2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım.. inşallah görürüsun bugun... bende bugun gitmek istıyorum bir gun erken ama eşim hayır dıyor.. bekle yarını.... adamda ne sabır var ya....

Erkeklerın hepsı ole canımmm

bız baynlar bıraz sabırsızız galiba yarın guzel haberlerını beklıyoruz senınde

herkese günaydın! dün akşam hiç uyuyamadım. Bir sağ, bir sol sabahı ettim. Aslında bir rahatsızlığım da yoktu ama niye böyle oldu anlamayamadım. Bir de gaz ve şişkinlik çok rahatsızlık veriyor. İştahım tamamen kapandı. Zorla birşeyler atıştırıyorum. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Acaba benim durumum da olan var mı?

canım bende çok sık uyanıyorum... hele 6 dan sonra zzorlaya zorlaya uyuyorum.. ama gıne uykusuz kaliyorum.. 10 dan sonra bana uyku bastıyor...

gaz ise çook... abdest tutamıyorum...istahım az var.. ne yıyecegıme karar veremıyorum.. yaptıgım yıyecekler kokuyor bana...

benim tahlillerimi özeldeki doktorum istedi.sağlık ocağına gittim.dışardan yyapılan istekleri kabul edemiyoruz dediler.devlet hastaneleride yazmaz sanırım başka doktorun isteğini.
devlette yaptıran arkadaşlar nasıl yaptırdınız siz.devletteki doktor kendinin gerekli gördüklerini mi istedi.

Güjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum

Güjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum
canım geç döllenmeyse daha kalp atışı olmaması doğal çarşambaya duyarsınız inş..

canım inşallha duyarsın.. allah korusun bebegini..

hemen ümidini kesme canım
inşallah hakında en hayırlısı neyse o olur.
inşallah duyarsınız çarşamba günü.

herkese günaydınn uzun süredir giripte yazamadım buraya fırsat bulmuşken yazıyım dedim biz bugün 8 haftalık olduk..
ben çok ii deildim acayip derece çok sancılarım oldu sancı sonrasında da kanamam oldu ilk defa oğlumda hiç olmamıştı geçen cumartesi hemen dr ye gittim ve dr daha ağrıların olacak dedi ameliyat yerin iileşmediği için bunlar olacak dedi parolla geçirecekmişim öle bu arada hala iştahım açılmadı saat 3 kadar bekliorum öle kahvaltı yapıorum..

Burada da kalbımız senınle guzel anne, guzel ınsan.. Rabbım evladını sana bagıslasın, Gokhan ın gelene kadar sana yoldas olsun annesı varlıgıyla. Bız Agustos annelerı olarak o gelene kadar da senı asla yalnız bırakmayacagız tabı kı de.. daha guzel gunler senı beklıyor. Senı cok sevıyoruzz annemız.

canım inşallah çarşamba duyarsınız bilmiyorumkismile

ayyy canım yaa umarım iyi haberler alırsın. Metanetli ol eminim ki ufaklık sana naz yapmıştır. Üzülme ki bebişin de bundan etkilenmesin. İnşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın canım...

canım bende çok sık uyanıyorum... hele 6 dan sonra zzorlaya zorlaya uyuyorum.. ama gıne uykusuz kaliyorum.. 10 dan sonra bana uyku bastıyor...

gaz ise çook... abdest tutamıyorum...istahım az var.. ne yıyecegıme karar veremıyorum.. yaptıgım yıyecekler kokuyor bana...

kader arkadaşım benimkaydirigubbakcemile5

günaydınnnn
cumartesi doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda bebişimin kalbi pıt pıt atıyordu gördümmmmm... 1 şişe serum yedim 2 gündür sürekli çıkarıyordum ve ishal olmuştum..
o biraz iyi geldi...
hadi gözün aydın canım.darısı tüm bekleyenlerin başına

Günaydınnn Güzel kasım anneleri

ben bugun dr gıdıcem saat 2 de çok heycanlıyım acaba karından ultrasonla kalp atısını duyabılırmıym sızce yada cokmu erkennn aranızda duyanlar varmı bu arada bugun 6+0 ım...
güzel haberlerini bekliyoruz.karından duymayabilirsin.bende 6+1 de vajinal duyuldu

Herkese merhaba. Ben hala kalp atışını duymak çin doktora gitmedim. Siz hepiniz besinci altıncı haftalarda gıtmıssınız, benım 8 bitti hala gitmedim, aranızda en meraksız ben miyim :S Ama kötü şeyleri okuyunca burda moralim bozuluo benim de bi aksilik fln cıkıcak diye. O kötü şeyleri yazanlara gecmıs olsun dıyorum cok, hayırlısı olsun :(

Back
X