Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilayelif profestan ve iatirahat 2 haftadır yaşıyorum pembeden koyu kahveye her tonda gördüm maalesef:bbo:
canim bendende geldi 6 haftalikken iki kere ama gecti cok sükür bol su ic ve dinlen birsey olmaz allahin izniyleopuyorumnanaktanArkadaşlar bende yeni katıldı aranıza bi sorum olacak 6+2 haftalık hamileyin sabah pembemsi akıntım geldi.ilk defa oluyor çok korktum moralım çok bozuk...dr. da ulaşamadım sizde böyle olan varmı???
sağolun kızlar benim lekelenmelerim oluyor çok tedirginimm Rabbim kucağımızı boş bırakmasın..:1no2:
amin canım ilk bebeğim senin??
asenam merhaba cnmm bende pazartesi olan gittiğim randevuma cumartesi gittim ve kesemi gördüm Allaha şükürler olsun..5+4 üm seninki kaç haftalık canım
midem cok kotu yaaaaa
ben gittiğim gün yani dün 5+4 tüm canım..ve gittiğim ana kadar hiçbir belirtim yoktu ama bugün sabah uyandığımda kendimi lavaboya zor attım sabah ezanı okunuyordu..ve bugün tiksinmekten öldüm .. merak etme herkeste bulantı olacak diye bişey yok ama genelde 6.haftada başladığını duydum.ama hiç bulantında olmayabilir.yengem hiç kusmamış mesela.bende senin gibi korkudan öldüm dr a giderken hatta gözlerim doldu ya göremezsem diye ama gördük Allahım esirgesin..sadece kese göründü.karından görüldü..2 hafta sonra pıtpıtlar inşallah...canım sakın stres yapma benim dr a gidene kadar sadece belim acıyodu bazende karnıma iğne batar gibi oluryordu o da çok nadir...sende neler var
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de geçen yıl bu zamanlar aynı senin gibi anestezisiz kürtaj oldum.. bir daha asla Allahım o şeyleri yaşatmasın bana ama anestezi almadığıma çok pişman olmuştum. bir yıl sonra tekrar geldi bebişim sen de biraz dinleneceksin ve gelecek bebişin üzülme Allah böyle istedi de, ben öyle demiştim ve hayatıma geri dönmüştüm..Canım ben anestezi istemedim uyuşturdu ama herşeyi hissettim çok acı çektim vakumla çekiyo 5 dakka ancak sürüyo beni apar topar aldılar kürtaja eve gidemedim hazırlıksızdım canım bence anestezi al ben çok pişman oldum istemediğime benim bebeğim 8 haftalıkti her bi parçasını gördüm aklımdan çıkmıyo o yüzden çok pişman oldum bayılmadığıma.
ben 5+3 de alttan kalp atışı duydum..merhaba canım... benım bugun 5+3.. ama kesemi görmek istıyorum... yarın gitmek istiyorum.. inşallah görürüm...
sana usten mı alttan mı baktılar ...