2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba. Ben hala kalp atışını duymak çin doktora gitmedim. Siz hepiniz besinci altıncı haftalarda gıtmıssınız, benım 8 bitti hala gitmedim, aranızda en meraksız ben miyim :S Ama kötü şeyleri okuyunca burda moralim bozuluo benim de bi aksilik fln cıkıcak diye. O kötü şeyleri yazanlara gecmıs olsun dıyorum cok, hayırlısı olsun :(

bir an önce gitmeni öneriyorum hayatım. kötü bişey olsa da bundan kaçamicaksın ki. en azından için rahatlar.. baya geç kalmışsın bence.

bir an önce gitmeni öneriyorum hayatım. kötü bişey olsa da bundan kaçamicaksın ki. en azından için rahatlar.. baya geç kalmışsın bence.

Ya kesınlıkle haklısın, sağ mı salim mi onu bile bilmiyorum yani, bi problem varsa kendime de zarar veriorumdur dimi :(

Herkese merhaba. Ben hala kalp atışını duymak çin doktora gitmedim. Siz hepiniz besinci altıncı haftalarda gıtmıssınız, benım 8 bitti hala gitmedim, aranızda en meraksız ben miyim :S Ama kötü şeyleri okuyunca burda moralim bozuluo benim de bi aksilik fln cıkıcak diye. O kötü şeyleri yazanlara gecmıs olsun dıyorum cok, hayırlısı olsun :(

evet canım ben 8 haftalık oldum 3 kere gittim dr.a bebişim iiymiş bende cok korkuyorum ama takdir Allah tan

Ya kesınlıkle haklısın, sağ mı salim mi onu bile bilmiyorum yani, bi problem varsa kendime de zarar veriorumdur dimi :(

yok kendine zarar vermiyosundur daha sanmıyorum. mesela ben kalp atışı duyamamıştım geçen hamileliğimde. 15 gün sonra tekrar cağırmıştı yine duyulmamıştı. meger hiç oluşmamış kalp atışı ama bana da bişey yapmamıştı yani. yani sanırım 15-20 gün sonra tehlikeli oluyor o durum.

git dr una, ol muayeneni, duy kalp atışlarını, rahatla. oh be diceksin bak eminim opuyorumnanaktan

kızlar ekim anneleri topicine baktım şimdi cinsiyetleri belli olmaya başlamış 10 kişiden 8 i erkek bu sene erkek senesimi acepp

kızlar ekim anneleri topicine baktım şimdi cinsiyetleri belli olmaya başlamış 10 kişiden 8 i erkek bu sene erkek senesimi acepp

oo süper ya. kimi duysam erkek bu sene. hakatten erkek senesi galiba. sağlıklı gelsin de hiç farketmez valla delikafaduldendelikafadulden

yok kendine zarar vermiyosundur daha sanmıyorum. mesela ben kalp atışı duyamamıştım geçen hamileliğimde. 15 gün sonra tekrar cağırmıştı yine duyulmamıştı. meger hiç oluşmamış kalp atışı ama bana da bişey yapmamıştı yani. yani sanırım 15-20 gün sonra tehlikeli oluyor o durum.

git dr una, ol muayeneni, duy kalp atışlarını, rahatla. oh be diceksin bak eminim opuyorumnanaktan

Randevum cumartesiydi, çarşambaya alıyorum şimdi arayıp.

oo süper ya. kimi duysam erkek bu sene. hakatten erkek senesi galiba. sağlıklı gelsin de hiç farketmez valla delikafaduldendelikafadulden
bizim pipililer yolda galibaaa:roflol:ay bende var bi pipili bide kociş buda erkekse 3 pipili olcak yandım benn:smiley-cool:

kızlar bi şeyi sizinle paylaşmak istiyorum
daha önce başka bi topikte yazışıyordum oğluma hamileyken başladım doğumdan sonra 4-5 ay kadar yani bi yıldan daha uzun bi zaman.ama topikten ayrılmayı kendim için daha uygun buldum.çünkü topikte insanların yazdıklarıyla dalga geçilmeye alay konusu yapılmaya başladı.üç beş kişi bunu yapar hale geldi.yazılanlara müdahale edilmeye başlanıldı.oğlum diş çıkarıyor dedim diye bunu kendine takıntı yapanlar böyle şeyler yazılmasın diye bana saydılarda saydılar.bi de öyle insanlar vardıki asla hiç bi şey anlamıyorlar.mesela bi arkadaşım kızını nasıl uyuttuğunu anlattı diye ertesi gün onu dillerine dolyıp dalga geçtiler alat ettiler.hani siz koçiş yazıyorsunuz ya bu kelime için yazanlarla çok alay edilmiş.tabii bazı arkadaşlarımız ayrıldılar.bunlardan biride ben oldum.inşalalh bu topikte bunlarla karşılaşmayız.kendini bilen bi insan bi yıldır yazıştığı arkadaşının yazdıklarıyla dalga geçmez

herkese günaydın! dün akşam hiç uyuyamadım. Bir sağ, bir sol sabahı ettim. Aslında bir rahatsızlığım da yoktu ama niye böyle oldu anlamayamadım. Bir de gaz ve şişkinlik çok rahatsızlık veriyor. İştahım tamamen kapandı. Zorla birşeyler atıştırıyorum. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Acaba benim durumum da olan var mı?
olmazmı güzelim ahhh ahhh

kıslarr iyi haftalarrr yaa başa çıkamıyorum bulantılarımla 10 gun oldu ama bende mahvoldum yaaa 4 kilo vermişim ne olucak benim bu halimmm
canım az kaldı almaya başlayacaksın insallah az kaldı

ya bende artık bu domates salatalıklarda hormon azdır diye düşündüm.
ama başka bişey görmek bile istemiyorum .başta çubuk kraker kesiyodu.şimdi o da banamısın demiyor.
o kadar susuyorum ki ama içer içmez bulantı başlıyor diye su bile içemez oldum.
benim kurtarıcım domates ekmek

Güjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum
tatlım kötüyü düşünme... doktorlarda ne fena hemen kötüyü ne cabuk dıyorlar. belki geç döllenmiştir. inş. duyacaksın tatlım

kızlar ceviz yememiz gerekiyor ya aç karnınamı yersek daha faydalı yoksa kahvaltıdan sonramı
ben yiyemiyorum yaa. acaba suya mı koysam

bizim pipililer yolda galibaaa:roflol:ay bende var bi pipili bide kociş buda erkekse 3 pipili olcak yandım benn:smiley-cool:

:roflol:

daha önce başka bi topikte yazışıyordum oğluma hamileyken başladım doğumdan sonra 4-5 ay kadar yani bi yıldan daha uzun bi zaman.ama topikten ayrılmayı kendim için daha uygun buldum.çünkü topikte insanların yazdıklarıyla dalga geçilmeye alay konusu yapılmaya başladı.üç beş kişi bunu yapar hale geldi.yazılanlara müdahale edilmeye başlanıldı.oğlum diş çıkarıyor dedim diye bunu kendine takıntı yapanlar böyle şeyler yazılmasın diye bana saydılarda saydılar.bi de öyle insanlar vardıki asla hiç bi şey anlamıyorlar.mesela bi arkadaşım kızını nasıl uyuttuğunu anlattı diye ertesi gün onu dillerine dolyıp dalga geçtiler alat ettiler.hani siz koçiş yazıyorsunuz ya bu kelime için yazanlarla çok alay edilmiş.tabii bazı arkadaşlarımız ayrıldılar.bunlardan biride ben oldum.inşalalh bu topikte bunlarla karşılaşmayız.kendini bilen bi insan bi yıldır yazıştığı arkadaşının yazdıklarıyla dalga geçmez
ay ne saçmalık ben diğer yazıştığım topiclerde hep kociş yazısıyla karşılaşıyorumm ama hiç sorun yaşamadımm boşver burda öyle bişey oucağını sanmıyorumm olursa bende girmem zaten şaka yapıp eğlenmek ayrıdır dalga geçmek çok başka kimsenin haddine değill

Son düzenleme:
yeni anne adayları merhaba.. ..

İşte listemiz....

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |????? |?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
3|barays |30|29 ocak | 17 Kasım|59|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
4|yasemines26 |26|29 ocak| 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
7|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
11|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
12|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
13|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri :nazar: :nazar:
14|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
15|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
16|duygussduyguss|26|6 şubat |13 Kasım|43|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
17|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
18|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor 3 kalpcik :nazar:
19|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
20|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
21|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
22|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
23|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
24|bijoux|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
25|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar: :nazar:
26|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
27|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|58|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
28|hayal1403|22|5 şubat|12 Kasım|67|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
29|FınFık|26|9 şubat|16 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
30|yufusum|25|7 şubat|14 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
31|brokoli|22|8 şubat|15 kasım|56|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
32|bitan|26|23 ocak|30 ekim|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
33|_bitane_|??|4 şubat|??????????|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
34|ilke_|27|2 şubat|9 kasım|51|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
35|chileck45|33|12 şubat|19 kasım|75|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
36|meleqq_|??|4 şubat|12 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
37|nalan_nalan|35|31 ocak|7 kasım|78|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
38|hkarsli|31|9 Şubat|16 Kasım|49|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
39|bushra25|20|12 şubat|19 kasım|57|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
40|YARENn|??|???|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
41|zehsel|24|27 Ocak|3 kasım|51,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
42|basak58|??|10 şubat|17 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
43|selected_79|??|?? şubat|11 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
44|ozlem82do|28|15 şubat|22 kasım|76|????????????? | ?????????????|3 pıtırcık göründü
45|canan26|28|8 şubat|15 kasım|70|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
46|alacan|30|29 ocak|05 kasım|64|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
47|semran|??|??|08 kasım|67|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
48|sayha|26|12 Şubat|19 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
49|ecrin00|24|2 Şubat|9 kasım|58|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
50|asivemavi|??|?? Şubat|21 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
51|ebraar|24|7 Şubat|14 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
52|vedbed|22|11 Şubat|18 kasım|60|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
53|tosti|23|12 Şubat|19 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
54|elfika79|30|8 Şubat|15 kasım|57|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
55|benmasal|29|23 Şubat|30 kasım|70|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
56|asi83|26|16 Şubat|23 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
57|cicek8182|27|21 Şubat|28 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
58|kuzi|32|10 Şubat|?? kasım|61|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
59|_sena_|26|2 Şubat|?? kasım|59|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
60|aaisee|26|17 Şubat|24 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
61|lionliontr|34|17 Şubat|24 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
62|sunita|31|9 Şubat|14 kasım|70|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
63|bluemoon|25|14 Şubat|22 kasım|52|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
64|moongoddess|??|?? ocak|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
65|E_D_I_S_H|??|02 şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
66|özüm|31|17 şubat|24 kasım|48|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
67|prophetic|23|8 şubat|15 kasım|64|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
68|cıncık|24|13 şubat|19 kasım|49|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
69|mekselina217|??|?? şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
70|melcan81|??|04 şubat|11 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
71|teolog|25|?? şubat|28 kasım|49|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
72|rufeyde serra|24|20 şubat|26 kasım|52|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
73|duru.naz|23|23 şubat|30 kasım|59|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
74|esraa_|22|29 Ocak|19 kasım|70,8|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
75|gayegaye|29|05 şubat|12 kasım|49|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
76|pelinchelik|??|29 ocak|5 kasım|54|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
77|derya7|30|8 şubat|15 kasım|53|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
78|asenamm|25|25 şubat|?? kasım|53|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
79|orays|27|25 şubat|?? kasım|60|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
80|brc80|30|07 şubat|22 kasım|54|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
81|margeSimpson|??|?? şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
82|nerminden|??|?? şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
[/table]

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

mutlaka eksikler vardır kızlar.. mesaj atarsanız sevinirm. işten pek giremiyorumbilmiyorumkismile

aa hiç rastlamadım öyle bir şeye... çok üzücü ama bu durum. inş.bize öyle bir durum olmazyerimseniben

Back
X