görüşürüz tatlımm bayanssulusmile
çok hevesim var işte. ama konyada havuza gitmek. hele ki yüzme öğrenmek çok pahalı yaaa
burdada pahalı begüm, hatta burda çoğu yer senelik alıyo ücretleri... istanbul işte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürüz tatlımm bayanssulusmile
çok hevesim var işte. ama konyada havuza gitmek. hele ki yüzme öğrenmek çok pahalı yaaa
ebru salli bebegi neresine sakliyor benim göbegim onun bes katidelikafadulden
aynı benim gibi bende ağlardım valla, bu arada ebru şallı 4 aylıkmış ama hiç göbük yok hatunda valla, he bu arada yüzme hamişler için en ii spor dio dr. lar cnm imkanın varsa mutlaka yüz derim...
burdada pahalı begüm, hatta burda çoğu yer senelik alıyo ücretleri... istanbul işte...
ebru şallıya sinir oluyorum.sırf kilo almamak için bebeğini 8.ayda sezeryanla aldıran bi annenin anneliğinden şüphe ederim.amaç ne televizyonlarda 6 kilo ile hamileliğini tamamladı diye hava atmak.demet akalının bi açıklamasını okumuştum.ben 22 ebru 6 kilo aldı.şimdi ikimizde eski kilolarımıza döndük diye.ebru şallının doktoru açıklama yapmıştı kivi ile hamileliğini kapattı diye.insan kilo uğruna.8.aya girer girmez bebeğini sezeryanla aldırırmı
anladım cnm bende balık etliyim zayıf değilim oğlumada 70 le hamiş kaldım 90 küsür lerle doğurdum ama doğumdan sonra kendiliğinden 70 oldum gene o yüzden hamişlikte aldığın kiloyu takma düm doğum yapan arkadaşım 100 küsürle doğuma girdi ama bebişi o kadar tatlıkii anneyide gördüm hemen şişliği inivermişş hamişteki hali yok doğumdan sonra hızla kilolar gidiyo cnm önemli olan bebişler sağlıklı olsun
inşallah düzelirsin canım. sıkma o kadar. hamilelik bitince diyet topiğine geçicez zaten hep beraber. sağlığın iyi olsunda yeter ki
aa hamilemi gene oda gelsin buraya kasım annesi sayılır oda:roflol:
saol cnm inşallah, bütün tetkikleri yaptırıp öle diyete başlicam bu sefer,
diyetisyene gittim diyete ilk başladığımda bana bilg. bi diyet listesi çıktısı aldı verdi, bu listeler standart herhalde herkese aynı listeyi veriyorlar, sinir bi kadındı zaten...
evet diyet topiği ii olacak valla bu beni baya motive eder...
amannn bu şallı gibi kadınları da hiç anlamam. illa çıbık gibi görünecekler ya hamilelikte bile diyetleri var onların.
yalan dünya değilmi. her dönemi doya doya yaşamak gerek opuyorumnanaktan
evet çağla şikel bütün yaz yüzdü valla ne güzell bebişinide normal doğuruverdii
bende konyada öle sandıydım. orda deniz var ya nassa ucuzdur die düşünüodum. türkiye işte. yurtdışında okulda bile dersi var bu yüzmenin
ben de evlenmeden önce 66 kilodaydım.. diyetisyene gittim 57 kiloya düştüm sonra bıraktım gitmeyi.. bir süre sonra düzenimi bozup yemeye devam ettim. 63 kiloya çıktım. eşimle tanıştık 8 ay sonra evlendik tabi düğüne 2-3 ay kala rejime başladım :) evlendiğim gün 58 kiloydum. 5-6 ay geçti ben yine 63 oldum. hemen yürüyüşler diyetler egzersizler platesler başladı 61den aşağı inemedim. amaaan dedim yemişim kiloyu.. gel zaman git zaman bu günlere kadar geldik 70,8 olmuşum 6 haftalık hamileyken.. pazar günü tartıldığımda da 69 a düşmüşüm. benim vücudum kilo almaya çok müsait. doğuma kadar en fazla 90 la tamamlarsam süper olur..
doğumdan sonrası kolay veririz kilocukları..
sanırım ilgisiz bir diyetisyendi seninki canım,
benim diyetisyenim özellikle ilgilenirdi motive ederdi. ne yemek istersem ona göre hazırlardı listeyi.. ahh gençliğim :))
mrb kızlar nasılsınız
ben çok şükür bugün daha iyiyim
kilodan laf acılmış madem ben de 47 idimn evlenmeden öçnce şu an 50 idim bakalım gidişat nasıl olacak
yok cnm burası daha beter, allahtan almayada okudumda bu yüzme derslerini felan bedavadan okulda aldım valla ne güzel günlermiş değerini bilememişim...
hiç sorma cnm odun desek daha doğru olur, bende senin gibiyim yıllarca aç gezeyim hiç kilo almam ama 2 gün üst üste biraz kaçırayım o bana hemen 2-3 kilo olarak geri döner, neyse artık doğumdan sonra hep birlikte vericez napalım...
sen bizimle dalgamı geçiyosun bakim..klava: demek 50 oldun....:gitme: o bizim hayalimizdeki kilo zaten keşke bizde 50 olsak...
![]()
kocası zayıf seviyormuş onun için kilo almaktan korkuyo, adam bunu bırakacak die aklı gidiyo kadının, çok tuhaf bi ilişki... kadın harun yüzünden spor hocası oldu başımıza...
kıssllaarr bende temizlik var bugün şimdi hatuna yemek hazırlamaya başlamam lazım 1 den sonra acıkır kesin... yavaştan başlim bari...
sülemesi ayıptır dün bi ağda yapam dedim :kedi:
abowww o da ne canımdan can gitti bee. napacam bi dahakine bilmem delikafadulden