Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba bi arkadaşım bana folik asit fazlalığından kaşıntı ve döküntü olabilir dikkat et demişti kendisi geçirmiş hamilelğinde bilgin olsun tatlım
valla canım doktoruna göre değişiyor...kimisi en başındna beri karnından muayen oluyor..sen en son nasıl muayen olduysan bence gene aynı olur..
Canım merhaba bi arkadaşım bana folik asit fazlalığından kaşıntı ve döküntü olabilir dikkat et demişti kendisi geçirmiş hamilelğinde bilgin olsun tatlım
ya kızlar toplu nasıl cevap verıosunuz bı kac kısıye bırden ben de oyle vermek ıstıyorum cok kıskanıorum sızı cokkk
mesajları okurken cevap vermek istediğin kişi olursa aşağıdaki MQ ya bas devam et.. başka cevap vermek istediğin olursa aynı şekilde yap. sonra CEVAP YAZ a basınca hepsi gelir önüne. altlarına da yazacağını yazabilirsin.
umarım anlatabilmişimdir..
mesajları okurken cevap vermek istediğin kişi olursa aşağıdaki MQ ya bas devam et.. başka cevap vermek istediğin olursa aynı şekilde yap. sonra CEVAP YAZ a basınca hepsi gelir önüne. altlarına da yazacağını yazabilirsin.
canım ya bizim bebiş senin resimdeki kadarmı şimdi günlerimiz aynı ayy bukadarmı
arkadaslar bu saat oldu daha kahvalti yapmadim cay suyunu yeni koydum sabahlari cok istahsiz oluyorum sizdemi öylesiniz
http://www.e-gebe.com/?urun-detay_159_Buzgulu_Elbise_Vanessa.html
Kızlar eşimin aılesınde dugun varmış mayısın ılk haftası oyle yakın bırı degıl uzak bı kuzen sunu alsam gıysem dıyorum cok da ucuz yanı 70 mılyon bısı ne dersınız yoksa ne gıycemı hıc bılmıorum bu karnımla hıcbı kıyafetım olmaz :S
güzelmiş prop cum ben beğendim göbiş iyice belli olur bunu giyince salına sakına yürürsün:lepi:
canım ya bizim bebiş senin resimdeki kadarmı şimdi günlerimiz aynı ayy bukadarmı
EREN SEZEN DÜN GECE RÜYAMDA SENİ GÖRDÜMMM :roflol::roflol:
Ehueheue benım derdım de o zaten gelınle ılgılenmesın kımse herkes benle ılgılensın hamıleler cok dıkkat cekıo ortamlarda malum heuehueehue![]()
EREN SEZEN DÜN GECE RÜYAMDA SENİ GÖRDÜMMM :roflol::roflol:
ahaa nasıl gördün beni hayırdır inş..
ahaa nasıl gördün beni hayırdır inş..
Hamileymişsin sezen :))