Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle cnmKızlar size iyi sohbetler.Ben okula gideyimkaydirigubbakcemile2
bendede var külot çizgisinin az üstünde sertlik var bende geçen hafta farettim biraz bastırdım canım acaba banamı öyle geliyo diye taş gibi sert ve acıyo bastırıncakızlar sanki göbek deliğimin 4 parmak altında bişey varmış gibi hissettim rahim genişlediği için mi yoksa bebişi hissetmiş olabilir miyim pek ayırt edemedim :S
bendede var külot çizgisinin az üstünde sertlik var bende geçen hafta farettim biraz bastırdım canım acaba banamı öyle geliyo diye taş gibi sert ve acıyo bastırınca
karar senin barayscımm dinlen yorma kendini yarına kadarasenamm;
regl başlangıcı gibiydi kanamanın rengi çok azdı şimdi yok
dr u cepten de aradım tlf nu kapalıydı
yarın sabah sağlık ocağına gidecektim
yarın sabahı bekleyeyim diye düşündüm
eğre tekrar başlarsa hemen giderim
bende meraktan acaba ne diye az bişey bastırdım acıdı ama rahim büyüyo bence rahimdir o bebek daha rahimin içinde zaten ultrasondada doktorlar bakarken ordan bakıyolar dimibende de sertlik var ama bastırmadım hiç.. elim sürekli orada seviyorum kuzumu :)
bende meraktan acaba ne diye az bişey bastırdım acıdı ama rahim büyüyo bence rahimdir o bebek daha rahimin içinde zaten ultrasondada doktorlar bakarken ordan bakıyolar dimi
bende meraktan acaba ne diye az bişey bastırdım acıdı ama rahim büyüyo bence rahimdir o bebek daha rahimin içinde zaten ultrasondada doktorlar bakarken ordan bakıyolar dimi
Ay ne çatlaksınız siz ya, oranızı buranızı yoklayıp durmayın aaaaaaa bırakın ya.. :)))
olmaz canımm allahın izniyle kanamanda durmuş zaten yarına kadar bidaha olmaz inş..sağolun kızlar
ama ben çalışıyorum dinlenmem ancak az iş yapmamla olur sanırım inş. birşey olmaz
gece başka doktoramı gözüktün cnmm mehtap hn 5.30 kadar orda
kızz 4 hafta oldu bebişi görmeyeli napıyım bende elle yokluyorumm neyse yarın hasret bitiyoo 2 gecedir doktorla ilgili kabuslar görüyorum zaten sıyırıcam bu gidişle yarın olsada gitsem rahatlasamAy ne çatlaksınız siz ya, oranızı buranızı yoklayıp durmayın aaaaaaa bırakın ya.. :)))
hadi byy iyi alışverişleryok sabah 10 gibi hastanede oldum.. sabaha kadar bekledik.. yani..
,
ben çıktım... by
Günaydınn kızlar naslsınızzzz?????
ben daha kalp atışlarını duymaya haftaya bugun gideceğim bı duysamm hayırlısıylaaa sızlerle sohbete katılacagım of offffffffffffff ne zormus beeeee çok korkuyorum 7 sene sonra mucızeme kavusacağım ıcın içimde bı korku varrr
acaba dıyorum haftaya kadar beklemesem eşimede solemesem başka bı dr gıtsemmı belkıde duyarım kalp atıslarını
Kızlar sız alttanmı usttenmı duydunuz ve kaçıncı hafta duydunuz benım dr um ustten bakıyor hepp