• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sanki göbek deliğimin 4 parmak altında bişey varmış gibi hissettim rahim genişlediği için olabilir mi?

kızlar sanki göbek deliğimin 4 parmak altında bişey varmış gibi hissettim rahim genişlediği için mi yoksa bebişi hissetmiş olabilir miyim pek ayırt edemedim :S
bendede var külot çizgisinin az üstünde sertlik var bende geçen hafta farettim biraz bastırdım canım acaba banamı öyle geliyo diye taş gibi sert ve acıyo bastırınca

asenamm;
regl başlangıcı gibiydi kanamanın rengi çok azdı şimdi yok
dr u cepten de aradım tlf nu kapalıydı
yarın sabah sağlık ocağına gidecektim
yarın sabahı bekleyeyim diye düşündüm
eğre tekrar başlarsa hemen giderim

bendede var külot çizgisinin az üstünde sertlik var bende geçen hafta farettim biraz bastırdım canım acaba banamı öyle geliyo diye taş gibi sert ve acıyo bastırınca

bende de sertlik var ama bastırmadım hiç.. elim sürekli orada seviyorum kuzumu :)

asenamm;
regl başlangıcı gibiydi kanamanın rengi çok azdı şimdi yok
dr u cepten de aradım tlf nu kapalıydı
yarın sabah sağlık ocağına gidecektim
yarın sabahı bekleyeyim diye düşündüm
eğre tekrar başlarsa hemen giderim
karar senin barayscımm dinlen yorma kendini yarına kadar

bende de sertlik var ama bastırmadım hiç.. elim sürekli orada seviyorum kuzumu :)
bende meraktan acaba ne diye az bişey bastırdım acıdı ama rahim büyüyo bence rahimdir o bebek daha rahimin içinde zaten ultrasondada doktorlar bakarken ordan bakıyolar dimi

barays canım bol bol dinlen, ablamın hamileliğinde de olmuştu o 6-7 ay yattı malesef düşük tehlikesi de vardı ama dinlenince geçiyor.. yarın da bi görün olmazsa.. için rahat etsin canım.

sağolun kızlar
ama ben çalışıyorum dinlenmem ancak az iş yapmamla olur sanırım inş. birşey olmaz

bende meraktan acaba ne diye az bişey bastırdım acıdı ama rahim büyüyo bence rahimdir o bebek daha rahimin içinde zaten ultrasondada doktorlar bakarken ordan bakıyolar dimi

bence de, sonuçta 2-4 cm olan bebek rahimin içinde ki boşluğu doldurmuyor bile.. rahim de greyfurt büyüklüğünde olduğuna göre kesin rahimdir o sertlik..

olsun canım masanın altında uzatabiliyorsan ayatklarını uzat..
ben bazen çöp tenekesinin üzerine uzatıyorum.. genelde yalnız oluyorum ofiste.. iyi geliyor o zaman.. sen içini ferah tut canım güzel düşünelim ki herşey güzel olsunopuyorumnanaktan

Ay ne çatlaksınız siz ya, oranızı buranızı yoklayıp durmayın aaaaaaa bırakın ya.. :)))
kızz 4 hafta oldu bebişi görmeyeli napıyım bende elle yokluyorumm neyse yarın hasret bitiyoo 2 gecedir doktorla ilgili kabuslar görüyorum zaten sıyırıcam bu gidişle yarın olsada gitsem rahatlasam

Günaydınn kızlar naslsınızzzz?????

ben daha kalp atışlarını duymaya haftaya bugun gideceğim bı duysamm hayırlısıylaaa sızlerle sohbete katılacagım of offffffffffffff ne zormus beeeee çok korkuyorum 7 sene sonra mucızeme kavusacağım ıcın içimde bı korku varrr

acaba dıyorum haftaya kadar beklemesem eşimede solemesem başka bı dr gıtsemmı belkıde duyarım kalp atıslarını

Kızlar sız alttanmı usttenmı duydunuz ve kaçıncı hafta duydunuz benım dr um ustten bakıyor hepp

Günaydınn kızlar naslsınızzzz?????

ben daha kalp atışlarını duymaya haftaya bugun gideceğim bı duysamm hayırlısıylaaa sızlerle sohbete katılacagım of offffffffffffff ne zormus beeeee çok korkuyorum 7 sene sonra mucızeme kavusacağım ıcın içimde bı korku varrr

acaba dıyorum haftaya kadar beklemesem eşimede solemesem başka bı dr gıtsemmı belkıde duyarım kalp atıslarını

Kızlar sız alttanmı usttenmı duydunuz ve kaçıncı hafta duydunuz benım dr um ustten bakıyor hepp

Ben daha gecen hafta duydum 8. haftada yani :)
Daha erken duyulabılırdı de ben garantı olsun dedım :))

Back
X