Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mutlaka korktun biliyorum ama bende de olmuştu geçen hafta. 1 hafta içinde 3 kere falan. İçinin rahat etmesi için acile git bence.Bakarlar ultrasonda rahatlarsın.Ben öyle yapmıştım
aminnnn canım aminn tek dileğim sağlıkları zaten.
inşallah seninkilerde zamanında sağlıkla dogarlar canım
tüm arkadaslarımızında öle
sana igne veya ilaç verdiler mı
aminnnnnnnnhepimiz inşallh kavuşurz bebişlerimize canım
gunaydin anneler ve bebisleri opuyorumnanaktan
benim gibi surekli bulantisi olan varmi artik mutfaga giremiyorum herseyden migdem bulaniyor
Hayır vermediler.Çünkü .çeride kanama yok,tehliken tyok dediler.Bu olaydan sonra 3 kere gittim doktora o hafta yani geçen hafta.Üçünde de çok şükür kalpleri atıyordu.Gelişimleri de normal.Hatta bir kaç gün öndeler
En son 1 hafta önce oldu azıcık.O gün de kendi doktoruma gitmiştim.Sorun yok.Rahim ağzı kapalı dedi.Sonrasında kanamam olmadı çok şükür
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız?
bende endişeliyim
bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan lekesi vardı
ilk defa olduğu için çok korktum
dr da yokmuş nasıl yapsam bilemiyorum?
gunaydin anneler ve bebisleri opuyorumnanaktan
benim gibi surekli bulantisi olan varmi artik mutfaga giremiyorum herseyden migdem bulaniyor
yavaş yavaş bak cnmm acelesi yok perdenin yorma kendini evet gel artık ya geçen kanamam var deyince ilk aklıma gelen o halde doktora nasıl geldi oldu valla uzaksın istanbulda yollar işkence neyse az kaldı hadi iyi alışverişler tatlımeren geliyom komşu sana...
aminnnnnnnn
canım bu hafta 3. haftam ve ben halem her gun her dakika çok kötüyüm su bile içemiyorumm maalesef ama gecicek inanıyorum az kaldı
ben şu anda hap kullanıyorum... ve haftada bır igne olacagım... ilaçta çok uyku yapıyor..
Ya en buyuk korkum dev anası gıbı gorunmek uzun boyda kılo ınanılmaz kotu oluo, oyle uzun boylu zayıf hamıleler olur ya gobeklerı top gıbı mankenler fln, hep oyle olucam dıye hayal etmıstım ama pek mumkun dııl galıba :))))
yavaş yavaş bak cnmm acelesi yok perdenin yorma kendini evet gel artık ya geçen kanamam var deyince ilk aklıma gelen o halde doktora nasıl geldi oldu valla uzaksın istanbulda yollar işkence neyse az kaldı hadi iyi alışverişler tatlım
ben de bekleme derim barayscım.git beişine bi baktır.hem için rahat etsi.hem de bi iğne var.kanama başladığında hemen onu yapıyorlar purlaton depot diiye.geçen haftalarda benimde olmuştu öyle.15-20 dakkasürdü.iğneden sona hemen geçti.ihmal etme bence hemen gitGÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız?
bende endişeliyim
bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan lekesi vardı
ilk defa olduğu için çok korktum
dr da yokmuş nasıl yapsam bilemiyorum?
gece başka doktoramı gözüktün cnmm mehtap hn 5.30 kadar ordaeşim arabayla getirdi.. gece olmuştu zaten.. sabah onla çıktık.. evet trafık ayrı sorundu..
şu an iyiyim.. tek yere bakacagım zaten.. önce guneşlik perdeyı daha rahat zamnda bakarım.. eve bugun temizlikçı gelecek orayı temizlemeye.. kendmimi yormadan yapacagım artık...