• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar toplu nasıl cevap verıosunuz bı kac kısıye bırden ben de oyle vermek ıstıyorum cok kıskanıorum sızı cokkk

Canım merhaba bi arkadaşım bana folik asit fazlalığından kaşıntı ve döküntü olabilir dikkat et demişti kendisi geçirmiş hamilelğinde bilgin olsun tatlım

a canım teşekkür ederim bak aklıma gelmemişti sen ve meybie söyleyene kadar.. 10 gün sonra kontrolüm var o zaman değiştirir heralde elevit falan verir..

valla canım doktoruna göre değişiyor...kimisi en başındna beri karnından muayen oluyor..sen en son nasıl muayen olduysan bence gene aynı olur..

ben ilk 2 muaynemi alttan geçen haftakinide karından oldum ama dışarıda bi laboratuvarda yaptırıcam ölçümü ben hastanenin anlaşmalı olduğu doktorum yapmıycak yani

Canım merhaba bi arkadaşım bana folik asit fazlalığından kaşıntı ve döküntü olabilir dikkat et demişti kendisi geçirmiş hamilelğinde bilgin olsun tatlım

inanırım valla..folik aist alıyorum zaten..bide deli gibi yeşillik yiyorum..semizotudur ıspanaktır maruldur...benimde aklıma folik asit geldi ...[/QUOTE]

doktoruna danıştınmı peki cnm belki bıraktırabilir folik asit hapını benimde kaşıntım var ama sadece göbek ve göğsümde mesela ..

ya kızlar toplu nasıl cevap verıosunuz bı kac kısıye bırden ben de oyle vermek ıstıyorum cok kıskanıorum sızı cokkk

mesajları okurken cevap vermek istediğin kişi olursa aşağıdaki MQ ya bas devam et.. başka cevap vermek istediğin olursa aynı şekilde yap. sonra CEVAP YAZ a basınca hepsi gelir önüne. altlarına da yazacağını yazabilirsin.

umarım anlatabilmişimdir..

mesajları okurken cevap vermek istediğin kişi olursa aşağıdaki MQ ya bas devam et.. başka cevap vermek istediğin olursa aynı şekilde yap. sonra CEVAP YAZ a basınca hepsi gelir önüne. altlarına da yazacağını yazabilirsin.

umarım anlatabilmişimdir..

ayyyy ben de bilmiyorum vallah çözmeye çalışıyorum inş bu sefer olur alıntı yap diyorum ben ama kutu içinde göstermiyor benimkini

arkadaslar bu saat oldu daha kahvalti yapmadim cay suyunu yeni koydum sabahlari cok istahsiz oluyorum sizdemi öylesiniz

canım ya bizim bebiş senin resimdeki kadarmı şimdi günlerimiz aynı ayy bukadarmı

arkadaslar bu saat oldu daha kahvalti yapmadim cay suyunu yeni koydum sabahlari cok istahsiz oluyorum sizdemi öylesiniz

Ben sabahları acayıp yıyorum bı de aksam saat 8 gıb ı fln cok guzel yıyorum ogle yemegı yıyemıorum ama ben canım hıc ıstemıyo meyva yıyorum sut fln ıcıorum ben de oglenlerı

günaydın hatuşlar.

MEYBİE çok sevindim canım senin adına.bi daha ki gidişimde bizim veletlerde belki bana bi şov yaparlar. çok eğlenceli oluyo :))

kızlar benimde göğüslerim ve uçları felaket bir şekilde kaşınıyor.ama çatlama olduğunu sanmıyorum.henüz çok erken.

bu arada ben folbiolu günde yarım şekilinde alıyordum ve doktorumun söylediğine göre doğuma kadar alıcakmışım.aslında 10. haftadan sonra pek işe yaramadığını öğrenmiştim ama doktorumöyle demiyor.bebeğin gelişimi açısından çok etkileri varmış.

karşıda oturan arkidişler chicco depo satış cumartesi 9 da başlıyomuş bakabilirsiniz tulumlar 10 tl ye düşüyo bebek arabaları yarı fiatına süperrr

canım ya bizim bebiş senin resimdeki kadarmı şimdi günlerimiz aynı ayy bukadarmı

EREN SEZEN DÜN GECE RÜYAMDA SENİ GÖRDÜMMM :roflol::roflol:

Back
X