çok tercih edildiği için çok hastası oluyor.Dolayısıyla randevular sarkabiliyor.Hele bir de acil bir müdahelesi söz konusuysa bekle Allah bekle..Neyse inşallah pazartesi hayırlı haberlerle dönersin canım

Bazı doktorlar daha çok tercih edildiği için çok hastası oluyor.Dolayısıyla randevular sarkabiliyor.Hele bir de acil bir müdahelesi söz konusuysa bekle Allah bekle..Neyse inşallah pazartesi hayırlı haberlerle dönersin canım

dilemmacım halsını bu konuda pazartesi gideceğim dr afyonda enbeğenilen dr lardan biri arkadaş saat bir de gitmiş saat 6 da ancak muayeneye girmiş sanırım o yüzden tlf la randevu almıyorlar
inş. cnm hayrılı haberle dönerim:):emir_bebek::emir_bebek:

iyi akşamlar kızlar, hala folik asit içiyomusunuz? 7.haftadan sonra bi faydası yokmuş öyle mi??

canım lçkosit sayısı belirtilmiş olması gerekir.kaç lökosit yazıyo peki sonuçta?
eritrosit demek idrarda kan bulunması anlamına gelir.o genelde taş kum düşürenlerde görülür.

sevgili Rady, sadece akşamları girebiliyorum, bugün de çok yoğundum yazamadım. lökosit 1/HPF, eritrosit 2/HPF şeklinde yazıyor.

son durum 6+2 :) bulantım hala yok kızlar, ama birkaç gündür çok sık ve şiddetli acıkıyorum, ama eskisinin yarısı kadar zor yiyebiliyorum. randevuma 5 gün var, haftaya çarşamba inşallah. bir de uykularım çok bozuldu, birkaç gündür sürekli sıkıntılı rüyalar görüyorum ve sanki bütün gece ağlıyorum. çok bozuldu ruh halim. geçecek diye bekliyip çok takmamaya çalışıyorum. uykusu bozuk arkadaşlar okudum benden başka, umarım hepimizinki en kısa zamanda düzelir. yoksa hem uykusuzluk hem çalışma perişan ediyor. hepinize sevgiler...

Back
X