kalp atışını duymasan bile keseyi görürsün canım erken değil canı ben 5.haftamda gitmiştim
bıraz ıcım rahatladı valla ben bıraz acele edıyorum heralde ıkısınıde aynı andan gormek ıcınnn
Hakkımızda hayırlısı ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalp atışını duymasan bile keseyi görürsün canım erken değil canı ben 5.haftamda gitmiştim
slm canım.. inşallah görürüsun bugun... bende bugun gitmek istıyorum bir gun erken ama eşim hayır dıyor.. bekle yarını.... adamda ne sabır var ya....
ücret vermedin dmi cnm
herkese günaydın! dün akşam hiç uyuyamadım. Bir sağ, bir sol sabahı ettim. Aslında bir rahatsızlığım da yoktu ama niye böyle oldu anlamayamadım. Bir de gaz ve şişkinlik çok rahatsızlık veriyor. İştahım tamamen kapandı. Zorla birşeyler atıştırıyorum. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Acaba benim durumum da olan var mı?
hayır canım vermedim özelde sordum 260 tl sgklılara doktorum devlet hastanesindede çalışıyor ona gittim ssk da ypatırdım ücret ödemedim![]()
bende öle yapcam bugün gidicem bende.nezman alıcaksın sonuçları
bende öle yapcam bugün gidicem bende.nezman alıcaksın sonuçları
canım geç döllenmeyse daha kalp atışı olmaması doğal çarşambaya duyarsınız inş..Güjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum
Güjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum
Güjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum
yanlız aç karnına gitmen gerekmiyormu tahliller için sen bu saate kadar bişey yemedinmi ?
herkese günaydınn uzun süredir giripte yazamadım buraya fırsat bulmuşken yazıyım dedim biz bugün 8 haftalık olduk..
ben çok ii deildim acayip derece çok sancılarım oldu sancı sonrasında da kanamam oldu ilk defa oğlumda hiç olmamıştı geçen cumartesi hemen dr ye gittim ve dr daha ağrıların olacak dedi ameliyat yerin iileşmediği için bunlar olacak dedi parolla geçirecekmişim öle bu arada hala iştahım açılmadı saat 3 kadar bekliorum öle kahvaltı yapıorum..
canım inşallah çarşamba duyarsınız bilmiyorumkismileGüjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum
canım bende çok sık uyanıyorum... hele 6 dan sonra zzorlaya zorlaya uyuyorum.. ama gıne uykusuz kaliyorum.. 10 dan sonra bana uyku bastıyor...
gaz ise çook... abdest tutamıyorum...istahım az var.. ne yıyecegıme karar veremıyorum.. yaptıgım yıyecekler kokuyor bana...
hadi gözün aydın canım.darısı tüm bekleyenlerin başınagünaydınnnn
cumartesi doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda bebişimin kalbi pıt pıt atıyordu gördümmmmm... 1 şişe serum yedim 2 gündür sürekli çıkarıyordum ve ishal olmuştum..
o biraz iyi geldi...
güzel haberlerini bekliyoruz.karından duymayabilirsin.bende 6+1 de vajinal duyulduGünaydınnn Güzel kasım anneleri
ben bugun dr gıdıcem saat 2 de çok heycanlıyım acaba karından ultrasonla kalp atısını duyabılırmıym sızce yada cokmu erkennn aranızda duyanlar varmı bu arada bugun 6+0 ım...